Al jaren met grote tevredenheid klant bij Automotive Hedin in Oss. Wordt altijd vriendelijk, klantgericht en professioneel benaderd door de medewerkers van zowel de werkplaats als verkoop. Naar tevred... Ver mais
Kantsingel 24, 5349 AJ Oss, NL
Aan de balie netjes geholpen ze namen alle tijd voor vragen Gewoon correct behandeld
De baliemedewerker (Kees) heeft zeer adequaat gehandeld en gezorgd dat ik weer snel mobiel (leenauto). Duidelijke en transparante communicatie. Nam de tijd die nodig was, ondanks dat het relatief druk... Ver mais
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kantsingel 24, 5349 AJ, Oss, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Een persoonlijke begroeting bij naam vind ik het toppunt van klantvriendelijkheid. Na het doornemen van de werkzaamheden even een informeel gesprek. Daarbij klopt de offerte altijd. Wat wil je nog meer. Wederom een dikke duim voor Hedin Automotive Oss.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Een zeer goede ervaring bij Hedin Automotive Oss.
Vakkennis is volop aanwezig. Medewerkers zijn klantgericht en geven een goede service. Bij onverwachte problemen denkt men met je mee naar oplossingen.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Goeie service en vriendelijk personeel laten altijd weten als er iets is en wordt overlegd wat het beste etc.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Prettige ontvangst, goede service en vakkundig onderhoud uitgevoerd

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Nadat de 12v-accu in september 2024 was vervangen was deze nu al kapot (maart 2026) Deze is kosteloos vervangen door jullie, dat noem ik nog eens service.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Erg goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Clio. John wist precies wat we zochten en daardoor waren we er snel uit. Het hele proces verliep prettig en professioneel. Ook was hij flexibel met het moment van afleveren, waardoor we er echt een feestelijke gebeurtenis van konden maken. John, top geregeld!

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
goede prijs kwaliteit verhouding.
ook snelheid reparatie zeer goed.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Vriendelijk personeel kennis van zaken en lekkere koffie. Komen afspraken na.

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Ben keurig geholpen door de balie van de werkplaats

Resposta da Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Altijd afgesproken prijs is ook de prijs die we achteraf moeten betalen en vriendelijk personeel