Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Rasmus er super kompetent. Der er intet han ikke kan lave – og det sætter vi super meget pris på. Han ser løsninger fremfor problemer.
HaxholmWeb er et webbureau i det centrale Aalborg. Bureauet drives bevidst som enkeltmandsbureau af Rasmus Haxholm – det betyder direkte kontakt med den, der bygger din løsning. Ingen projektledere eller sælgere som mellemled - én kontakt fra første samtale til færdig løsning. Min erfaring dækker mere end 10 år med WordPress, teknisk SEO, webdesign, konverterings- og hastighedsoptimering. Jeg bygger også hjemmesider og software helt fra bunden, når der er brug for en specialudviklet løsning. Til forskel fra de fleste bureauer lever jeg ikke udelukkende af kundeopgaver. Jeg driver mine egne projekter online, hvor jeg har genereret over 3 millioner organiske besøg gennem SEO. Det betyder, at metoderne bag min rådgivning er afprøvet på min egen omsætning først. Endelig arbejder jeg indgående med automatisering og målrettet brug af AI, der fjerner rutinearbejde fra hverdagen og gør forretningen skarpere på bundlinjen.
Doktorens Gyde 2, 1. 1, 9000, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super godt samarbejde og opgaveløsning.
Kan klart anbefale Rasmus som udvikler.
Han er dygtig og resultatorienteret samt har let ved at sætte sig ind i opgaven og anvise løsninger.
kompetent, servicemintet samt effektiv. Fiksede opgaven, med at få vores hjemmeside op at køre på en dag.
SUPER
Et af mine kunders hjemmeside i WordPress var blevet hacket og deaktiveret.
Rasmus Haxholm løste det hele i løbet af en enkelt dag.
Jeg kan i den grad anbefale haxholmweb.dk:)

Resposta da Haxholmweb
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.