Havebixen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har købt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris. Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi faldt over et tilbud på højbedsmuld som vi bestilte. Bestillingen gik nemt og 2 dage efter modtog vi vores muld uden problemer. Produktet er helt tilsvarende beskrivelsen på hjemmesiden. Vi køber h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik havegødning alt gik hurtig og oveni fik jeg god råd hvordan jeg skal tackle produktet Om kvaliteten kan jeg ikke sige noget endnu, jeg venter på hvordan mine plantet reagerer på cocktailen 😀... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt ser fint ud - men savner et lille skilt på leverancen så jeg kan se hvad der er hvad, når jeg nu har fået flere slags.

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Fornecedor de Terra
  3. Fornecedor de Fertilizantes
  4. Barragem
  5. Fornecedor de sementes

Escrito pela empresa

Havebixen - Dit haveunivers fyldt med ting og sager til haven, spændende nyheder og aktuelle tilbud i ugens tilbudsavis. Husk, hos Havebixen går vi op i personlig kundeservice og ønsker du som kunde altid får en god oplevelse hos Havebixen. TILBUDSAVIS: Udkommer hver uge med gode tilbud - Husk også at tilmelde vores nyhedsbrev for rabatkode, nyheder og spændende samt inspirerende haveartikler.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, billigt og meget fin vejledning med produktet. Meget tilfreds bestemt ikke sidste gang vi handler der.

18 de junho de 2022

Hej Brian.

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at du er meget tilfreds med oplevelsen! :-)
Du må have en god dag!

Fin service- hurtig levering

Fin service- hurtig levering. Spændt på at bruge produktet.

Hej Kirsten,
Mange tak for din anmeldelse! det betyder rigtig meget for os.
Vi håber du bliver rigtig glad for vores produkt :-)

Økologisk sprøjte gødning

Hurtig levering. Og god service
Da jeg åbner pakken ligger der et håndskåret brev hvor der står nogle tips til produktet omkring opbevaring og andet. Super service.

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse. :-)
Vi gør altid vores bedste for, at levere den bedst mulige service!
Du må have en god dag!

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering og rigtigt godt produkt

Hej Finn,
Mange tak for de søde ord, vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores produkt! Vi gør altid vores bedste for, at levere den bedst mulige service!

Wow siger jeg bare !

Jeg har for første gang købt noget på Havebixen.dk... og det bliver ikke sidste gang. Jeg købte gødning (økologisk) og fik en fin håndskrevet besked med om opbevaring os.. det er fan... Service .. jeg er stor have elsker ,men har tit tænkt at der er dårlig info omkring gødning og opbevaring, og så får man tilsendt en fin beskrivelse. Se det vil jeg støtte op om .. tusind tak for meget meget hurtig levering og fremragende service .. så 10 stjerner herfra .

11 de junho de 2022

Hej Karina.
Tudsind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at du kunne lide vores besked.
Fedt at leveringen gik så hurtigt!

Super

Super! Levering allerede dagen efter jeg bestilte rullegræs. Handler gerne her igen! :-)

25 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen levering

Jeg har ikke modtaget min pakke endnu !

24 de abril de 2022

Kære Kunde,

Jeg har ledt efter din pakke i vores system, men uden held. Vil du være sød og kontakte os på: Kontakt@danskhavehandel.dk, så finder vi din pakke, om ikke andet - så sender vi en ny. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

13 de abril de 2022

Hej Jeppe.
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os!
Vi gør altid vores bedste for, at levere den bedst mulige service, samt få varerne frem så hurtigt som muligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering det er altid god…

Hurtig levering det er altid god service
Leif fra Hvidovre

13 de abril de 2022

Hej Leif.
Mange tak for dine søde ord!
Vi gør altid vores bedste for, at levere den bedst mulige service!

Top service

Nem bestilling. Havde det vi skulle bruge. Hurtig levering.

10 de abril de 2022

Hej Rasmus.
Vi er super glade for, at jeres rejse i gennem vores hjemmeside var nem, og vi havde det I skulle bruge.
Vi gør altid vores bedste for, at I modtager jeres ordrer så hurtigt som muligt efter de er klar!

Super god service

9 de abril de 2022

Hej Louise.
Tak for dine søde ord, vi gør altid vores bedste for at levere den bedste service overhovedet muligt!

Hurtig levering. Varerne passer til beskrivelsen. Tak

8 de abril de 2022

Hej Sara.
Tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for dine ord!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais