En kørelære med alkoholproblemer.
En kørelære med alkoholproblemer.. fedt .. elsker når karma rammer! 💢 Tænker ikke, at han bliver kørelære igen.. hvertfald ikke de næste halvandet år 😀
Hammer Køreskole er beliggende i nye, lækre teorilokaler på Randersvej 33 i Hobro - tæt på centrum, med kort afstand til læge, busterminal og gågade. Vore lyse og lækre lokaler er indrettet med henblik på, at sætte eleven i fokus. Vi ønsker at skabe nogle gode, hyggelige og trygge rammer om vores teoriundervisning. Lokalet er pyntet med hyggebelysning, planter mv. så eleven an føle sig helt tryg i de gode rammer. Hos os er man ikke blot et tilfældigt nummer i rækken. Vi ønsker ikke at drive en virksomhed, hvor det fungerer som samlebåndsarbejde - derfor bestræber vi os på at efterleve følgende i vores uddannelse; "Det skal være sjovt og hyggeligt at tage kørekort, men det er ikke for sjov vi gør det". Vi tager vores ansvar alvorligt, for vi ved det er Danmarks nye bilister vi uddanner! Tilmeld dig kørekort på: www.hammerkoreskole.dk! Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på Tlf.: 25 118 118 eller sende os en mail til kontakt@hammerkoreskole.dk
Randersvej 33, 9500, Hobro, Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.