Foredraget var både engasjerende og motiverende, og foredragsholderen utfordret deltakerne på en måte som skapte begeistring i salen. Vi i Norsk Sykepleierforbund Buskerud startet dagen med dette in... Ver mais
A empresa respondeu
En flott samling og dag sammen med Arnt Sæther hvor vi alle fikk løsnet opp lattermusklene, fikk gjennomgått viktige forhold og tema vi ønsket og absolutt hadde behov for. En dag med masse glede og al... Ver mais
A empresa respondeu
Tusen takk for et veldig interessant og inspirerende foredrag - en skikkelig vitamininnsprøytning for hele SFO-personalet vårt. Vi har fått et veldig godt grunnlag å bygge videre på, noe vi merket all... Ver mais
A empresa respondeu
Det er alltid fint å ha Arnt på besøk. Han sprer glede i måten han formidler på, han treffer stedet han er og snakker direkte til deltakerne. Han får oss til å le, reflektere og forstå at glede både... Ver mais
Happiator har arbeidet som foredragsholder siden 1994 både nasjonalt og internasjonalt. Han vier livet sitt til å være inspirator og spre glede. Happiators visjon er at fler og fler opplever glede og deler den med andre.
Hønefoss, Noruega
De «parkeringsbøtene» er en glede, min mann fikk en slik for ca 8 år siden å han kom fornøyd hjem å fortalte at han hadde fått bot😂
Vi var fosterforeldre igjennom Brusetkollen.
Jeg fikk også oppleve at happiator kom på en fagdag å det var så oppløftende og gledelig👍🏼❤️👏🏼👏🏼

Resposta da Happiator.no
Hadde gleden av oppleve påstander, spørsmål og refleksjoner om å ta vare på eget liv her og nå, positiv påvirkning på egne omgivelser og andres, og ikke minst være tilstede og ikke vente på bedre tider. Dette var en opptur av en forestilling jeg vil ta med meg videre selv, og formidle til andre. Takk - dette var nyttig!

Resposta da Happiator.no
Foredraget var som ett meget godt skihopp.
I ovarennet- Innledning med god teknikk og god forklaring på livsmestring
På hoppkanten og i svevet - Meget bra treff og forklaring om gledens betydning med god kroppslig og pedagogisk innlevelse
Nedslaget- God oppsummering av livsmestring og glede , med enkle og viktige bidrag i hverdagen
Mvh Jan B

Resposta da Happiator.no
Veldig fengende og morsomt foredrag men samtidig dypt rørende for min del! Mange "aha" opplevelser samtidig som Arnt får deg til å se ting i et nytt perspektiv. Anbefales på det sterkeste!

Resposta da Happiator.no
Gøy å kunne spre glede med morsomme bøter.
Gledessprederne.no

Resposta da Happiator.no
God bruk av humor og alvor samtidig. For noen av tilhørerne som har dårlig norsk kunnskap hadde de noen utfordringer med å forstå innholdet.

Resposta da Happiator.no
En fantastisk person som får deg til å tenke, og sette ting i perspektiv. Anbefaler på det sterkeste en dag med Arnt :)

Resposta da Happiator.no
Fine og morsomme produkter. Lett å bestille, og raskt levert. + for personlig og hyggelig melding på konvolutten som kom i posten 😊

Resposta da Happiator.no
Flotte "bøter" med positiv tekst på. Morsomt å se folk reagere først og så får et smil rundt munnen. Anbefaler alle å bestille fra Happiator

Resposta da Happiator.no
Spot on. Veldig bra! Til refleksjon og ettertanke.

Resposta da Happiator.no
Veldig positiv og god bok med veldig nyttig lærdom. Tusen takk.

Resposta da Happiator.no
Jeg synes foredraget ditt var helt fantastisk!! Det gjorde skikkelig inntrykk på meg og jeg har tenkt tilbake på det du sa flere ganger i etterkant av foredraget. Du hadde evnen til å si ting på en måte der jeg følte meg skikkelig truffet på en god og ufarlig måte. Det var utrolig befriende å få inn så mye visdom pakket inn i så mye humor. Jeg har hørt på mange gode foredrag som psykolog i snart 15 år, men dette er noe av det mest nyttige og inspirerende jeg har vært med på. Tusen hjertelig takk.

Resposta da Happiator.no
Flott å ha verktøy for å skape humor og god stemning.
Stå på👍👍

Resposta da Happiator.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.