Hedeaux Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het shirt was snel verzonden. De kwaliteit is echt fantastisch voor de prijs, een stevig shirt wat heerlijk zit, dat is altijd maar de vraag met nieuwe of onbekende kledingmerken. Daarnaast is het shi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Iets te lux afgeleverd( kun je kosten op besparen ofschoon zo’n ontvangen pakket toch een speciaal gevoel geeft, of het een cadeau is.) Inmiddels item in de was gehad en is er prima uitgekomen, geen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de moda feminina
  3. Loja de moda masculina

Our goal is to make people aware that life happens in the moment, so better enjoy it while you can. Many people, including ourselves sometimes, often think about what they are going to do in the future not in the moment, these thoughts are human. Because of this, enjoying the moment is often forgotten or unconsciously limited. Living in the moment and enjoying life optimally is the end goal. Goals are good to have in mind; otherwise you get nowhere, but make sure you enjoy the way towards the goal. That is what Hedeaux stands for. Hedeaux is a brand inspired by Hedonism. A philosophy that puts enjoyment at the center of life. Hedeaux has grabbed its own perception of Hedonism and calls it "Hedeauxnism. Hedeauxnism places the enjoyment of life at the center, taking into account the norms and values of others.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

47 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit kleding en print

Goede kwaliteit kleding en print. De kleding gaat lang mee en het print vervaagd niet meteen na wasbeurten. Wel er van uitgaan dat het mannen maten zijn. Een mannen S is namelijk iets groter dan een vrouwen M.
Mijn pakket was er binnen drie dagen na bestelling. In de doos zat naast de kleding ook een sticker en een kaart met mijn naam hand geschreven. Dit vond ik een leuk detail.

22 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende kwaliteit en snelle service

Mijn broer kwam met dit merk nadat hij het had gevonden via een Instagram reclame. Normaliter heb ik zelf snel argwaan richting nog niet gevestigde merken, maar omdat hij al besteld had en de kwaliteit en het design goed was besloten toch te bestellen. Shirt is erg gaaf en zit als gegoten, de hoodie besloot ik nog een maatje groter te bestellen. De retournering ging soepel en binnen de kortste keren de juiste maat en geld terug. Reviews achterlaten is eigenlijk niet mijn ding maar voor dit jonge merk een uitzondering gemaakt wegens fantastische ervaring.

9 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuwe klanten worden zonder twijfel vaste klanten

Echt goeie kwaliteit, dikke stof die even lekker blijft zitten over tijd. De gedachte en filosofie achter het merk sprak mij in eerste instantie al aan om het te kopen, maar ik ben meer producten blijven kopen door de goede kwaliteit. De perfecte fit voor een oversized hoodie!! Ook voor dames een goed merk dus ;)

6 de dezembro de 2022

Aanrader!

Uitstekende kwaliteit van zowel de hoodies als de t-shirts. Ook ben ik zeer te spreken over de communicatie en service van Hedeaux. Ik raad dit merk zeker aan!

5 de dezembro de 2022

Overtrof mijn verwachtingen

Ik zag dit merk langskomen op Instagram en vond het er heel vet uit zien. Een sweater en een t-shirt besteld en beide overtroffen mijn verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

6 de dezembro de 2022

Meer dan een kledingmerk

Ik draag nu al een paar jaar Hedeaux, en naast dat het geweldige kwaliteit is, is het verhaal achter het merk ook echt iets wat me aanspreekt. Ze doen echt hun best om de filosofie achter het merk duidelijk te communiceren. Hedeaux voelt meer als een community dan een kledingmerk, maar het is beide. Ik heb de kleding bij meerdere mensen aangeraden, en iedereen die iets heeft gekocht is enthousiast over de kwaliteit. Een echte aanrader!

5 de dezembro de 2022