Detalhes da empresa

1. Fabricante de instrumentos de corda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Reparation, justering og ombygning af alle slags guitarer og basser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil gerne give Åke mine bedste…

Vil gerne give Åke mine bedste anbefalinger. Jeg har haft 3 guitarer gennem hans magiske hænder, og hver gang blown away over hans evner, men når Åke lægger passion og sjæl i instrumenter, så er selv disse ord ikke nok.

9 de janeiro de 2026

Jeg købte en Taylor 224 CE-K DLX

Jeg købte en Taylor 224 CE-K DLX
Jeg vil starte med at sige at det er en fantastisk guitar absolut.
Og jeg bliver modtaget det mest venlige personale, og har fået en fantastisk kunde oplevelse. Ikke sidste gang at jeg handler om dem 5 stjerner fra mig

19 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kommet hos Mester Åke Nathorst…

Har kommet hos Mester Åke Nathorst Westfelt i mange år, for , at få repareret, justeret, og opgraderet mine guitarer. Jeg bliver stadigvæk forbløffet og glad over hans expertise, men også hans dejlige væsen! Kan ikke give nok stjerner, til en stjerne som Mester Åke-

22 de setembro de 2020

Helt fantastisk forbedring af 80'er Strat+

Jeg har egentlig altid været glad for min gamle 80'er Strat+, men besluttede mig alligevel for, at den nok efterhånden trængte til en kærlig hånd. Og det skal jeg love for den fik. Den blev ikke som ny, den blev uendelig meget bedre. Åke er sindsyg dygtig. Jeg havde aldrig troet en Statocaster kunne blive så perfekt. Og så er Åke et ualmindeligt behageligt menneske. Ubetinget anbefaling herfra.

10 de junho de 2016

Åke ved alt om guitarer

Jeg har spillet hele livet og er meget sart med mit instrument. Jeg fik skiftet bånd på min guitar hos Åke - efter en vens anbefaling og trods Åkes meget dyre pris. Åke virkede sympatisk og troværdig, og det fik mig til at vælge ham frem for meget billigere løsninger (incl. 4-sound). Det fortrød jeg ikke. Jeg hentede min guitar med nervøsitet. Min hals er med bindings, men der var intet at se efter "indgrebet", og guitaren spillede perfekt. Han havde endda forlænget de nye bånd. Jeg oplevede måneder senere, at G-strengen klirrede på 3. bånd. Jeg ringede til Åke, men han påstod, at problemet var strengen. Jeg besøgte hans værksted, og han tog hjerteligt imod mig. Og han havde ret. G-strengen havde en fejl. Manden ved rigtig meget om guitarer. Han er meget dyr, men tro mig, han er pengene værd. I kan trygt betro ham jeres instrumenter, mere end alle andre.

11 de setembro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais