Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Handelsjuristerna är en juristbyrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner. Våra klienter är bolag i alla branscher från de minsta till några av Sveriges absolut största, samt privatpersoner.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

6 avaliações

mycket nöjd

Schysst pris och avslappnat bemötande. Fick hjälp med att sätta ihop ett avtal smidigt och utan krångel. Hör definitivt av mig igen om det dyker upp något mer.

7 de junho de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undermålig juridisk tjänst och usel kundservice

Arbetet som levererades var bristfälligt och saknade en tillräcklig rättslig analys, vilket ledde till missvisande slutsatser. Trots att jag bestridit fakturan och försökt nå dem flera gånger, både via mejl och telefon, har jag inte fått något svar på 13 dagar. Därtill har de angett ett felaktigt telefonnummer som inte ens är kopplat till någon anställd. Oprofessionellt och undermålig service.

22 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da Handelsjuristerna

Resposta de Handelsjuristerna

Hej Raeid!

Det är självklart tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med vår tjänst. Som affärsområdesansvarig på HandelsJuristerna vill jag dock klara upp en del missförstånd. Jag upprepar här vår ståndpunkt att det material som du fått till dig i ditt ärende innehåller uteslutande korrekt information. Vi har även flera gånger, på eget bevåg, försökt boka in ett möte med dig för att gå igenom den utredning vi gjort, vilket du själv valt att inte ta del av. Inte heller har du valt att utnyttja de möjligheter som du fått att ställa frågor kring sådant som du ännu tycker är otydligt eller som du skulle vilja veta mer om. Jag har även nu på efterhand erbjudit dig ännu en möjlighet till ett sådant möte för att säkerställa goda relationer till dig som klient, vilket du ännu inte hörsammat. Det erbjudandet är fortsatt stående, och finns det intresse för det så är det bara att kontakta mig så ordnar vi en tid för detta.

Vidare tycks det lämpligt att behandla den långsamma kontakten du upplevt. Vi har under ärendets gång haft kontakt med dig på två olika mailadresser, och som jag förklarade för dig över mail nyligen så skickades alltså vårt svar på ditt klagomål till den mailadress som först användes i vår kontakt med dig. Så fort jag fick reda på att du inte mottagit mailet kontaktade jag dig på rätt mailadress och beklagade att det hamnat fel och förklarade vårt ställningstagande i ärendet. Detta skedde flera dagar innan din recension.

Vad gäller det felaktiga telefonnumret beror det som jag också förklarat på ett personalbyte i vår ledningsgrupp, och det har vi, som du vet, redan kompenserat dig för. Jag vill här också tillägga att det inte riktigt stämmer att du försökt kontakta oss flera gånger som du påstår, utan samma dag, och faktiskt inom bara några timmar, som du försökte ta kontakt med oss på telefon samt med ett andra mail så återkopplade jag som sagt till dig personligen. Telefonnummer till både mig och mina kollegor har också framgått och hänvisats till under vårt ärende för dig (och finns därtill också på vår hemsida), och det har absolut funnits möjlighet för dig att kontakta oss trots det felaktiga numret på fakturan.

Jag hoppas att detta klarar upp situationen och eventuella missförstånd. Har du vidare funderingar går det alltid bra att kontakta mig på mail eller telefon.

Vänligen,
Wilhelm Sjöström
Affärsområdesansvarig, HandelsJuristerna

Kompetenta och snabba juriststudenter

Vi har använt oss av Handelsjuristerna vid flera tillfällen och vi blir alltid lika nöjda med både projektleverans och bemötande. De har hjälpt oss att signifikant förbättra våra avtal gentemot både våra leverantörer och kunder, samt säkerställt compliance vid behandling av personuppgifter vilket är en stor del av vår verksamhet.

Solklar femma, skulle absolut rekommendera Handelsjuristerna!

28 de fevereiro de 2024

Trevliga

Trevliga, bra återkoppling

22 de novembro de 2023
logotipo da Handelsjuristerna

Resposta de Handelsjuristerna

Tack för din goda feedback! Vi ska se till detta når konsulterna som hjälpte dig!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.