Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen
A empresa respondeu
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Ver mais
A empresa respondeu
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dinamarca
Jeg var på Hari på Østerbrogade og blive klippet hos Adriana, super sød kvinde, med massere energi. Vi snakkede en del og alligevel var det en hurtig og effektiv klip med saks. 5/5 !

Resposta de hari
Blev klippet af Ahmed, som gjorde det fortrinligt

Resposta de hari
Det var en rigtig god behandling, i et dejligt consept

Rigtig god oplevelse hos Jeanette i Hari Lungby

Resposta de hari
Fantastisk klipning, venlig service, hurtig tid, overordnet set bare en rigtig god service.

Resposta de hari
Dejligt at kunne blive frisket op hurtigt og til en rimelig pris.
Stemningen var god og behagelig.

Resposta de hari
Jeg blev klippet mandag d. 23. marts på gammel Kongevej. Jeg blev klippet af en dygtig og snakkesalig kvinde, jeg har desværre glemt hvad hun, men det var noget med B, ikke Belinda, men noget der minder lidt om. Hun fortjener stor ros og var tydeligt erfaren og meget hjælpsom i forhold til hvilken længde der ville være god i forhold til hvirvelen og tindinger osv.

Resposta de hari
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At blive mødt med de største smil i forretningen gør hele oplevelsen endnu bedre.

Resposta de hari
Fredag d. 20 var jeg inde og få klippet min datter på 2år og fik en god og børnevenlig betjening men da jeg skulle betale for et krølleprodukt blev der lagt 300kr oven i prisen på trods af jeg havde en voucher. Da jeg er blind kunne jeg ikke se beløbet på dankortautomaten og da jeg havde betalt kunne jeg ikke få min penge refunderet på trods af min voucher. Jeg har email og screenshoot på min voucher. På trods af en fin klipning føler jeg mig dårligt behandlet ved at betale 300kr jeg ikke skulle betale og spildt en voucher. Jeg ønsker hurtigst muligt at komme i kontakt med kundeservice, og få dette ud af verdenen, hvis jeg skal være kunde igen.

Resposta de hari
Det var en katastrofe. Sagde gentagende gange, at jeg bare skulle havet klippet spidser. Frisøren klipper bare 20 cm af før jeg kunne stoppe. Måtte forlade salonen før tid. Har efterfølgende måtte tage til en anden frisør for at rette det til. Det blev en meget dyr fornøjelse. Hold jer væk.

Resposta de hari
Marvelous service and friendly staff. Definitely coming back for my next haircut!

Resposta de hari
Hurtig forståelse for mit frisureønske og en super eksekvering- rigtig klipning ikke bare en maskinudgave - flot

Nem booking
God pris
Danny som klippede mig var kompent og venlig.

Resposta de hari
Det var første gang jeg har været der blev godt modtaget søde og friske folk god vejledning

Resposta de hari
En hurtig, god klipning til en rigtig god pris 🥇

Resposta de hari
Mit hår ser pragtfuldt ud og jeg følte at jeg strålede, da jeg forlod butikken

Resposta de hari
Har i dag fået en fantastisk god klipning af SALA i " hari" frisør på Østerbrogade. KU mærke hun var meget dygtig og hun ramte så godt min personlighed med den frisure hun lavede. Kommer helt sikkert til hende næste gang. STOR TAK
Venlig hilsen Laila

Resposta de hari
Havde det flotteste lange, velplejede hår til mit på ryggen. Skulle bare have klippet spidser. Bare 1,5 centimeter, for bliver klippet hver 8 uge for at holde det sundt. Tænkte det ikke var en så svær opgave. Man får hvad man betaler for hos hari - hurtig sjusket klipning, som en veninde kunne have lavet. Frisøren tog over 5 cm af til trods for jeg bad om 1,5cm, og hun overtalte mig til at få det klippet lidt op ved ansigtet. Hak, så tager hun bare et barberblad og hakker 20 cm af mit hår. Er det grimt, ja, er det skævt, ja. Jeg er sgu rigtig ked af min klipning. Mit hår er ødelagt, så kommer ikke igen. Sikkert en god frisør til mænd, som bare skal studses.

Resposta de hari
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.