Kvaliteten skuffer
Købte et par bukser i sommer. Efter få måneders brug er lynlåsen nu defekt. Det er vel fair at forvente bedre af et par bukser til 1650 kroner?
HANSEN GARMENTS is a Scandinavian brand embodying honest and democratic design. Our online store offers our own selection and a curation of other brands and products whom align with our vision.
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte d.31/3 en jakke til den nette sum af 3600kr. Jeg fik desværre aflagt en webordre på forkert størrelse. Da jeg bliver opmærksom på min fejl skynder jeg mig at sende en mail, for at få ordren annulleret eller ændret til en anden jakke. Jeg har ikke modtaget svar på min mail. Jeg forsøger at skrive igen d.2/4 og ringer på 2 forskellige numre, hvor det ene lyder som om det er nedlagt og det andet svares ikke - ej heller af svarer. Jeg har heller ikke modtaget svar på min anden mail. Jeg modtager pakken nogle dage efter for at erfare at jeg selvfølgelig selv skal betale fragt for returnering.
Alt i alt en meget skuffende ikke-eksisterende kundeservice til så dyre produkter. Jeg er med på at jeg selv har bestilt en forkert størrelse, men slet ikke at få svar eller at kunne komme i kontakt med virksomheden er lavmål. Vi er bosat i Jylland og kan derfor ikke bare lige smutte forbi deres fysiske butik. Ærgelig oplevelse, når man tror at man køber et luksusprodukt, bør servicen være derefter…..
Efterspil:
Vi fik kontakt til butikken og vi fik lov til at bytte jakken til en anden varer næste gang vi kom til KBH - hvilket er effektueret. Der var fin service i butikken, hvor de virkelig har flotte ting. Min vurdering går derfor fra 1 stjerne til 3 for den samlede oplevelse.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.