Heaven Scent Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Disappointing product

Disappointing product. Incense sticks either didn't smoulder or burnt through v quickly, certainly not 1 hour. Poor aroma strength( Himalayan Sandalwood). £5 Dismissive customer response, told to return it to shop....thats in Cornwall and I'm in Gloucestershire! Got their sale...

21 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

netthandel = bra / butikk = subpar

Netthandel: helt supert. Kjapt sendt, pakka godt inn og sendt med noen fine prøver.
Butikk/Paleet: besøkt 4-5 ganger, og hver bidige gang har jeg blitt møtt av betjening som både har vært uhøflige og uinteresserte, som på død og liv skulle prakke på meg alt som dufter patchouli. Handler nå kun på nett, så slipper jeg å ha noe med betjeningen i butikken å gjøre, for utvalget er dessverre/heldigvis godt. Her må noen, inkludert sjefen, strammes opp i kundebehandling, for makan til 'snarky' holdning og arroganse har jeg faktisk ikke opplevd i butikk i Norge. Får tre stjerner pga utvalget, så veit du hva du skal ha, så får du det hos Heavenscent, men bare ikke stol på at du skal bli møtt av varme smil og et hjertelig velkommen når du trer inn i butikken.

18 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nylig handlet parfymer hos Heavenscent

Jeg har nylig handlet parfymer hos Heaven Scent for over 15 000 kr (bl.a. Oud Maracuja 100ml, Oud Stallion 50ml, MFK Grand Soir 200ml og Oud Satin Mood Extrait 70ml). Til tross for dette ble jeg møtt med en helt uakseptabel behandling.

Jeg bestilte Oud Satin Mood Extrait de Parfum, men fikk i stedet tilsendt Oud Satin Mood Eau de Parfum – et helt annet produkt som verken tilsvarer kvaliteten eller prisen. Da jeg tok kontakt for å få rettet opp feilen, nektet de å ta ansvar. Nå skylder de på at batch-nummeret på flasken jeg mottok «ikke stemmer med deres butikk». Dette er en latterlig unnskyldning, for det var nettopp Heaven Scent som sendte meg pakken.

Jeg har vært en lojal kunde og bestilt flere dyre produkter uten problemer tidligere. Hvorfor skulle jeg da lyve om akkurat denne bestillingen? Det er helt åpenbart at feilen ligger hos butikken, men i stedet for å innrømme det og tilby en løsning, legger de skylden over på meg som kunde.

Dette viser en total mangel på profesjonalitet, kundeservice og respekt for sine kunder. Etter å ha brukt så mye penger her forventet jeg seriøsitet og service, men sitter igjen med en følelse av å ha blitt lurt. Jeg kommer aldri til å handle hos Heaven Scent igjen og anbefaler alle andre å styre unna – for hvis noe går galt, må du regne med å stå alene med problemet.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leser om at andre kunder fikk prøver…

Leser om at andre kunder fikk prøver med på kjøpet 😅. Det skjedde aldri med meg selv om jeg handlet flere ganger både i fysisk butikk (Øvre Slottsgt) og på nettet, og vil veldig gjerne prøve noe nytt. Synes også det er teit å be selgerne om prøver. Tenker å handle diptyque hos koch perfumery neste gang som en annen anmelder foreslår her på trustpilot.

16 de agosto de 2025

Heavenscent Oslobukta

Heavenscent Oslobukta har over normalt kvalm betjening. Kan lure litt på hva som foregår i topplokket av illusjoner der. Bedre ved Paleet. Bare å holde seg unna.

19 de junho de 2025

Fantastisk

Super rask behandling og sending av min ordre.
Veldig fornøyd med de flotte prøvene som kom med i min pakke, og det var også hyggelig med et håndskrevet kort. Det er sånne ting som gjør at man kommer tilbake og det er ingen tvil over at jeg kommer til å handle enda mer hos Heaven Scent! 😊

19 de março de 2024

Utmerket kundeservice

Jeg har bestilt fra Heavenscent.no flere ganger og har ALDRI hatt en dårlig erfaring med de. Pakken ankommer raskt, er nydelig pakket inn og jeg får alltid noen samples med på kjøpet. I tillegg bruker de å sende med et håndskrevet kort som bare gjør kjøpsopplevelsen enda mer spesiell. Jeg har også sendt de mail flere ganger og fått snarlig svar tilbake. Kundeservice deres er ut fra min opplevelse helt utmerket! Jeg vil fortsette å bestille pakker fra Heavenscent.no, og kan trygt anbefale denne nettsiden til andre som ønsker å oppleve litt «luksus» i hverdagen.

19 de janeiro de 2024

dette stedet kun får 1 stjerne

dette stedet kun får 1 stjerne
Dårling service.
* spør etter pris ? - så kommer de damene med svar :» circa 400 kr (f.ex.) om det finnes pris som er ca.???
* Diptique home spray (akkurat den duften jeg har spurt om) skal ALDRI sprayes på tekstil ! Fordi den har olje i seg - fikk jeg svar fra offisial Diptique forhandler. Men disse damenen vet ikke det.
Kanskje jeg ser ikke veldig potensial kjøperen ? men hver gang jeg er i butikken så føler jeg ikke mottat
Lykke til!

14 de dezembro de 2023

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.
Flott butikk og bra utvalg, men særs lite hyggelig ekspeditrise, anbefaler heller å handle på koch.no for like bra utvalg - SUPER kundeservice 🌟 Der får man hjelp og man får samples slik at man får lyst til å handle mer/ noe nytt neste gang!

29 de janeiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Selve butikken er helt topp, men ikke betjening.

Selve butikken er helt topp, jeg gleder meg at vi i Norge har mulighet til å kjøpe gode merker som andre butikker ikke har. Det som trekker så mye ned er... betjening. Hver gang når jeg var der ble betjeningen ikke oppmerksom nok, eller hadde adferd "høyt på pæra", de produktene der koster ofte flere tusen kroner, jeg føler at jeg er "vurdert" av betjening om jeg er verdt at de bry seg om meg. Dette er ikke noe luksuriøs behandling av en kunde, de burde kanskje gå på kurs, eller gå til andre butikkene for å se hvordan behandler man en kunde- uavhenget om den kjøper noe akkurat der og da.

26 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte på nett, rask levering

Bestilte på nett. Litt vel enkel bekreftelsesemail, men pakken ble sendt raskt og sporet på posten. Fikk parfymen godt pakket inn, flere parfymeprøver og håndskrevet kort. Ville bestilt der igjen.

2 de agosto de 2021

Himmelsk på Heaven Scent

Alltid stas å handle hos dere. Særs flinke folk som leser kunden lynkjapt og gir gode handleopplevelser basert på kunnskap og engasjement for faget sitt - gleder meg til neste gang!

Mats Niklas

8 de agosto de 2020

Utmerket kvalitet på servicen

Vi vet alle hvor vanskelig det er å få tak i visse nisjeprodukter i Norge. Heavenscent.no tilbyr nettopp dette, også for de av oss som ikke bor i Oslo. Servicen er overraskende god og produktene er heller ikke overprisede – noe man lett kan finne ut av ved å sammenligne med prisene på produktenes originale nettsider. De sender veldig raskt, tar kontakt med kunder på epost i tilfelle uklarheter eller spørsmål, og dessuten sender de med gratis vareprøver (helt uventet og veldig nyttig).

26 de abril de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais