HANDCRAFTED INTERIOR Avaliações 313

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra process hela vägen igenom. Vi fick hjälp och inspiration i möten med Marina, som hjälpte oss bygga vår vision. Teamet på plats jobbade också effektivt och med mycket hög kvalitet. Resultatet blev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor ros og tak til Caroline og hele teamet bag processen med vores nye smukke køkken. Caroline har fra første møde været nærværende, lyttende og meget professionel i samarbejdet med at tegne og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot håndværk og god proces🌟 Er utrolig glad for min bogreol fra HCI. Jeg havde et stort håb og vision til projektet som lever op til alle mine forventninger. Gode møder, nem planlægning og aftaler... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hög kvalitet och bra kommunikation! Trevlig och proffsig personal som installerade och bra rådgivning från Marina, projektledaren, under projektets gång. Konstigt att garderober och förvaring kan ge s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Fabricante de Armários

Escrito pela empresa

Handcrafted Interior er et ungt og innovativt køkkenfirma med fokus på smukt design i træ og den kvalitetsprægede forarbejdning i detaljen. Hos os er alle køkkener og møbler unikke, og alt skræddersyes efter vores kunders drømme, behov og ønsker. Selv om vi i dag er vokset til over 170 medarbejdere fordelt over tre forskellige lande, stræber vi nu som før efter en mestring af det sublime snedkerhåndværk. Som kunde mærker du denne stræben ved, at det er de samme dygtige håndværkere som hele vejen igennem – til det punkt hvor f.eks. et køkken er leveret – har ansvaret og stoltheden over samme møbel. Handcrafted Interior er et familiedrevet foretagende, hvor to familier i Danmark og i Letland har arbejdet hårdt for at gøre en drøm om skræddersyede køkkener og møbler mulig. Som navnet Handcrafted Interior indikerer, tilbyder vi andre snedkererede løsninger såsom indbyggede skabe, walk-in closets, reoler, børnemøbler, badeværelsesmøbler m.m. Handcrafted Interior har showroom i København, Aarhus, Stockholm og Malmø derudover værksted i Letland, hvor omkring 150 snedkere, tegnere og andre håndværkere er beskæftiget. Vores værksted i Letland sikrer, at vi kan tilbyde yderst attraktive priser og hurtig leveringstid. Den enkelte snedker producerer alle vores køkkener og møbler fra bunden til færdigt produkt. Derefter kommer vedkommende til Danmark og monterer sit håndværk. Det skaber et helstøbt og unikt produkt. Handcrafted Interiors passion er at skabe smukt og innovativt design, som ikke bare ser lækkert ud, men som også er funktionelt i alle henseender. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at være i stand til at levere køkkener og andre håndlavede møbler i fantastisk kvalitet, hvor kærligheden til designet og håndværket skinner tydeligt igennem.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kvalitet og godt håndværk

Rigtig god kvalitet og godt håndværk. Vi har bare oplevet god service hele vejen rundt under design fasen og der er blevet kælet for detaljerne af de to tømre som har sat det hele op. Lister og paneler er tilpasset vores skæve vægge så det stå knivskarpt og vores ideer til et ret komplekst reposkab og to badeværelsesmøbler blev mødt med engagement og de have ja-hatten på og det hele kunne lade sig gøre og de har leveret på det hele så fint.
Kan varmt anbefale. Tak til Martin for behandling af vores projekt.

31 de maio de 2025

Drømmekøkkenet blev til virkelighed

Drømmekøkkenet blev til virkelighed – fantastisk oplevelse!

Vi har netop fået leveret og monteret vores nye køkken fra Handcrafted interior , og vi er ovenud tilfredse med hele processen – fra første møde med Kamma til det færdige resultat!

Allerede i showroomet blev vi mødt af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der lyttede til vores ønsker og hjalp os med at finde den helt rigtige løsning. Designet blev skræddersyet til vores behov, og Kamma kom med kreative forslag, det gjorde en kæmpe forskel.
Nick var også med til at koordinere og komme med et godt tilbud på hvidevarer og var altid klar til at hjælpe.

Selve leveringen og montagen gik gnidningsfrit. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, og håndværkerne var både effektive, professionelle og enormt omhyggelige. De efterlod det hele pænt og rydeligt – og resultatet er simpelthen spot on.

Køkkenet oser af kvalitet, både hvad angår materialer og finish. Det er funktionelt, smukt og præcis som vi havde forestillet os – faktisk endnu bedre.

Vi giver vores varmeste anbefaling til handcrafted interior. Hvis du ønsker et køkkenfirma, der leverer kvalitet, tryghed og fremragende service, så er de det helt rette valg.

31 de maio de 2025

Mycket nöjda med Handcrafted Interior

Vi är mycket nöjda med Handcrafted Interior, hela processen från skiss till färdigt resultat i vilken projektledare/säljare Marina ledde oss på ett mycket tryggt och professionellt sätt. Samtliga inblandade har varit professionella, serviceinriktade och lyhörda. Vi beställde platsbyggda garderober till vår entréhall, bokhyllor till vårt bibliotek samt en köksö och det blev till och med bättre än vi kunde föreställa oss. Vi rekommenderar varmt Handcrafted Interior.

5 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smuk entre og god process

Vi har netop afsluttet et projekt med Handcrafted Interior. De har hjulpet os med at lave en entre og den er blevet så flot.

Der har været en god proces fra start til slut og jeg kan varmt anbefale HI. Det er anden gang vi samarbejder med HI, de har også lavet vores køkken og badeværelse for 10 år siden. Firmaet er nu mere modent og har etableret process.of gode folk samt høj kvalitet i materialer.

15 de maio de 2025

Fantastisk køkken og service

Vi har netop fået monteret vores køkken fra Handcrafted interior i vores helt nye hus fra et typehus firma Vi fravalgte HTH for at gå med HI og selv skabe vores eget drømmekøkken. Vi kan kun anbefale den løsning til andre. Vi har fået et helt fantastisk køkken og til en pris der er fulgt ud konkurrencedygtigt med HTH og andre køkkenfirmaer.

Derudover har service lige fra første møde med Matilda på kontoret i Hellerup til montering været en super oplevelse.

9 de maio de 2025

Toppklass rakt igenom!

Vi är mycket nöjda med vårt kök. Från första kontakt, utveckling av idéer, projektledning, slutleverans med topp finish i alla detaljer. Allt till ett mycket konkurrenskraftigt pris! Vi rekommenderar varmt. Toppklass rakt igenom!

2 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt håndværk, god service og god pris!

Vi har ikke haft en finger at sætte på vores forløb hos HCI. Signe har tegnet et virkelig flot køkken, HCI har været utrolig fleksible i forløbet omkring levering og monteringen er foretaget til UG.

Vi kan på det varmeste anbefale HCI.

22 de abril de 2025

En fantastisk fornøjelse…

Vi har haft den fantastiske fornøjelse at arbejde sammen med Mie fra HCI, om vores nye køkken, entre og badeværelsemøbler. Mie har hele vejen i gennem guided, set og tænkt noget, som vi ikke selv havde set eller tænkt. Vi er så super glade, hver dag når vi opholder os i vores køkken, når vi går hjemme fra eller kommer hjem og badeværelset er en 3. geni streg. Alle vores møbler emmer af luksus og er sat op som om de var syet til huset. Vi vil og kan til enhver tid anbefale et sammenarbejde med Mie og hendes krøllede glade hjerne. Du vil ikke fortryde det, det har vi ikke....

22 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Solid product and guidance, with only a few bumps

We couldn't be happier with our new kitchen, and a huge part of that is thanks to the beautiful cabinetry created by Handcrafted Interiors. The cabinets are not only functional but truly stunning and have completely transformed the space.

The beginning of the collaboration was a bit difficult as our sales representative wasn’t very helpful or responsive but once Tina took over, things quickly got on track. Tina was a pleasure to work with: responsive, knowledgeable, and always willing to answer questions or talk through options. She made the process feel smooth and stress-free from start to finish.

The carpentry team was prompt, professional, and clearly took great pride in their work. They worked efficiently and carefully, and it really shows in the final result. We especially love the tandem pull-out and the floor-to-ceiling pantry—they’ve added so much storage and usability. Every element feels thoughtfully designed and built to last. Unfortunately, there were some coordination issues when it came to the delivery of the appliances where the delivery driver showed up unpromted three times before he finally got the correct timeslot and date.

Overall, we’re pleased with the outcome and would gladly recommend HCI to our friends and family.

7 de abril de 2025

Super arbejde.

Vi fik hele vejen igennem en virkelig god service, fra første kontakt til sidste udbedringer. Mie har gjort et kæmpe stykke arbejde for os, fleksibel og god at samarbejde med. Tak for det!
Prisen er i øvrigt også super konkurrencedygtig for hvad man får!

15 de abril de 2024

Thank you:)

We’re so glad we chose Handcrafted for our kitchen project. From the very beginning to the final touches, the entire process was smooth, well-organized, and truly enjoyable.
Everyone we interacted with was incredibly professional and easy to work with.
The final result is absolutely stunning! 😊
A huge thank you to Kamma and assembly team, we couldn’t be happier.

8 de fevereiro de 2025

Fantastisk høj kvalitet

Fantastisk høj kvalitet! Vi har fået lavet walk-in samt nyt indbygget skab i soveværelset. Løsningen er smuk og på højt niveau håndværkermæssigt. Alle aftaler er overholdt til perfektion. Rigtig dygtige folk fra design og tegninger til snedkere og montering.
Varme anbefalinger herfra!

10 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt et Windsor køkken hos…

Vi har købt et Windsor køkken hos Handcrafted, og har været meget tilfredse med resultatet samt kommunikationen. Caroline har under hele processen været enorm proaktiv og serviceminded, og vi har hele tiden følt, at der har været godt styr på forløbet.

Køkkenet blev samtidigt leveret en måned tidligere end planlagt og er blevet monteret fejlfrit.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart anbefale Handcrafted.

4 de abril de 2025

Rekommenderas!

Bra från start till mål! Vi kände stort förtroende för Linda som hjälpte oss att omsätta våra idéer/tankar till ett fint kök som idag är noterat. Processen gick helt enligt plan och vi är mer än nöjda med slutresultatet.

26 de março de 2025

Flot nyt køkken!

Vi har fået leveret et nyt virkelig flot køkken af handcrafted! Processen har været virkelig god fra start til slut med meget kompetent og professionel rådgivning om designvalg, overvejelser mv, så der bliver virkelig taget hånd om en og tænkt på det hele. Slutresultatet er virkeig flot og præcis det køkken, vi tegnede op.

Min eneste feedback handler lidt om rådgivning ift el-stik til vores køkkenø. Her kunne jeg savne lidt mere rådgivning omkring at sikre el til en god brugssituation i køkkenet, hvor min oplevelse var, at det æstetiske fyldte det meste. Så her føler jeg mig mere henvist til selv at finde en god løsning.

Men alt i alt en fremragende oplevelse og jeg cille uden tøven købe et køkken fra HCI igen, som jeg også oplever som konkurrencedygtig på prisen!

20 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For the recent renovation of our house…

For the recent renovation of our house we worked together with HCI who helped us designing our new kitchen, walk in closet and bathroom furniture. The we had an excellent experience from start to end going through the design process, deciding on materials, to measurement and installation. The team at HCI are incredibly professional and responsive. Especially the service delivery and team responsible for the installation went over an above with great attention to details! I can really recommend HCI!

19 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En utrolig nærværende og kompetent…

En utrolig nærværende og kompetent rådgivning, som møder en til hvert eneste møde. Der er hurtig respons på både mobil og email, og det er i ægthed en helhedsoplevelse at være kunde hos Handcrafted uanset om det gælder valg af bordplade eller hårde-hvidevarer. Vi har fået vores drømmekøkken i vores sommerhus.

17 de março de 2025

Overstiger alle vores forventninger

Handcrafted Interior har leveret køkken, bad, garderobe, bryggers og en 3 meter lang bænk til entreen i vores nybyggede hus.
Alt er leveret og monteret fejlfrit og det er simpelthen så smukt. Vi har fået den bedste og mest professionelle rådgivning af dygtige Caroline og så må vi bare tage hatten af for de vildeste og mest omhyggelige snedkere Edgars og Raivis.

23 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais