Hafkamp Groenewegen Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tja, of het nou aan jullie lag of aan andere, onbekende omstandigheden.. maar de klant heeft direct na de eerste aanmaning betaald (niet na die van mij.. en ook zondere verdere uitleg).

Detalhes da empresa

1. Oficial de Justiça
  2. Agência de Cobrança
  3. Gabinete de assuntos jurídicos

Hafkamp Groenewegen is een familiebedrijf met landelijke dekking in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Onze kantoren in Amsterdam, Dordrecht en Venlo behandelen jaarlijks tienduizenden dossiers voor vele opdrachtgevers. Betrokken, eerlijk en rechtvaardig.

Respectvolle aanpak

Concrete oplossingen

Wij denken als partner in incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten mee, vooruit en handelen altijd in concrete oplossingen. Maar we zeggen ook waar het op staat. Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing altijd boven alles geplaatst moet worden.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

46 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Direct betaald

3 de julho de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de opdracht en fijn dat we snel het gewenste resultaat hebben bereikt.

Helder en betrouwbaar

Helder in de communicatie. Betrouwbaar in de uitvoering.

22 de junho de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij brengen het over op het team.

Er wordt doorgepakt

Er wordt doorgepakt en (betaal)problemen worden opgelost.

28 de maio de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Dank voor de feedback! Wij brengen het over op ons team.

Fijne samenwerking met Hafkamp

Fijne samenwerking met Hafkamp. Reageren snel op vragen en houden goed contact over openstaande betalingen van klanten. Professionele en duidelijke aanpak.

26 de maio de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Beste Jorinde, dank voor je terugkoppeling. Wij dragen je complimenten over aan ons team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring met Hafkamp Groenewegen.

Ik had helaas een consumentenconflict dat uiteindelijk via de rechtbank moest worden aangepakt. Als expat in Nederland was dit voor mij een onbekend proces, en ik had zelf de dagvaarding voorbereid. Toen ik belde om wat informatie te krijgen over hoe de procedure in Nederland werkt en hoe het betekenen van een dagvaarding verloopt, werd ik heel duidelijk en vriendelijk geholpen.
Ze namen de tijd om uit te leggen wat ik kon verwachten en welke stappen nodig waren. Ze hebben mij zelfs een concept/template gegeven dat ik kon gebruiken, wat enorm hielp om alles correct voor te bereiden.

Toen ik besloot om met hen verder te gaan, verliep alles snel en georganiseerd. Het proces was digitaal goed te volgen met track & trace, en de betekening van de dagvaarding is zonder problemen verlopen.

Voor wat ik nodig had - het laten betekenen van een dagvaarding - ben ik zeer tevreden. Professioneel, behulpzaam en efficiënt.

29 de maio de 2026

Beste Dragos,

Hartelijk dank voor de uitgebreide review, wij zullen het overbrengen op het team!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een ervaring gehad met Hafkamp…

Vorige week een ervaring gehad met Hafkamp & Groenewegen Gerechtsdeurwaarders die mij eerlijk gezegd behoorlijk heeft geraakt.

Laat ik duidelijk zijn: als er iets openstaat wat van mij is, dan los ik dat op. Daar loop ik niet voor weg. Ik heb ook altijd aangegeven dat ik wil meewerken en dat ik zaken netjes wil afwikkelen.

Maar wat ik vorige week heb meegemaakt, voelt voor mij alsof een gerechtsdeurwaarder ver buiten zijn boekje is gegaan.

Niet door streng te zijn.
Niet door een dossier serieus te nemen.
Niet door betaling te vragen.

Dat hoort allemaal bij het werk.

Maar wel door niet normaal te communiceren.
Door geen enkele opening te bieden voor een redelijke oplossing.
Door direct te escaleren.
Door niet te luisteren.
En vooral door geen enkele menselijke maat te hanteren.

De afgelopen maanden heb ik geen duidelijke communicatie ontvangen waarin mij netjes werd uitgelegd wat er precies speelde, wat er van mij werd verwacht en welke gevolgen zouden volgen als er geen oplossing kwam. Geen fatsoenlijk gesprek. Geen redelijke poging om tot een regeling te komen. Geen ruimte om uit te leggen wat er aan de hand was.

Alleen druk.
Alleen houding.
Alleen procedure.

En dan vraag ik mij oprecht af: waar is de menselijke maat gebleven?

Zeker wanneer iemand aangeeft te willen meewerken. Zeker wanneer iemand na een zwaar jaar probeert zaken weer recht te trekken. En zeker wanneer er aan de andere kant geen dossiernummer zit, maar gewoon een mens. Met werk, familie, verantwoordelijkheid en omstandigheden die niet altijd zwart-wit zijn.

Wat mij ook raakt, is wat dit deed met mijn Oekraïense vriendin. Zij werd hierdoor emotioneel meegetrokken in een situatie die niet van haar is, terwijl zij en haar familie al meer dan genoeg hebben meegemaakt. Oorlog, verlies, opvang, opnieuw beginnen en elke dag proberen rust op te bouwen.

Dan verwacht je geen speciale behandeling.

Maar wel fatsoen.
Wel zorgvuldigheid.
Wel een normaal gesprek.
Wel dat iemand luistert voordat er geoordeeld wordt.
Wel dat een professionele organisatie begrijpt dat hard optreden ook grenzen heeft.

Van Hafkamp & Groenewegen Gerechtsdeurwaarders mag je verwachten dat zij hun werk doen. Maar je mag óók verwachten dat zij dat zorgvuldig, behoorlijk en menselijk doen.

Hard optreden kan soms nodig zijn.

Maar buiten je boekje gaan, niet communiceren, geen oplossingen bieden en mensen onnodig beschadigen hoort daar niet bij.

Een dossier is geen mens.
Een procedure is geen vrijbrief.
En macht zonder menselijke maat is gewoon verkeerd.
Het telefoon gesprek is grotendeels opgenomen indien het komt tot escalatie bij de bevoegde instanties.

4 de junho de 2026

Beste heer,

Wij herkennen ons niet in de door u geschetste situatie.

Opvallend is bovendien dat u zelf aangeeft geen partij te zijn in het betreffende dossier. Het dossier liep niet tegen u, niet tegen uw vriendin en niet tegen haar familie. Daarmee baseert u uw beoordeling kennelijk niet op een eigen dossierervaring met ons kantoor.

Uw bericht bevat diverse ernstige suggesties over de wijze waarop ons kantoor zou handelen, waaronder de impliciete suggestie dat iemand vanwege haar Oekraïense afkomst of achternaam anders zou zijn behandeld. Dat is een verstrekkende beschuldiging waarvoor u geen enkel concreet feit of voorbeeld aandraagt.

Hafkamp Groenewegen behandelt jaarlijks duizenden dossiers. Daarbij handelen wij binnen de geldende wet- en regelgeving en worden personen uitsluitend beoordeeld op basis van de juridische feiten en omstandigheden van een dossier, nooit op afkomst, nationaliteit, geslacht, religie of andere persoonlijke kenmerken.

Wij vinden het betreurenswaardig dat u op basis van een situatie waarbij u zelf geen partij bent, zulke vergaande conclusies trekt over onze organisatie en medewerkers. Juist omdat dergelijke uitlatingen reputatieschade kunnen veroorzaken, vinden wij dat deze gebaseerd moeten zijn op feiten en niet op aannames of gevoelens.

Mocht er daadwerkelijk sprake zijn van een concrete klacht van een direct betrokken partij, dan nodigen wij die persoon vanzelfsprekend uit om contact met ons op te nemen zodat wij de feiten kunnen onderzoeken. Zonder dossiergegevens, zonder concrete voorbeelden en zonder directe betrokkenheid is een inhoudelijke beoordeling van uw verwijten niet mogelijk.

Omdat u zelf expliciet aangeeft geen partij te zijn in het betreffende dossier en uw review daarmee niet gebaseerd lijkt te zijn op een eigen ervaring met onze dienstverlening, zien wij ons genoodzaakt deze beoordeling te rapporteren bij het met het verzoek de review te toetsen aan de geldende richtlijnen voor authenticiteit en feitelijke juistheid.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede begeleiding en duidelijke…

Goede begeleiding en duidelijke communicatie. De Prijs en de werkzaamheden kwalitatief naar verhouding.
Dank voor de werkzaamheden.

29 de maio de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Beste Rosita, hartelijk dank voor je feedback. Wij brengen het over aan het team!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am incredibly impressed with the…

I am incredibly impressed with the service I received. From the very beginning, the team was professional, knowledgeable, and genuinely interested in ensuring a great customer experience.

Everything was handled efficiently, and the communication throughout the process was clear and helpful. The product quality is outstanding, and the final results exceeded all my expectations. It is rare to find such a reliable company that is this dedicated to its customers. I am completely satisfied and will definitely be returning for future needs.

14 de janeiro de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Thank you for your detailed review. We will pass this on to the team!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze werken nauwkeurig en houden alles in…

Ze werken nauwkeurig en houden alles in de dossiers netjes bij. Ik ervaar dit als duidelijke communicatie, wat ik in incasso-trajecten erg belangrijk vind. Als ik vragen heb krijg ik altijd snelle reactie op mijn mails. Prima partij dus, ik heb er een fijn gevoel bij.

28 de abril de 2026

Resposta da Hafkamp Groenewegen

Hartelijk dank voor jullie positieve feedback. Wij zullen dit overbrengen op de klantbehandelaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is een bedrijf dat over de rug van…

Het is een bedrijf dat over de rug van een ander rijk wilt worden. Let goed op als je van een brief van ze krijgt. Bij bestaande afgeronde dossiers stoppen ze nieuwe facturen, per e-mail, terwijl dit wettelijk gezien gewoon een nieuwe vordering zou moeten zijn. Ik heb zojuist een grondig verweer bij een rechter ingediend, omdat dit bedrijf zijn zaken op een sluwe onmenselijke manier, met leugens, kracht bij wilt zetten. Nu hebben ze de verkeerde getroffen en ik laat het hier niet bij zitten.

7 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Blijf in contact met elkaar

Vorig jaar verliep de werkwijze niet naar wat wij gewend waren. Door in contact te blijven met elkaar zijn we tot een oplossing gekomen. Na een tijd aangekeken te hebben of de oplossing werkt kan ik zeggen dat we weer op 1 lijn zitten.

1 de abril de 2026