Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij hebben sinds drie een servicecontract bij Heattransformers. Jaarlijks wordt keurig een factuur gestuurd en betaald. Helaas heeft er nog geen onderhoud plaatsgevonden. Telefonisch wordt dit ook e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warmtepomp draait nu een week. Het is sinds de installatie flink afgekoeld buiten, maar mijn energiekosten zijn desondanks alsnog omlaag gegaan. Aardige monteurs, hadden veel kennis in huis. In... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Aquecedores
  2. Serviço de Conserto de Fornos
  3. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  4. Serviço de aquecimento

Wij zijn in 2018 begonnen om Nederland gasvrijer te maken door het installeren van warmtepompen. Inmiddels zijn we alweer duizenden installaties verder en is de urgentie van onze missie alleen maar groter geworden. In deze stroomversnelling kunnen we zeker meer hulp gebruiken en daar hebben wij jou voor nodig. Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

374 avaliações

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Slechte service

Telefonisch wordt dit ook erkend maar de planner is niet te bereiken en dus kan er niets worden gedaan.
Echt teleurstellend.

21 de abril de 2026

Hele slechte nazorg

Op zich ging de installatie van de pomp goed. Maar er waren kleine maar heel hinderlijke onvolkomendheden die nog opgelost moesten worden. Daar zijn we nu al maanden mee bezig. Eerst duurde het een paar maanden voordat er een monteur kwam, maar die was nog niet weg en toen bleek al dat hij niets verholpen had. Opnieuw een afspraak maken duurde weer meer dan een maand, een telefonische afspraak hierover werd niet nagekomen. Eindelijk was er dan een afspraak maar op die dag (ik was er voor thuis gebleven) kwam er niemand opdagen. Zonder bericht. Ook de volgende dagen, ondanks mij mails met verzoek om contact, nog niets vernomen.
Echt een heel slechte service, ik zou niemand dit bedijf aanraden.

13 de abril de 2026

Zeer positieve ervaring. Duidelijke communicatie

Duidelijke uitleg na de toegezonden informatie gekregen. Medewerker was zeer terzake kundig en erg plezierig in communicatie. Zeer goede ervaring.

30 de março de 2026

Beste C.J.,

Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat je de communicatie als prettig hebt ervaren. Leuk dat je zo’n goede ervaring hebt gehad!

Team HeatTransfomers

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Belde keurig op het afgesproken…

Belde keurig op het afgesproken tijdstip. Was goed voorbereid en behulpzaam op de door mij gestelde vragen. Fijn gesprek.

8 de abril de 2026

Beste Nieuwhof,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep en dat je goed geholpen bent met je vragen. Leuk dat je het gesprek als prettig hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel prettige sfeer en duidelijk…

Een heel prettige sfeer en duidelijk punt voor punt de betreffende instellingen afgewerkt met toelichting en naderhand nog een mail met die info, wat al in het begin werd duidelijk gemaakt. Ook werd ik gevraagd naar instellingen die ik eerder veranderd had en die bleken allemaal ok te zijn.

8 de abril de 2026

Beste Roel,

Fijn om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat alles stap voor stap duidelijk is doorgenomen. Mooi ook dat je achteraf nog de informatie per mail hebt ontvangen en dat alles goed afgestemd was.

Professionele en prettige ervaring

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek professionele begeleiding en informatie betreffende offerte en installatie procedure. De installatie door warmtetotaal Oss professioneel en kundig met inzicht. Prettige samenwerking en zeer nette afwerking.

2 de dezembro de 2025

Beste Wim,

Super om te lezen dat je vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie zo goed bent begeleid.
Mooi ook dat de installatie ook nog eens professioneel en netjes is verlopen dat geven we graag aan onze monteurs door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettig dat Heattransformers voor…

Zeer prettig dat Heattransformers voor de goede afstelling van de thermostaat zorgt. Prettige en vakbekwame mevrouw.

3 de abril de 2026

Beste M.,
Wat een mooie review.
Mooi om te lezen dat de afstelling van de thermostaat goed is verlopen en dat je het contact als prettig en vakbekwaam hebt ervaren. Dat geven we graag door!

Optimalisatie gesprek

Emma, was ter zake kundig en dacht goed met mij mee. Tijdens het gesprek kon ik alles vragen en werd het goed afgehandeld

1 de abril de 2026

Beste Hans,

Fijn om te horen dat Emma je goed heeft kunnen helpen en dat je al je vragen kwijt kon tijdens het gesprek. Dat is precies hoe we het graag doen.

Mocht je nog meer vragen hebben horen we je graag,

Heel aardig gesprek gehad

Heel aardig gesprek gehad. Emma weet waar ze het over heeft en denkt heel klantgericht mee. Super gedaan, dikke 10!

1 de abril de 2026

Beste Erik,

Dankjewel voor je enthousiaste review. Leuk om te horen dat je zo’n prettig gesprek hebt gehad en dat Emma zo goed met je heeft meegedacht. Dat geven we natuurlijk graag aan haar door.

Extra besparing toegewenst,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helder en duidelijke analyse.

Helder en duidelijke analyse van onze situatie en vervolgens een goed plan met een mooie offerte.

24 de março de 2026

Beste Rob,

Dankjewel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat de analyse helder en duidelijk was en dat dit heeft geleid tot een passend plan en een mooie offerte.

Alvast veel gasbesparing toegewenst,
Team HeatTransfomers

Goed gesprek gehad

Goed gesprek gehad, netjes een offerte gekregen en terug gebeld conform afspraak, alleen is een warmtepomp als je onder de 1000 m3 gas verbruikt economisch gezien niet interessant.

27 de março de 2026

Beste Meessen,

Fijn om te horen dat je het gesprek als prettig hebt ervaren en dat alles netjes volgens afspraak is opgevolgd.
Jammer te horen dat in jouw situatie een warmtepomp momenteel economisch minder interessant lijkt, als dat veranderd horen wij het graag.

Betrouwbaar

Het was n eerlijk advies wat te kiezen.

25 de março de 2026

Beste Monique,

Fijn om te horen dat je het advies als eerlijk hebt ervaren, daar hechten we veel waarde aan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede installatie, prima communicatie.

Ruim een jaar geleden warmtepomp geïnstalleerd als leverancier in het kader van een collectieve actie van Vereniging Eigen Huis. Goed werk, goede communicatie (behalve dan onduidelijkheid over onderhoud, maar dat wordt opgelost). Enkele dagen geleden probleem gemeld met het persoonlijke dashboard op hun site. Terwijl ik nog wachtte op hun reactie, zag ik dat ze het al hadden opgelost. Snel dus.

23 de março de 2026

Beste Harm,

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de installatie en communicatie, en goed dat je ook de onduidelijkheid rondom onderhoud benoemt, daar blijven we aan werken.

Mooi om te lezen dat het probleem met het dashboard snel is opgelost, zelfs voordat we je konden terugkoppelen. Zo zien we het graag

Storing na 4 maanden nog steeds niet opgelost

Ik heb in december een storing gemeld bij Heattransformers. Na 2 maanden kwam er eindelijk iemand langs begin Februari om naar de warmtepomp te kijken. Er is wat gedaan maar het probleem is niet verholpen. Sinds begin februari ben ik bijna elke week aan de lijn en word ik van het kastje naar de muur gestuurd waarbij er niet eens aangegeven kan worden wanneer iemand het wel komt oplossen. Elke keer wordt er gezegd dat er met urgentie naar gekeken wordt maar elke keer weer hoor ik niets. Ik heb nog het geluk dat het een storing is in de hybride warmtepomp en dat mijn CV het gewoon doet. Anders had ik sinds december in de kou gezeten!

23 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen enkele reactie op emails

Al diverse keren gevraagd om advies omdat Hybride Warmtepomp (Elga Ace) ineens veel meer gas verbruikt tov voorgaande periodes. Zelfs boven de 5 graden schakelt CV bij ipv warmtepomp ik krijg 0,0 reactie. Wat ik wel krijg is info over nieuwe contractvorm voor onderhoud (uiteraard duurder) en sinds afgelopen week een factuur, waarbij ze nog steeds moeten komen voor het reeds betaalde onderhoud. Heel jammer dit, had betere ervaring verwacht.

21 de março de 2026

Beste Robert,

Dank je wel voor je review. Vervelend om te lezen dat je dit zo ervaart, dat is natuurlijk niet hoe we het voor ogen hebben.

Op basis van de informatie die we nu hebben kunnen we je bericht en eerdere contactmomenten helaas niet direct bij ons terugvinden. We komen daarom graag met je in contact om te begrijpen wat er speelt en om je verder te helpen met je installatie en vragen.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@heattransformers.com met vermelding van je postcode? Dan zorgen we dat dit met prioriteit wordt opgepakt.

We helpen je uiteraard graag verder, zowel met het verbruik als het onderhoud.

Paul van der Most

De adviseur

De adviseur, was open en duidelijk, adviseerde om nog even niet over te gaan tot vervanging huidige installatie, is economisch gezien, niet interessant voor mij

19 de março de 2026

Beste TonK,

Fijn om te horen dat je het advies als open en duidelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om eerlijk te adviseren, ook als dat betekent dat het (nog) niet het juiste moment is om over te stappen.

Warme groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gehele pakket prima voor elkaar.

Zowel voorlichting vooraf aankoop leverantie en montage als een persoonlijke uitleg bij mijn thuis waren prima geregeld.

20 de novembro de 2025

Beste Charley,

Fijn om te horen dat zowel de voorlichting vooraf, de levering en montage als de persoonlijke uitleg bij je thuis goed zijn bevallen. Daar doen we het voor!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee weken na installatie begonnen de problemen

Twee weken na installatie had ik een probleem dat m'n warmtepomp in vorstmodus ging. Via de storingsdienst heb ik een monteur gesproken die mij uitlegde hoe ik tijdelijk handmatig de warmtepomp kon bedienen tot support mij een oplossing kon bieden. Na 3 weken niets gehoord van support terwijl ik regelmatig zelf contact heb opgenomen. Slechte service!!!! DIKKE ONVOLDOENDE!!! Ik ben op geen enkele manier benaderd of op de hoogte gehouden. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ze mij bellen.....( heb inmiddels zelf het probleem verholpen)

7 de fevereiro de 2026

Hi Saro,

Dank voor je review. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je deze periode zo hebt ervaren zeker zo kort na installatie. Dat is absoluut niet de bedoeling.

We hebben inmiddels intern contact gezocht om de casus volledig in beeld te krijgen en willen dit graag goed met je bespreken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne communicatie met het bedrijf

Fijne communicatie met het bedrijf, staan je vriendelijk te woord en je kan altijd met vragen terrecht. Monteurs ook vriendelijke mensen die goed hun werk doen en fijn overleggen.

17 de fevereiro de 2026

Beste Jara,

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je de communicatie als prettig hebt ervaren en dat je altijd met je vragen bij ons terecht kon. Ook leuk dat onze monteurs zo positief zijn opgevallen, dat geven we zeker aan ze door.

cherry picking

This company sold a service for a hybrid installation but after a year decided that they 'cannot provide service' for a Remeha CV ketel, with unclear reasons. Looks like cherry picking so they only sell expensive service subscription for new warmtepomp. Very disappointing. Filed an official complaint at Vereniging Eigen Huis. Stay away with Heat Transformers in Woerden.

16 de fevereiro de 2026

Dear Hans,

Thank you for your review. We’re sorry to hear that this situation has led to disappointment.

To clarify, we only provide maintenance services for heat pumps and boilers that have been installed by HeatTransformers. In your case, we did specifically look into whether we could make an exception, as we fully understand the need for service.

However, due to the specific technical specifications of the boiler, we were unfortunately not able to meet your request. Not every boiler can simply be serviced within our service structure and responsibilities.

We regret that this has caused frustration and understand that this is not the outcome you were hoping for.

"Warme groet"
Team HeatTransformers

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.