you guys just dont know how to buy reps
you guys just dont know how to buy reps if you knew how all this worked you wouldnt be buying 100 percent polyester
Hola Electronics is a leading innovator in consumer and industrial electronic solutions. Founded in 2015, our company is dedicated to designing, manufacturing, and distributing high-quality electronic products that combine advanced technology with user-friendly design.
297H king street , E17 4hd, bolton, Reino Unido
Sem histórico de pedidos de avaliações
They are a scam website. They advertise on here as an electronic cigarette shop but they are not. They have changed their name so many times. The issue is, where are they getting the clothes to sell them so cheap?
Furthermore it takes 3 weeks for them to deliver the clothing to you, and there is no customer service.
Placed an order with them and they delivered remarkably terrible quality clothes. Returned to them but no refund. Seems to be dropshipping low quality chinese goods with no actual customer service. Seems fradulent. I'd suggest nobody every orders.