Hair4you Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Odejmuje gwiazdkę za kontakt z firmą. Probowalam telefonicznie, mailowo, facebook i dopiero po napisaniu do nich że ciężko się z nimi kontaktuje to zareagowali. Pewnie czuli że stracą klientke. ;) o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kontakt porażka !!! Chcesz informacje odnośnie koloru włosów żeby podesłali realne zdjęcie i nic !! Tak się ogłaszają, żeby pisać do nich z każdą sprawą i widzę jak robią jedynie marketing i zero sza... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Extensões Capilares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hair4you to sklep z włosami do przedłużenia, a także hurtownia włosów naturalnych. W sprzedaży: włosy naturalne, włosy indyjskie, słowiańskie i europejskie.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam. Włosy (ponad 1700 zł) według opisu miały być naturalne, natomiast po pierwszym myciu ich jakoś jest tragiczna — są szorstkie, matowe i trudne do stylizacji. Reakcja na temperaturę również budzi moje wątpliwości. Topią sie jak syntetyki u lalki Barbie.

Reklamacja zgłoszona od razu, brak odpowiedzi mailowej. Kontakt telefoniczny nie przyniósł rozwiązania, a podejście do klienta pozostawia wiele do życzenia.
Pan stwierdził to po co używałam prostownicy 👏😂

4 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zamówiłam włosy na bio taśmach niestety…

Zamówiłam włosy na bio taśmach niestety przyszly w systemie kanapki duzo tanszy 659zl po Wysłaniu maila do firmy skontaktował się ze mną Pan że kolor i długość 60cm w tym kolorze jest niedostępny, zaproponowałaś mi inny kolor nie zgodziłam się. Kolejno dogadałam się z Panem że wyśle mi ten kolor który chciałam pierwotnie ale w długości 50cm na co się zgodziłam Pan mnie przeprosił zapewnił że wyśle włosy jak najszybciej. Różnica ceny 150zl. Tutaj zaczynają się schody, Pan obiecał mi szybki zwrot pieniędzy i upominek za te sytuacje dostałam w opakowaniu cukierka krowke i do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy pomimo wielu prób kontaktu telefonicznego oraz przez wiadomości. Zdecydowałam się teraz na opinie ponieważ liczyłam że 3 mc to wystarczający czasm

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zamówiłam w tym sklepie włosy dziewicze…

Zamówiłam w tym sklepie włosy dziewicze które nie zostały wysłane. Poprosiłam wiec sklep o zwrot pieniedzy za nie. Napisałam kilka maili, każdy został zignorowany, wiec zaczęłam pisać na Facebooku, na którym są aktywni i wstawiają relacje. Te wiadomości również są ignorowane. Czyli sklep wziął pieniadze za zamówienie i nie zamierza go wysłać, pieniedzy również nie zamierzają zwrócić i celowo ignorują każda moja wiadomość. Sprawa zgłoszona na policję i do uokik. Niech oni odzyskują moje pieniadze :))

15 de abril de 2025

Pełny profesjonalizm, świetne produkty

Super profesjonalna i miła obsługa. Mimo tego,że miałam problem z kolorem (mam farbowane wlosy)nie było problemu z dwukrotna jego wymiana na taki , który najbardziej mi odpowiadal. Serdecznie podziękowania dla Pani, z którą sie kontaktowałam-bardzo miła i cierpliwa i pomocna osoba. Wlosy są naprawdę piękne i miękkie w dotyku. Dziękuję i polecam wszystkim ten Sklep

1 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Włosy europejskie (Blond) TRAGEDIA!!

Włosy europejskie (Blond) TRAGEDIA!!! Śmierdzą niesamowicie a jak by tego było mało! wymieszane z czarnymi włosami oraz syntetykami, włosy szorstkie po umyciu mimo że działam zgodnie z wskazówkami sprzedawcy.. Wyprostowanie ich nie pomogło, wciąż są w dotyku jak siano.. Nie polecam

14 de março de 2025
logotipo da Hair4you

Resposta da Hair4you

Prosimy o kontakt chętnie pomożemy i znajdziemy rozwiązanie tel 510303393. Niestety nie podając swojego nazwiska nie jesteśmy w stanie pani zweryfikować ani się skontaktować i tym bardziej również z pani strony nie było żadnego kontaktu z nami

Włosy słowiańskie dziewicze

Już 3 raz zakupiłam włosy słowiańskie dziewicze w Hair4you i jestem bardzo zadowolona, są bardzo dobrej jakości, łatwo się stylizują, są miękkie i lśniące, mimo wielu miesięcy noszenia.Polecam serdecznie!

26 de setembro de 2024

Profesjonalne podejście do klienta

Super kontakt, pan natychmiast oddzwonił, więc nie rozumiem komentarzy, że nie można się dodzwonić.. na miejscu profesjonalna porada, indywidualne podejście. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Włosy piękne. Polecam!

22 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais