1. Very poor quality, the bag is damaged soon after using it. 2. Will never forget the bad customer service, shockingly bad. So my judgement is this brand will not continue too long.
Veja o que dizem as avaliações
De agatha tote besteld in zwart leder en echt superblij met mijn aankoop. Ik zocht een lederen tote in stevig materiaal die me jarenlang zou kunnen dienen als werktas om mijn lunch en laptop te dragen... Ver mais
Deze leren rugzak(Joy)gekocht in winkel in Haarlem 25/02/2024. Hele vriendelijke bediening,en ben super blij met deze aankoop. Ik beveel Gusti leder,zen zeerste aan.
Detalhes da empresa
Wij zijn Gusti Leder – Duits marktleider op het gebied van lederwaren – en zijn ervan overtuigd dat tassen veel meer zijn dan alleen maar opbergmiddelen. Ze zijn metgezellen in je leven, weerspiegelen je persoonlijkheid en zijn een uitdrukking van je stijl. Vanaf het eerste ontwerp en de zorgvuldige verwerking tot het moment dat je je nieuwe favoriete item in handen hebt, hechten wij waarde aan elk detail. Al onze producten combineren elegantie en bruikbaarheid, functionaliteit en vorm – soms sportief, soms klassiek, altijd veelzijdig. Zo wordt elk product van Gusti Leder een betrouwbare partner voor je dagelijks leven en tegelijkertijd een bijzonder accent voor elke outfit. Daarom bieden we je de mogelijkheid om elk product heel eenvoudig iets unieks te maken: met onze graveeroptie. Met een persoonlijke boodschap, initialen of een speciaal symbool maak je van je tas of accessoire een uniek exemplaar dat jouw verhaal vertelt.
Informações de contato
Erich-Schlesinger-Straße 62, 18059, Rostock, Alemanha
- info@gusti-leer.nl
- gusti-leer.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Poor quality and poor customer service
1. Very poor quality, the bag is damaged soon after using it.
Retouren niet mogelijk
Ik heb een tas en riem besteld. Tevreden over de riem, maar de tas (FREYA) was niet naar verwachting. Ik vond de kleur, vorm en afwerking erg tegenvallen. Op de afbeeldingen zag het er echt anders uit. Dus wilde ik de tas retourneren. Helaas.. dat kon niet, omdat ik GRATIS een gravure er in had laten zetten. En dan is ie persoonlijk en kan dat niet. Op zich snap ik dat wel, maar geef dat dan van te voren DUIDELIJK aan. Dat is niet gebeurt en dat vind ik kwalijk. ZIj zeggen in de reactie dat ze dat wel duidelijk aangeven. Ik heb het echt niet gezien. En juist als je dit gratis aanbiedt moet je het nog duidelijker aangeven. Echt slecht en oneerlijk voelt dat.
Slechte kwaliteit en slechte service
Binnen een paar maanden is de rits van mijn tas van meer dan 100 euro kapot. Reparatie wordt niet vergoed. Zeer slechte service en kwaliteit. Ik koop er nooit meer wat.
Zeer slechte en klant onvriendelijke…
Zeer slechte en klant onvriendelijke service verlening.
Kocht een zg crossbody tas. Die draag je dus op je lichaam, over je kleren. Zwart leer! Geeft dus af, zichtbaar op lichte kleding, shirt, broek. Gekocht in Haarlem.
Tel contact met de winkel: oplossing, koop zelf maar een spuitbus impregneer. Risico van afgeven staat in de verkoopteksten????
Toen ik daar geen genoegen mee nam en vroeg om zo’n spuitbus op te sturen, ik woon in Tilburg, werd mij geadviseerd om via de mail een klacht in te dienen. Inmiddels drie keer een mail gestuurd met in de laatste een verwijzing naar consumentenrecht, geen reacties, op geen enkele mail.
Ik lees in elke review met lage score het zelfde verhaal. Steeds zeer slechte serviceverlening bij klachten, Geen reacties, geen geld terug, geen fatsoenlijke oplossing, etc. Communicatie zeer slecht, bereikbaarheid 0,0!
Ze schrijven te willen leren van klachten in reviews, ben benieuwd wanneer dit leerproces begint. Al jaren lees je op Trustpilot dezelfde klachten.
Het ziet er op het plaatje prachtig…
Het ziet er op het plaatje prachtig uit. Het idee is goed. In de praktijk blijkt het kleine schroefje er al uit te zijn. Hij sluit niet meer. Ik heb hem nooit gedragen. Ten tweede is het onhandig gemaakt. Ik kan het hierdoor nooit zelf om krijgen. Ik moet een elastiekje gebruiken om het stukje leer om te buigen. Het ziet er niet goed goedkoop uit. Over de details is niet goed nagedacht. Hij ligt nu op de kast als sierklok/ zonnewijzer.
Op 19/12 onderzetters gekocht
Op 19/12 onderzetters gekocht. Levering binnen 2à3 werkdagen. Uiteindelijk op 31/12 ontvangen.
Maar wat een onwaarschijnlijke rotzooi. De onderzetters zijn met een schaar uitgeknipt (!), zijn te klein (8 cm ipv de standaard 10 cm) waardoor er geen wijnglas op past, zijn niet zoals afgebeeld en zitten in een leren houder die niet is verstevigd waardoor de randen naar binnen flappen.
Is ondertussen van de online shop gehaald. Waarschijnlijk wist Gusti-leder.nl heel goed wat voor een troep ze verkochten.
Made with fine workmanship
Made with fine workmanship, elegant and practical. Correct product information. Ecological and ethical.
Levering + retour prima. Kwaliteit slecht
Leren herenhandschoenen ‘Ingrid’ gekocht voor mijn partner, maat XL was zelfs te klein. Verkeerd gestikt waardoor je vingers niet tot het topje in de handschoen passen + verkeerd gestikt bij de handpalm. Terug gestuurd wel netjes geld terug gekregen (retourkosten voor je eigen rekening) levering was prima, product kwaliteit slecht
Het zijn zeer mooie tassen ,makkelijk…
Het zijn zeer mooie tassen ,makkelijk in gebruik ,soepel leer
Great quality
Products are conform expectation (better even) and quality of the lether is great. Delivary is like promised. Recommend highly!
Groot aanbod, snel geleverd
Bestel vaak bij Gusti Leder en steeds…
Bestel vaak bij Gusti Leder en steeds weer tevreden over de afdoening en kwaliteit van de producten
Prettige winkel en goede kwaliteit…
Prettige winkel en goede kwaliteit producten. Goede service.
Very good shop!
Good shop. With beautifull leather products. Very fast delivery!
Great company with good intentions
Great company with good intentions!
Products are really well made and beautiful.
I will be ordering again in the near future.
Ontzettend mooie tassen en boekjes. …
Ontzettend mooie tassen en andere spulletjes. Ben er elke keer weer door verast. En niet duur.
Ik denk alleen dat bij de boekjes met papier wat meer papier i formatie kan komen te staan. De dikte. En het precieze soort. Zoals 100% katoen of zo.
En de post bezorger rijd hier een standaard mijn huis voorbij. Terwijl ik thuis ben.
En kunnen we het paket bij een afhaalpunt ophalen
My order was handled correctly
Zeer goede levering en zeer tevreden.
Goed product zoals verwacht
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.