Service og rådgivning i topklasse
Service og rådgivning i topklasse, kan anbefales.
Service og rådgivning i topklasse, kan anbefales.
Stor tak og god service
Tak til Matin for god service
Uærlig firma, som ikke kan leve op til aftaler. Fik booket en tid halvanden måned i forvejen. Og så efter afleveret min bil, og fik at vide at de ikke kan/vil lave den.
Jeg havde i dag min Mercedes forbi værkstedet i greve.
Mercedes skulle bruge 3 uger før de havde tid til min bil, og 1 uge til at lakere en lille ridse.
Hampenas tog mig ind 3 dage efter opkaldet. 3,5 time var bilen fikset og jeg kunne komme videre.
De tilbød endda et mødelokale jeg kunne sidde og arbejde mens jeg ventede.
Super god service, og venligt personale.
Vi ses igen :-)
Har egentlig været skide glade for at bruge jer… har endda tilgivet jer for utallige fejl der er udført på min bil. Plus har måtte være hentet af autohjæp ikke en gang 10 km fra den var “færdig” på jeres værksted… Men… en uoriginal trækaksel der laver lyde. I erkender det ikke duede. En ny original er dækket af Fragus. I beklager men vil ikke skifte den trods i selv har lavet operationen på bilen. Da jeg skal dække jeres arbejdsløn for at udvedre det der er lavet af jer selv…. Ja jeg må sku ærligt sige. Der tabte i mig 😂
Fik lavet min Tesla kofanger. Virkelig professionelt arbejde og super kundeservice. Bilen var klar dagen før som aftalt. Kan varmt anbefales!
God service - fornuftige priser og tilgængelige tider og godt håndværk.
En god service og meget hjælpsomme medarbejdere.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.