Lad være med og bruge dette firma har…
Lad være med og bruge dette firma har flere ting som er gået i stykker i deres flytning og ødelagt så det ikke kan bruges
Hej Gundermann,
Nu anbefalede jeg igen en af mine bekendte, at benytte
jer til flytning.
De var meget tilfredse, med hele flytningen fra start til
slut, især hvor skånsomt de behandlede deres
møbler og hvor hurtigt det gik, så det blev meget
billigere end forventet.
Som tak gav de mig og min hustru en middag i de
nye omgivelser og 3 flasker dyr rødvin i gave.
Effektiv flytning. Blev anbefalet at bestille 3 flyttemænd og en flyttelift til flytning fra en 4 sals lejlighed til hus. Alt hvad der kunne komme gennem vinduet kom ned fra 4 sal med liften, meget effektivt. Og de gik til den da den store lastbil skulle tømmes.
Jeg vil vurdere at mand nr. 3 var lidt overflødig når man har en lift, især hvis man selv hjælper lidt til. Omvendt var 3 mand en god hjælp til at få tømt vognen i en fart. Alt i alt en god og effektiv oplevelse. Vil varmt anbefale Martin og hans flyttefolk.
Lad vær med at bruge dem jeg mistede penge der lå i en kuvert og en møntsamling sat de ridsede min sprit nye opvaskemaskine da jeg snakkede med dem var de fuldstændige ligeglade
Er nok lige nødt til at advare om Gundermanns Eftf. A/S Flytteforretning, som ødelagde for 7-10.000 kr. af mine ting,
Jeg har intet fået i erstatning, de lagde tunge ting ovenpå lamper af tyndt træ og pap, ødelagde min pladespiller og pickup, m.m. i alt for ca. 7000 kr., de er ligeglade og at klage til deres forening er jo til grin.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.