Ik plaatste vrijdag een bestelling. Zondag dacht ik oei dit gaat niet goed. Er stond vandaag besteld morgen in huis. Maandag ochtend een berichtje gestuurd via instagram om te vragen hoe dat zat... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informações de contato
Geld zit in hun harten lijkt het wel
Ik ben een jonge mama die het al niet breed heeft om Wille van allah wilde ik in mijn geloof inversteren “als bekeerling”
Ik heb dua bordjes gekocht voor 12,50 die je bij andere eerlijk websites voor 3euro nog wat kan kopen toen ik het melden en vroeg om een oplossing of een compensatie en mijn situatie uitlegde dat ik het geld hard nodig heb omdat ik geen vaste inkomen heb kreeg ik alleen chat gpt reacties terug ik heb 37,50 uitgeven terwijl ik bij een andere website voor 9 euro ongeveer klaar zou zijn ik raad het niemand aan en helemaal niet als je in situaties als ik zit om daar te kopen voor hun is geld belangrijker dan hulp aanbieden aan je zuster en ps dua bordje zijn zelfde kwaliteit
Ben 6 dagen in gesprek met hun krijg alleen chat gpt antwoorden waar niks uitkomt
Prima
Maandag ochtend een berichtje gestuurd via instagram om te vragen hoe dat zat. Ze gaven aan door te geven dat mijn pakket met prioriteit verzonden zou worden.
Toeval, of niet. Dinsdag was mijn pakketje binnen.
Niet de beloofde vandaag/morgen regeling. Maar netjes te woord gestaan en pakketje toch redelijk snel binnen :)
Misleidend!!!!
Verschrikkelijk! Aankoop gedaan in de winkel aan de Zwartjanstraat in Rotterdam. Na 10 minuten besloten de gekochte producten te retourneren (gewoon in dichte verpakking uiteraard). Medewerkster vertelde dat ik geen geld terug zou krijgen. Nergens staat dit aangegeven, behalve over aankoop van kleding. Toen ik zei dat dit niet duidelijk ergens vermeld staat of dat het mij bij het afrekenen niet is gemeld, zei de medewerkster dat dit op de bon staat. Heel fijn, want deze krijg je natuurlijk alleen NADAT je betaald hebt!!
Vervolgens werd mij gezegd dat ik iets anders voor het aankoopbedrag kon kiezen uit de winkel of ik kon kiezen voor een cadeaubon. Heb gekozen voor dit laatste. Mijn retourbedrag was rond €51,-, maar cadeaukaarten waren alleen beschikbaar voor €50,- dus of ik kreeg 1 euro minder, of ik moest nog iets kopen van €1,-. Volgens medewerker hebben ze niks wat 1 euro kost, dus als ik bij zou betalen, dan kon ik een blikje frisdrank kopen.
Wat een afzetterij!!! Zorg dat klanten goed op de hoogte zijn van jullie retourbeleid. Als jullie alleen cadeaukaarten aanbieden, zorg er dan op z'n minst voor dat dit ter waarde is van het gehele retourbedrag. Nu ging het bij mij om een klein bedrag, maar stel nou dat ik 8 of 9 euro meer terug moest krijgen? Men is genoodzaakt om dan ongewenst nog meer geld uit te geven bij jullie. Diefstal is het!!!!
Ik had eerlijkere verwachtingen van een Islamitische winkel. Maar zie in de reviews, ook de reviews van Google dat ik niet de enige ben met deze klacht. Vervolgens zijn jullie op geen enkele manier bereikbaar; bij het contactformulier online kan er bij het veld 'wat is uw vraag', niks getypt worden... Uitgezet misschien??
Nog steeds bestelling niet verzonden…
Nog steeds bestelling niet verzonden volgens de tracking. Maar klantenservice zegt dat het al verstuurd is. Reactie pas na 4x mails sturen en na een maand pas.
Osdorp & Outlet Plein 40-45
Ik was voor het eerst in het filiaal in Osdorp. Mooie, ruime winkel, Allaahumma baarik. Vriendelijk personeel. Ik ben ook meteen naar de outlet gegaan omdat ik daar nog een kijkje wilde nemen. Ik heb onder andere de Kiswah Spray gekocht. Wat een super lekker geurtje. Ook hier stond er een vriendelijke dame in de winkel.
Geen geld terug!
Dat de levertijden langer zijn dan vermeld op de website was mij al bekend, maar ze zouden dit echt moeten aanpassen om klanten niet te misleiden. Hetzelfde geldt voor hun retourbeleid — erg onduidelijk en vol tegenstrijdige informatie.
Vanwege een late levering moest ik een deel van mijn bestelling retourneren. Ik heb het pakketje op eigen kosten teruggestuurd en het herroepingsformulier netjes gemaild, precies volgens hun instructies. We zijn inmiddels bijna drie weken verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terugontvangen.
Ik heb via alle mogelijke kanalen contact gezocht. Pas via Instagram kreeg ik eindelijk een reactie: ze beweerden mijn eerdere berichten niet te hebben ontvangen en zouden mijn retour nakijken. Weer dagen verder, en nog steeds geen enkele update. De wettelijke termijn voor terugbetaling is inmiddels verstreken, maar dat lijkt ze niets te interesseren — ze doen waar ze zelf zin in hebben.
De informatie op hun website is bovendien tegenstrijdig en onvolledig. Zo’n slechte klantenservice had ik niet verwacht. Ik zal hiervan een fraudemelding maken bij de juiste instanties, want dit voelt als pure oplichting. Ze zijn enorm actief op sociale media, maar klanten terugbetalen? Dat doen ze niet. Echt teleurstellend, zeker van een organisatie die zich als Islamitisch profileert.
Goed bedrijf, goede mensen
Ik ben heel blij met Hadiethshop. Ik herken de negatieve reviews helemaal niet. Ik heb vaak wat besteld en het is altijd netjes en snel geleverd. Ze hebben meegedaan aan een sponsoring zonder reclame of iets anders terug te vragen. Ik hoorde dit van anderen en beleefde het zelf toen ik zelf eens om sponsoring vroeg. Ik zal hier nog veel vaker bestellen want ze verdienen de support.
Goedebervaring
Online bestellen ging hoed. Levering kwam op tijd. Ook in de winkel altijd vriendelijke dames. Leuke collectie boeken.
Nog steeds wachten op mail en producten
Bestelling geplaatst drie dagen geleden. Geen mail, niks, wel betaald. Geen bestelnummer ook, ik kan het contactformulier daardoor ook niet invullen. Hoe moet ik nu verder? Geen telefoonnummer dat ik ook kan bereiken? Hoe nu verder? Wel betaalafschriften maar geen producten.
Ik heb op maandag een bestelling…
Ik heb op maandag een bestelling geplaatst,kreeg een bevestiging via de mail maar tot op heden geen track en trace code of wat dan ook gekregen en ik heb het voor morgen nodig! Vind dit echt belachelijk vooral omdat je denkt dat het een islamitische winkel is en de eigenaar wel zijn schepper zou vrezen.Als ik dit had geweten had ik nooit besteld.Hoop dat mijn pakket nog gaat komen.
Salamoe alaikom
Salamoe alaikom, ik heb een goede ervaring gehad in deze winkel Alhamdolilah. Prachtig winkel Allahoema barekkk met een groot assortiment. De medewerkers waren ook super behulpzaam en suppper lieffff. Zeker nog een keer langs in sha Allah.
Alle hulp werd verleend
Alle hulp werd verleend. Ben goed geholpen met mijn keuzes. Er wordt eerlijk advies gegeven.
Mooie winkel Allahoemma Bareek!!
Quran en zeep
Wat besteld
Geweigerd aan de deur vanwege de review, dit was 2 bijna 3 weken geleden ik heb nog steeds mijn 33,41 niet terug.
Steek het op een plekje waar de zon niet schijnt met je winkel erbij ;)
Hoop dat het t waard was!
Deze website zoveel mogelijk vermijden
Slechtste en meest oneerlijke site ooit. Zogenaamd zich profileren als "islamitisch" maar de normen en waarden zijn allesbehalve en ver te zoeken. Had een bestelling geplaatst, bestelling is nooit aangekomen en mijn geld terugkrijgen mocht ik ook vergeten. Na meerdere mails en pogingen tot eventueel een telefonisch contact geen gehoor. schandalig
Ontevreden klant
Selam alaikom, ik heb gisteren aankopen bij jullie gedaan, waarvan ik 2 artikelen wou omruilen. Ik mocht het gisteren helaas niet ruilen vanwege de huisregels, dat terwijl ik het nog op dezelfde dag had gekocht. Volgens de medewerker staat het op de bon. Leuk, als je het al betaald hebt en daarna pas achterkomt dat je niet meer kan ruilen op het moment dat je de artikelen wilt ruilen. Ze zouden de klanten beter moeten informeren met de huisregels/beleid bord die bij de kassa hoort te staan. Zoals iedereen in zwartjanstraat (Rotterdam) dat ook heeft staan. Ik vind het een slechte service. Mij zien jullie in ieder geval nooit meer terug.
Regels beleid
Regels
Heel jammer als jij iets koopt tegen sluitingstijd haastig afrekenen en bij thuiskomst de bon controleert
Ochtend teruggegaan naar HS om iets te ruilen.
Helaas kon dat niet wat jij als klant niet wist
Geef aan waar staat het de medewerker zegt op bon.
Begrijp mij niet verkeerd maar een bon krijg je na aankoop ( Heel Krom Hadiethshop)
Zou je regels beter aanpassen hierdoor raak je een klant kwijt.
Geef de schuld aan klant
MAAK IN TOEKOMST WAT DUIDELIJKER QUA BELEID OVER TERUGBRENGEN OMRUILEN EN.....
Slechte service
Dieven
Bestelling netjes op tijd teruggestuurd, geen bevestiging, geen geld terug. Dit duurt al twee maanden. Klanten negeren en geen geld teruggeven noem je dieven. Lees dat meerdere klanten hier last van hebben. Blijkbaar moeten wij reviews schrijven zodat toekomstige klanten hier niet meer gaan bestellen!
Slechte service – geen terugbetaling!
Ik had hier besteld voor een iftar vanwege hun “vandaag besteld, morgen in huis”-belofte. Helaas werd mijn pakket niet op tijd geleverd en door PostNL teruggestuurd.
Op hun advies plaatste ik opnieuw een bestelling, met de belofte dat ik mijn geld terug zou krijgen. Nu, bijna drie weken later, heb ik nog steeds niets ontvangen. Elke keer krijg ik loze beloften, maar er gebeurt niks. Gewoon geld kwijt voor niets.
Echt slechte service, nooit meer!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.