GPRACING Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg lastig een geschikte en betaalbare gaming-stoel te vinden, met name als je iets langer bent. Na veel speurwerk en vergelijkingen terecht gekomen bij GTRacer. Gekozen voor de iets luxere versie met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijne en comfortabele gamestoel van gt racer. Stof ziet er goed uit en was makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering. Zeer tevreden met mijn gamestoel !

Detalhes da empresa

1. Loja de computadores e acessórios

GTRACER is in 2020 opgezet met het doel om innovatieve, stijlvolle, betaalbare maar toch kwalitatieve game benodigdheden op de markt te brengen. Met een team van gamers, specialisten en designers zijn wij sinds 2020 niet meer weg te denken uit de gaming branche. Inmiddels hebben wij meer dan 50.000 klanten wereldwijd voorzien van een GTRACER uitrusting.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

27 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

goede stoel, nette instructies

Ik bestelde een stoel en op de site kreeg ik daarop nog eens een aardige korting. Fijn! Duurde iets langer dan ik verwacht had, maar niet te gek lang.
Het in elkaar zetten ging redelijk eenvoudig, gelukkig.

De stoel "kraakt" door het gebruikte materiaal, maar dat kan ik wel een plekje geven. De stoel zit uitstekend!

10 de setembro de 2024

Geplaatste bestelling kwam nooit

Bestelling geplaatst die na een aantal dagen werd geannuleerd. Op de dag van de bestelling een appje gestuurd, hier werd weken later pas op gereageerd. Inmiddels had ik al een andere stoel besteld en snapte ik niet zo goed waarom er alsnog werd gereageerd..

Ik zou niet nog een keer bij deze organisatie bestellen.

4 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed bedrijf met goede producten

Ik kon geen contact krijgen via de mail maar dat bleek achteraf aan mijzelf te liggen.
Alles is goed opgelost en dat gebeurde ook heel snel.
Bedankt voor uw geduld.

26 de fevereiro de 2024
logotipo da GPRACING

Resposta da GPRACING

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat u aangeeft geen contact met ons kunt opnemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben onze mailbox dubbel gecheckt en kunnen helaas geen vraag over een BTW factuur vinden. Waarschijnlijk gaat er wat mis. Zou u uw contactgegevens/bestelnummer kunnen mailen naar : info@gtracer-europe.com.

Leon
GTRacer Klantenservice

Copy cat of GT-Racing

Copy cat of GT-Racing! (which now became GT-Player). This is not the brand people review online and the one you see on Youtube. Be careful.

19 de fevereiro de 2024

service gericht bedrijf

Net service gericht bedrijf, liet weten dat er vertraging was met de levering.
Geen probleem kan gebeuren, maar het belangrijkste was ze de er wat aan lieten het netjes weten via de mail. toppie!
En zo doe je het.

3 de outubro de 2023

Super service!

Had het mailtje met de kortingscode niet aangelegen die gemeld en direct antwoord terug gehad met de code erin. Met snel te bestellen factuuradres en leveringsadres omgewisseld en dit hebben ze ook direct recht gezet. Zeer goede service kunnen andere bedrijven nog wat van leren!

27 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.