Kilka razy współpracowałam z GUMtarg
Kilka razy współpracowałam z GUMtarg. Podawałam ogłoszenia wynajęcia mieszkania i poszukiwałam terapeutów do pracy w stowarzyszeniu.Współpraca była dobra i efekt końcowy skuteczny.Polecam Gumtarg. L.Sz.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
jaką recenzję może napisać ktoś kto nie korzysta z tego o czym ma napisać opinię...nie rozumiem o co mnie prosicie, na dodatek jeżeli napiszę to otrzymam możliwość zamieszczenia 5 ogłoszeń? Czy to znaczy że jesteście firmą ogłoszeniową? Może więc najpierw dacie mi szansę dać ogłoszenie a potem poprosicie o opinię?
Bezpłatna platforma z szerokim zasięgiem oraz dość wysokim pozycjonowaniem w google. To jest bardzo dobry wybór dla wszystkich sprzedających .
Ważne że jesteście bezpłatni ludzie potrzebują coś kupić sprzedać. Wszystkie ogłoszenia można u was wystawić a to bardzo ważne.
Wystawiam produkty i jest OK. Zawsze wybieram termin i płatność - darmowe.
bardzo dobry portal gdzie mozna skutecznie wstawic swoje ogloszenie
Przyjazny!
Inne portale po pewnym czasie dawania ogłoszeń w końcu domagają się opłat.
W Gumtarg.pl jestem już dość długo i nikt nie kazał mi za nic płacić.
Tak trzymać! Będę polecać go innym!
Bardzo fajny portal ogłoszeniowy - gdzie szybko można wstawić ogłoszenie -Wszystko przejrzyste i proste
Polecam wszystkim osobom które szybko coś sprzedać
Właściciel strony namawia do wystawienia pozytywnej opinii w zamian za bonusy?co to za praktyki?
Świetny serwis zwłaszcza dla użytkowników zamieszczających bardzo często wiele anonsów.Brak jedynie reklamy serwisu Gumtarg w środkach przekazu co umożliwiłoby zdobycie większej rzeszy użytkowników.
Świetny serwis ogłoszeniowy, można dodać ogłoszenia we wszystkich kategoriach bezpłatnie.
POLECAM !
Strona ok szybko dodaje się ogłoszenia, przejrzysta dla mnie na plus
Świetny i bezpłatny serwis ogłoszeniowy gdzie można dodać swoje ogłoszenia w każdej kategorii nawet motoryzacja jest bezpłatna dodaj i Ty swoje ogłoszenia.
POLECAM WSZYSTKIM!
Pozdrawiam.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.