Via een vriendin heb ik de happyflops gekregen. Ik liep instand op wolkjes en vond mijn gewone slippers totaal niet meer comfortabel. Toen het wat kouder werd heb ik mij de happycozy aangeschaft. Nu i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ons hele gezin van 5 lopen op HappyFlops! We hebben meerdere kleuren per persoon en wat lopen ze lekker en de kleuren zijn fantastisch! Goede, nette en snelle klantenservice en SERVICE met hoofdlette... Ver mais
De hele zomer genieten van onbeperkt op happy flops lopen, daar wilde ik eigenlijk niét mee stoppen dussss de sloffen gekocht en ja, heerlijk. Ik verheug me nu dus óók in de winter op mijn flops om m... Ver mais
Makkelijk te bestellen, goed advies op de website qua maattabel. Snelle levering, ook comform naar wat er stond tijdens het bestellen. En mijn bestelling is perfect. Happy flops zijn de enigste die... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Goede kwaliteit
De happy flops lopen heerlijk.
Alleen de levertijd duurt heeel erg lang
Happy flops en happy cozy zeker kopen!
De happy flops slippers lopen echt heerlijk en is een aanrader voor in de zomer. Kunnen ook makkelijk nat worden zonder dat ze gaan piepen. De happy cosy pantoffels lopen echt als wollkjes zo zacht en ook lekker warm voor in de koude winterdagen. Ik zou het iedereen aanraden. Ook zijn de slippers heel erg fijn als je zwanger bent om op te lopen. Daarnaast is de klantenservice erg vriendelijk en reageren snel. Mocht de maat niet goed zijn dan krijg je een andere maat die wel past.
Perfecte sandalen voor hot Summer days and feel good days. Sinds ik deze voeten kussentjes heb…
Sinds ik deze voeten kussentjes heb ontdekt zou ik er mee gaan slapen. Fantastisch comfort. Zo zacht aan je voeten. Mooie look, mooie kleuren en zeer stijlvol. Zou ze zelfs onder een lang sjiek kleed dragen. Ben er verliefd op.
Snelle levering en heeeeeeerlijke…
Snelle levering en heeeeeeerlijke sloffen!
Ik heb deze gekocht voor mijn…kleindochter
Ik heb deze gekocht voor mijn kleindochter. tessa mijn kleindochter zag dat ik ze ook had )4 paar€ en zij wilde ook graag Happy flops . Dus krijgt zij de prachtige groene ( lievelingskleur) happy flops met haar 8e verjaardag 🎉🤩
De bestelling en levering ging goed
De bestelling en levering ging goed, wel even moeten wachten kleine 2 weken op de Flops, zitten perfect
Het is echt zalig wandelen, slenteren, dag in dag uit
Het is echt zalig lopen, wandelen, slenteren, in of aan het water. Zowel voor groot en klein. Hier in ons huis, al een heel kleurrijk assortiment, wij zijn echt happy floppers!
Happyflops... nooit meer een andere slipper....
Happyflops.... heerlijke slippers! Alsof je op wolkjes loopt. Ons hele gezin heeft twee paar in de kast, Nooit geen andere slippers meer. Wij hebben opa en oma ook allebei een paar cadeau gedaan en ook zij zijn verkocht. En wat helemaal fantastisch is, is dat opa had al langere tijd last van zijn voeten had maar sinds hij zijn Happyflops heeft zijn de pijntje aanzienlijk verminderd. Ook de klantenservice is SUPER! Vriendelijk, behulpzaam, reageren snel. Chapeau voor de hoge kwaliteit van zowel de slippers als de organisatie er omheen!
Goede ervaring.
Na enkele positieve ervaringen van vrienden en familie, heb ik toch maar besloten om er mij ook te bestellen en tot nu toe nog geen spijt van. Ze zitten echt goed en als je rondloopt is het inderdaad alsof je op wolkjes loopt :)
Krimpen in de zon!
Ik wil hier een eerlijke recensie neerzetten ten opzichte van wat ik hier het merendeel zie.
De slippers komen vanuit China. Het kan twee weken duren voordat je ze binnenkrijgt, en er komt een hoop spammail bij.
Uiteindelijk ontvang ik de slippers, de speciale WK-editie. Op vakantie in de zon krimpen ze gewoon; ze zijn letterlijk vier maten gekrompen. Dat is niet alleen bij die van mij, maar ook bij die van mijn kinderen.
Ik ben deze berichten online veel meer tegengekomen. Het lijkt erop dat de nieuwere versies goedkoper en slechter worden geproduceerd, waardoor we deze problemen ervaren.
Heerlijk lopen de Happyflops
Heerlijk lopen de Happyflops, erg blij mee
De happyflops zitten heel goed
De happyflops zitten heel goed ! Ze zijn super zacht om in te wandelen, alleen mochten ze voor mij persoonlijk iets strakker zitten maar anders wandel je wel echt op wolkjes. Elke keer als ik thuiskom zijn mijn schoenen uit om mijn happyflops aan te doen. Zalig gewoon !
De Happy Cozy lopen heerlijk
De Happy Cozy lopen heerlijk, ze zijn licht en comfortabel.
Snel geleverd!
Ze doen er alles aan om het goed te…
Ze doen er alles aan om het goed te regelen.Mijne waren te klein,nu hebben ze kosteloos grotere toegestuurd.top
Fijne sloffen
Na de zomer slippers nu heerlijke fluffy sloffen
Mijn dochter is erg blij met haar Happy…
Mijn dochter is erg blij met haar Happy Flops. Product zoals beloofd, levering na zes werkdagen, fijn en vlot contact met klantendienst.
Inderdaad wolkjes
De slippers lopen inderdaad erg lekker, zijn zacht, zitten fijn aan de voet en de maat is prima (ik heb maat 37,5 en heb de 38/39 besteld). De slippers zijn iets ruimer maar dat vind ik niet erg. Ik draag ze voornamelijk thuis.
De levertijd is wel erg lang, na moment van bestellen heeft het 1,5 week geduurd voordat ik ze binnen had. Je wordt wel via de Track-en Trace goed op de hoogte gehouden.
Heel gemakkelijk om dragen
Heel gemakkelijk om dragen , licht en doet wat ervan gezegd wordt.
Goede service, heb nu mijn 2de paar , maer van mijn man waren te klein, zo behulpzaam hoe ze alles opgelost hebben , mag ook wel eens een keer gezegd worden.top👍