Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷
Veja o que dizem as avaliações
Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... Ver mais
Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Detalhes da empresa
- Empresa de Comunicação Social
- Agência de media e marketing
- Festival
- Planejador de eventos
- Venda de Ingressos para Eventos
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het is altijd leuk om kaartjes te…
Het is altijd leuk om kaartjes te winnen maar een keer een wat groter festival te winnen zou ook een keer leuk zijn

Resposta da Guestzone
Het is altijd goed geregeld
Het is altijd goed geregeld. Gewonnen kaartjes zijn op tijd. Als op de gastenlijst staat zijn er nooit problemen. Dus gewoon top geregeld.

Top!!!!!!…
Makkelijke communicatie om je introducé mee te nemen.
Snelle reactie en duidelijke stappen via de mail.

Super fijn van Guestzone
Super fijn dat Guestzone kaartjes of gastenlijst plekken kunt regelen voor zulke feesten!
Makkelijk en snel om mee te doen!

Resposta da Guestzone
Was een super leuk feest.
Was een super leuk feest.
Naam op de gastenlijst en we konden zo naar binnen en feesten maar

Super!
Super! Goede ervaring mee! Tickets gewonnen en helemaal blij mee! :)

Resposta da Guestzone
Van begin tot het eind alles top…
Van begin tot het eind alles top geregeld ik krijg veel kansen om te winnen

Het was erg leuk
Het was erg leuk. Ruim opgezet. Je werd snel geholpen aan de bar. Leuk dat je apart kon zitten aan de andere kant. Genoeg plek en ruimte om te roken en kletsen. Verrassend dat je ook om de DJ- stand kon staan en dansen. Het enige mindere is de lange wachttijd bij de wc voor de dames

Super overzichtelijke site
Super overzichtelijke site, kan je makkelijke alle festivals terug vinden. En altijd leuke win acties.

Resposta da Guestzone
Ik vind dit echt leuk site heb er vaak…
Ik vind dit echt leuk site heb er vaak van kunnen genieten van die kaartjes die ik heb gekregen en naar festivals feesten heb kunnen gaan

Resposta da Guestzone
Hele fijne eerste ervaring!
Ik ben ontzettend blij dat ik kaarten gewonnen heb, dat maakt mijn ervaring natuurlijk heel goed. Verder vind ik het prettig dat ik festivals op maand kan zoeken.

Resposta da Guestzone
Genoten van een tof festival en dat…
Genoten van een tof festival en dat voor slechts een paar euro.

Resposta da Guestzone
Altijd leuke feestjes om te winnen
Altijd leuke feestjes om te winnen . En regelmatig win ik . Als er vragen zijn worden die altijd netjes beantwoord.
Ik ben blij met Guestzone 🥰❤️

Resposta da Guestzone
2 kaarten gewonnen voor Ultrasonic via…
2 kaarten gewonnen voor Ultrasonic via Guestzone. Alles was top geregeld en vooraf goed op de hoogte gehouden door guestzone over het evenement. Kaarten netjes ontvangen op de mail en met alle benodigde info hebben we een topdagje beleefd!
Thnx Guestzone! 🥰