HappyNurse Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Julia van Happy Nurse is zeer attend je kunt altijd met vragen komen ,ze pakt het meteen op om info of oplossingen te vinden.Dit geef een vertrouwd gevoel en ook dat je geen nr bent

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over Stefan en Marieke van happy nurse. Ze reageren en regelen dingen snel en het contact is fijn met beiden! ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden het fijne warme contact en adequaat reageren en het oplossen van dingen ik werk met veel plz een blij happy nurse 😊😍

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handelt nu onder de naam Happy zorg. Dit bedrijfje is een uitzendbureau dat enkelt gericht is op winstbejag. Zij willen de cliënt op achterbakse wijze, namelijk achter de rug om, "zorg" opdringen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Empregos
  2. Serviço de assistência médica domiciliar
  3. Agência de enfermagem
  4. Serviços de cuidados para idosos

HappyNurse is het flexbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet! Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patiënt. Met liefdevolle aandacht geven we professionele zorg. Dát is wat onze flexwerkers en opdrachtgevers ervaren en waarderen. En dat perfect past bij wie we zijn en hoe we werken: liever vandaag dan morgen, liever dat stapje extra, liever werken bij de leukste club. Dat is wat we bedoelen met Liever HappyNurse. Het is dan ook onze allerliefste wens dat steeds meer zorgorganisaties, patiënten en medewerkers met een groot zorghart bewust liever voor ons kiezen. Dát is het HappyNurse-effect

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

414 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

67 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen leuke opdrachtgever

Ik heb geen moeite gehad met Happy Nurse zelf, maar de opdracht gever die ik toegewezen kreeg, is letterlijk een hell om te werken. Je wordt maar als uitzendkracht gezien en geen respect of collegale sfeer. Dit is mijn reden om weg te gaan.

30 de julho de 2022

Resposta da HappyNurse

wat jammer om te horen dat je geen leuke werkplek hebt gehad.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke organisatie met leuk personeel…

Leuke organisatie met leuk personeel die altijd klaar staan om je te helpen, niets is te gek.
Je mag zelf kiezen wat je wilt werken waar en wanneer, zoveel mogelijkheden en afwisseling in soorten werk.

15 de julho de 2022

Resposta da HappyNurse

dank voor je mooie review. Waar en wanneer je wilt werken is inderdaad ons motto!

Best

Dit is de beste bemiddeling beuro

15 de julho de 2022

dank!

Helpende plus

Ik word elke week wel 2 tot 4 dagen ingepland op locaties die voor mij makkelijk te bereiken zijn

9 de julho de 2022

Resposta da HappyNurse

bedankt voor je reactie Beatriz!

In eerste instantie prima

In eerste instantie prima. Betrokken en meedenkend. Helaas een minpuntje wat betreft de salaris betalingen. Deze komt niet altijd optijd en dan moet je er zelf achteraan. Vind ik een kwalijke zaak. Verder doen de dames voor zover ik er contact mee heb gehad zeker hun best. Ik wens Happy nurse een mooie toekomst.

16 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da HappyNurse

Hi Anja, dank voor je feedback, kan je me je mailadres mailen naar info@happynurse.nl want wil graag contact met je opnemen, Groet HappyNurse

Tevreden

Ik ben tevreden met Happy Nurse.
Elke week krijg ik wel uren om te maken.

16 de abril de 2022

dank je wel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn uitzend buro wat met je…

Heel fijn uitzend buro wat met je meedenkt, reageert snel bij vragen, geen gedoe met geld overmaken, Tot nu toe alleen maar hele fijne samenwerking

2 de abril de 2022

dank je wel Jeanette!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongelooflijk dat ze zo hoog staan wat…

Ongelooflijk dat ze zo hoog staan wat een stelletje amateurs. Ze komen regelmatig niet opdagen, zijn onvoorzichtig en weigeren gewoon standaard dingen. Sinds een paar weken weg bij happy nurse en dat is een super goede beslissing gebleken.

19 de março de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da HappyNurse

Dat vinden wij spijtig om te horen, we willen graag hier meer over weten, zou je meer gegevens kunnen mailen naar welcome@happynurse.nl. Alvast bedankt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

waarom ik graag werk voor happynurse

ik vind werken bij happynurse erg leuk je komt op veel verschillende locaties en je kan dan ook echt merken dat alles verschild per verzorging/verpleeghuis dat kun je merken in de werk wijzen. je kan zelf beslissen wanneer je werkt en hoeveel je werkt op basis wat je overeen gekomen ben in je contract. ben blij dat ik mag werken voor happynurse jullie waren de eerste die met mij in zee wilde ook al heb ik een lichtverstandelijke beperking dus ik ben zeer blij met jullie als werkgever. ik hoop dat meer mensen zijn die dit ook zo ervaren.

11 de março de 2022

Resposta da HappyNurse

bedankt voor u mooie woorden

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.