Jeep-dealer Hedin Autmotive Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede hulp, maar helaas niet het beoogde resultaat. probleem in de auto mocht niet door de dealer worden uitgevoerd (garantie)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

September 2025 showroom Houten onaangekondigd bezocht. Keurig ontvangen door stagiair Tigo...en voorzien van koffie ed. Later samen met verkoper Luc (en Tigo) auto's bekeken. Uitgekomen op een... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat zo'n eerste onderhoudsbeurt, volgens receptie alleen brandstoffilter vervangen, zo ontzettend duur is. En het wassen van de auto? Denk dat er a... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een drama om hier een leaseauto vroegtijdig in te leveren. We werden 1,5 week lang van het kastje naar de muur gestuurd omdat ze zogenaamd nergens van afwisten. Uiteindelijk moesten we er tóch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Jeep
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Jeep-dealer Hedin Autmotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

76 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed advies

De auto is nog niet gerepareerd, maar ik heb wel goed advies gekregen wat ik nu het beste kan doen.

16 de outubro de 2023

Beste Sabine,

Sjoerd van Hedin Automotive

Prima geregeld!

Maken van een afspraak voor APK en onderhoud ging snel en eenvoudig en bij aankomst werd ik verwacht. Tijdens de werkzaamheden aan de auto kon ik ter plaatse werken. Prima service.

5 de setembro de 2023

Beste Rinse,

Sjoerd van Hedin Automotive

we zijn goed geholpen

we zijn goed geholpen, de koffie kon je zelf pakken en dan duurt het wachten( wat wel wat lang duurde) wat korter! De monteurs waren erg vriendelijk.

8 de agosto de 2023

Beste Anita,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf durft zich een Jeep dealer…

Dit bedrijf durft zich een Jeep dealer te noemen maar hebben werkelijk geen enkel verstand van dit merk. Kunnen nog niet eens een radio verwisselen en installeren aangezien ze hiervoor Fiat installaties wilden gebruiken omdat de chef werkplaats wel dacht dat dat kon.. twee weken onze auto kwijt en uiteindelijk via uitleg van een wel echte dealer dan toch gelukt. Superslecht en hopelijk mogen ze zich geen dealer meer noemen.

20 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Beste Marike,

Ten eerste is het natuurlijk erg vervelend dat u niet tevreden bent over de service die wij u hebben geboden. Ik hoop wel dat u in de toekomst een Jeep dealer vindt die beter bij u past en waar u de service krijgt die u verwacht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een snelle afspraak mogelijk

Er was een snelle afspraak mogelijk. Vriendelijke en correcte medewerkers. Reparatie opdracht correct uitgevoerd.

4 de maio de 2023

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

duidelijke afspraken en indicatie van kosten

goede afspraken gemaakt, tussendoor ook goed op de hoogte gehouden.
Helaas is de afspraak dat de auto gewassen en gezogen zou worden niet nagekomen.
Misschien de volgende keer?

5 de abril de 2023

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Ik ga uw opmerking delen met de vestiging ter kennisgeving voor de volgende keer!

Altijd snel

Altijd snel, correct en vriendelijk. Maak er graag een omweg voor.

24 de fevereiro de 2023

snelle service zonder afspraak

20 de fevereiro de 2023

Storing opgezocht en gevonden

Storing opgezocht en gevonden, spullen in bestelling. Kon er netjes op wachten.

19 de dezembro de 2022

Beste Kees,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de storing is verholpen. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.
Justin van Stern

Jeep Renegade.

Aflevering liet wat lang op zich wachten, maar de informatiestroom was goed.

20 de dezembro de 2022

Beste Henk,

bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel veel plezierige en vooral veilige kilometers met je nieuwe Jeep Renegade toegewenst.

Snel en bekwaamheid

Heel vriendelijk en bekwaam

27 de novembro de 2022

Beste M. Nasseri,

bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar tevredenheid is geweest. Wij zien u graag weer en dan gaan we voorde 5*.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Contact opnemen is kennelijk erg moeilijk

Op de website van Stern kan je een formulier invullen als je een vraag hebt.
Die heb ik nu 3 keer ingevuld en krijg alleen een standaard mailtje met de vraag naar mijn adresgegevens terwijl die aangaande mijn vraag totaal niet relevant zijn ( toch maar doorgegeven ). Het gaat mij alleen om een private lease auto aangaande de kleur en wel/geen automaat. Waarschijnlijk ben je alleen interessant als je een auto koopt, niet als je least.

19 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Beste Eddy Flens,

bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Voor uw vragen hebben wij inderdaad niet uw adresgegevens nodig. Om uw vragen te kunnen beantwoorden hebben wij de volgende gegevens van de (lease-)auto nodig: merk, model, uitvoering en motorisatie. Als u uw vragen aan mij doorgeeft dan ga ik voor u achter de antwoorden aan of laat ik een collega contact met u opnemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

@Ontvangst was prima in orde.

@Ontvangst was prima in orde.
@Duidelijke toelichting verrichte werkzaamheden
@Auto was eerder klaar dan afgesproken!
@auto was schoongemaakt!
Prima service zoals altijd!

5 de setembro de 2022

Beste Robert,

bedankt voor je (5*) beoordeling en toelichting. Wij en onze collega's van de Stern JEEP-vestiging zijn er erg blij mee. Nog een fijne dag en we zien je graag weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel positief over Jeep Stern…

Ik ben heel positief over Jeep Stern Houten. Ik heb Jeep Cherokee maar niet gekocht bij Stern maar ik was op zoek naar een dealer die het onderhoud van de Jeep kan doen. Bij Stern Houten word ik goed geholpen. De mensen zijn aardig en relaxed. De auto wordt er prima onderhouden. Ik heb eigenlijk nooit problemen met de Jeep maar onlangs moesten er onderdelen vervangen worden (normaal onderhoud) die niet op voorraad waren. Omdat ik naar het buitenland moest en niet kon wachten hebben ze tijd noch moeite gespaard om toch aan de nodige onderdelen te komen.

3 de abril de 2022

Beste,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u een goede service heeft ervaren bij Stern en dat u veilig op reis kon met uw Jeep. Geniet van uw auto en nog vele veilige kilometers gewenst!

Hanne van Stern