Oasen Hageland As Avaliações 7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Styr unna Hageland Viddal

Å handle er greit
Å få hjelp et 50% '50%
De bet deg hennvende deg på mail
Når man hennvender seg til hageland på mail og Hageland Viddal på mail
Så får man ikke svar noe sted
De har heller ikke noe tlf til kundeservice du må til butikken
Å kjøre tur retur vil være 1 times kjøring uten å få svar da de ber deg kontakte de på mail
Min siste handel et tett det ...

18 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte edelgran fra Svandalen på…

Kjøpte edelgran fra Svandalen på Hageland-Oasen den 10.12.Granen stod kaldt til den ble tatt inn i huset den 21.12.
Til stor skuffelse begynte granen å drysse allerede før vi satte på lys. Treet er helt uttørket og vi er heldig om det holder til andre juledag.Snakket med Svandalen som stilte seg uforstående til klagen.
Det blir ikke kjøpt norske julegran igjen av oss.

22 de dezembro de 2024

Dårlig kundeservice

Vi har kjøpt kunstig juletre for nesten 10000 kr og da vi satt det opp hjemme, så vi at lyset på den nest nederste delen ikke virket. Vi ringte til Hageland og skulle komme innom for å hente en ny del. Vi fikk delen fra treet som sto på utstilling på Hageland, siden treet vårt ikke var på lager lenger. Da vi hadde pakket den ut hjemme så vi, at et av "grenene" var veldig bøyd, noe som gjør at det ser ut som det er et "hull" i treet. Vi ringte igjen flere ganger for å få tak i noen som kunne hjelpe oss og fikk til slutt beskjed om at vi kunne komme innom med den delen igjen og at noen skulle prøve å fikse det. Siden vi da hadde måtte demontere treet igjen og kjøre i nesten en halv time EN VEI + bompenger spurte vi om vi ikke heller kunne få litt rabatt og fikse det selv men svaret var bare nei. Vi kunne jo bare komme innom, men rabatt kunne vi ikke få selv om vi allerede måtte ta turen 1 gang før for å få en ødlagt utstillingsdel med hjem. Vi synes, at dette er veldig dårlig kundeservice. Når man kjøper et såpass dyrt tre forventes det at det er i orden uten å måtte fikse det selv.

28 de novembro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

AVD E-18

AVD E-18: Fikk god hjelp og fikk tak i planten jeg skulle ha, men ble litt skuffa når jeg ikke kunne bruke poengene mine fra kundeklubben i butikken der pga systemet var ikke oppe å gikk.

28 de junho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avdeling Kolsås.

Avdeling Kolsås.
Kjøpte i går et tre med merkelapp villhassel. Denne kostet hele NOK 1399.
Etter planting stusset vi på bladene som lignet på ask og dermed helt forskjellig fra Hassel. Etter email og diskusjon med vår gartner i Elverum dro min kone tilbake til Hageland på Kolsås og der fant hun tilsvarende tre med helt annet navn og klima H-3, dvs tåler minimalt med frost.
Min kone kjørte da hjem, dro treet opp, satte den i en litt større potte, dro tilbake og fikk tilbake pengene. Planting, kontroll og retur tok tilsammen en hel dag.
Dro deretter til plantasjen og kjøpte en vrihassel og betalte NOK 299 med klima H-5..

14 de maio de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais