Headsets.nu Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service Jeg bestilt 5 Jabra headsets for XL-BYG Brejnholt Aarhus A/S Super hurtig levering - Landet allerede dagen efter bestilling Kunde service på telefon var meget hjælpsom med d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstrem god service! Vi har flere gange oplevet virkelig god service ved vores erhvervsmæssige aftaler med Headset.nu Som privat er servicen lige så god, da jeg nu, for anden gang, har købt et h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi levere headset og kommunikationsløsninger til primært erhverv, og er nogle af de største på markedet. Vores medarbejdere fokusere hver dag på at levere den mest kompetente og bedste service for vores kunder, kundetilfredshed er vores hovedfokus. Ligeledes er vi certificeret indenfor de største kommunikationsplatforme der er på markedet, og kan derved også give jer den bedste rådgivning. Service og support er selvfølgelig gratis hos os og for os en selvfølge. Ønsker jeres virksomhed at få en skræddersyet serviceaftale, er vi den største leverandør på markedet og kan nemt opfylde alle jeres krav.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale denne forhandler

Jeg kan kun anbefale denne forhandler. super hurtig levet på under 24 timer fra ordren blev lagt til den var leveret. Ydermere fik jeg nogle hovedtelefonspads til mine EPOS som jeg har kikket efter længe men ikke kunne finde. Tak for den gode service og det brede sortiments.

6 de outubro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra skuffet til SUPER glad kunde!

Vedr. Ordrenummer: O2600644.

Jeg henvendte mig via mail d. 31/8-26 vedrørende et trådløst tastatur fra 'logitech' som jeg var i tvivl om mht. Nordisk udgave og fik lynende hurtigt et retursvar fra Martin der kunne forsikre mig at alt ville være som forventet og jeg kvitterede for det hurtige svar ved at bestille det pågældende tastatur og udfylde alle oplysninger med navn, adresse og leveringssted ikke langt fra mig (vigtigt, da jeg er dårligt gående) samt fik betalt.

Alt forløb bare helt forventeligt 'let og elegant' på nær leveringen, som dukkede op det helt forkerte sted, d. 3/9-26.

Min første tanke var, nåååeh - det er en afløser på ruten, da chaufføren og jeg kender hinanden og han er klar over jeg aldrig bestiller til dette udleveringssted, så jeg kontaktede transportøren og svaret var - det undrede også dem at der skulle leveres andre steder end mit vanlige sted, men det var den adresse afsender havde sat og anbefalede mig at hive fat i sælger.

Jeg skrev til Martin, hvilket igen foregik lynhurtigt og i løbet af nul komma 5 - havde Martin lavet en super god løsning for mig som kunde - noget UD OVER det sædvanlige man forbinder med GOD KUNDESERVICE - og derfor skal Martin især og Headsets.nu have 6 ud af 5 store stjerner.

Hér handler jeg meget meget MEGET gerne igen.

Wauw for en SUPER kundeservice, som mange virkelig kunne lære noget af (sagde den handelsuddannede...)

3 de setembro de 2026

Værste service

Værste service - eller ingen service. Kunne ikke levere headset og tilbød et andet der var dyere end hvad det kinne købes til andre steder. Aftalte prisgaranti, men de trak bare det fulde beløb og har ikke svaret på 3 rykker mails. Sørgelig måde at drive forretning på.

1 de julho de 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk firma ! Kundeservice er aldrig oplevet mere professionelt og effektivt. Ved en defekt varer svarede de på en søndag, og var yderst behjælpelige med at hjælpe. Fik hurtigt en splinter ny vare!!

8 de julho de 2026

SUPER SERVICE

Jeg kontakter Headsets.nu fordi jeg havde bestilt et headset hos Avxperten der ikke kunne returneres. Headsets.nu siger at det er ikke noget problem så de skiller et sæt ad og sender mig ladedocken. KÆMPE TAK for på en super måde at løse mit problem.

2 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte kl. 12.45 og modtog et headset næste dag kl. 10.20. Meget hurtig betjening og venlige medarbejdere. Tak for god service.

6 de março de 2025

Jeg bestilt 5 Jabra headsets for XL-BYG Brejnholt Aarhus A/S

Super hurtig levering - Landet allerede dagen efter bestilling

Kunde service på telefon var meget hjælpsom med det spørgsmål jeg havde var svaret hurtig

Angående headsets, disse var refurbished enheder, men man kunne næsten ikke se de var brugte.

Vi sparer penge, og vi gør noget godt for miljøet samtidig med at genanvende :)

Vi køber igen

11 de julho de 2023

Dårlig kundeservice!

Dårlig kundeservice!
Får godt nok varen tilsendt, det er en gave. Gaven skal byttes, jeg beder om returlabel, men får det ikke, hvilket jeg godt kan acceptere. Jeg betaler derfor selv returforsendelse, men pakken kommer retur til mig fordi de ikke vil tage imod den.

25 de março de 2022

Absolut bedste service

Absolut bedste service - har aldrig oplevet bedre service. Hurtig svar på mail, hurtig levering og super serviceminded og imødekommende. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra headset.nu Varmeste anbefaling herfra.

17 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais