Hansesgården Avaliações

4.614
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ringde och frågade om ett speciellt belöningsgodis fanns på lager och fick jättetrevligt bemötande. Ett STORT plus när peronen jag talade med fick reda på att jag ville ha det så snart som möjlig, er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gick väldigt smidigt att beställa varorna! Beställde hemtransport till dörren men det gick inte så bra! Skulle få böckerna på tisdag em! Men något gick fel så jag gick dem först på torsdag förmiddag!... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Köpte en adventskalender till min älskade hund , han var så exalterad varje morgon fram tills dagens lucka ( 11:e december ) när jag öppnade luckan fanns ingen godisbit där . Snacka om besvikelse för... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fler av blivande kollegor skulle beställa balansbollar hos er men då fanns inte de stora storlekarna på bollarna vi rekommenderades. Jag hade nog tur och fick de jag skulle ha och snabbaste leveransen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(4.614)

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Superbra fodersäck

Superbra fodersäck, snabb och bra leverans

13 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hejsan Hanna. Det värmer oss att du är nöjd med fodertunnan och den braiga leveransen. Välkommen åter.

Snabb frakt

Snabb frakt, nöjd med allt 👍

Resposta da Hansesgården

Hejhopp kund MB. Tummen upp på att du är nöjd med allt!

kylvästen kyler väldigt bra

kylvästen kyler väldigt bra en varm sommardag

Resposta da Hansesgården

Tja Susanne. Toppen att höra att du tycker att kylvästen kyler bra när det är vamt! Ha det så gott och välkommen åter.

Snabb lev jättebra produkt

Resposta da Hansesgården

Hejsan Jane. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback gällande ditt köp hos oss. Och såklart superskoj att du är nöjd med både grejs och leveranshastighet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra kvalité! Mycket nöjd!

10 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hej där Lennart. Det värmer oss att du är mycket nöjd med kvaliteten och leveranshastigheten. Välkommen åter.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fortfarande efter 10 dagar inte…

Har fortfarande efter 10 dagar inte fått leveransen, fakturan kom samma dag som angivet leveransdatum men inga varor så upplevelsen är 1 stjärna,
Jan

10 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hej Jan. Din order skickades från oss samma dag som du gjorde beställningen. Sedan tog det av någon outgrundlig anledning åtta dagar innan paketet kom fram. Vi är såklart jätteledsen över att det tog sådan tid för Posten att komma fram, men det är tyvärr inget som vi kan styra över. Vi hoppas dock att du blev nöjd med innehållet i paketet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, rätt saker, levererade i brevlådan!

Resposta da Hansesgården

Hejsan Eva. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback gällande ditt köp hos oss. På återseende?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt snabbt hade jag mina…

Fantastiskt snabbt hade jag mina beställda varor i brevlådan, på bara några dagar efter att jag beställt! Suveränt 👍🏼

Resposta da Hansesgården

Hejhopp Ewa. men åh vad glad vi blir över dina fina ord! Suveränt är faktiskt ett av våra favvo-ord :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har Inget bra svara än

Har Inget bra svara än. Ska testa den om några dagar i Turkiet så får vi se hur det funkar.

Resposta da Hansesgården

Tja Tony. Vi hoppas att Turiket-trippen blev till belåtenhet och att testet gick bra. Ha en fin dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och lika snabb hantering…

Snabb leverans och lika snabb hantering när en flaska gått sönder i frakten och vi fick en ny!

6 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hej Maritha. Vi beklagar så såklart att en flaska var trasig, men toppentoppen att det gick att lösa snabbt och smidigt. Välkommen åter.

Snabbt

Snabbt. Produkten var väl beskriven

5 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hejhopp Marie. Tack för din feedback. Det är inte alltid lätt att i ord och bild beskriva en produkt och just därför blir vår copywriter så glad över det du skrivit. Tack och bock och välkommen åter.

Belönings godis

Snabb och bra leverans

5 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Tjaba Monica. Tack för din återkoppling, kul att du gillade leveransfarten och godiset. Ha en fin dag.

Nöjd

Snabb leverans och allt korrekt

4 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Hallojsan Eva. Eftersom du är nöjd och allt var korrekt och snabbt, ja då är vi också nöjd. Må väl och på återseende hoppas vi.

Hundtuggis

Snabb leverans. Fina hundleksaker till bra pris.

4 de agosto de 2022

Resposta da Hansesgården

Tjenare Peer. Tack för din återkoppling gällande ditt köp hos oss. Vi hoppas få se dig som kund snart igen.