Vi är en av Sveriges största aktörer inom fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen så är det ju bara en sak som är viktig, och det är att vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud av fordon och djupa kunskap ger dig mer. Mer körglädje. Mer säkerhet. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer miljötänk. Mer resor. Mer trygghet. Mer skoj. Mer för dig - helt enkelt.
Betagatan 2, 431 02 , Mölndal, Suécia
Respondeu a 99% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mycket dålig erfarenhet av denna verkstad. De bytte e-power-motorn på min bil och redan tre dagar senare slutade bilens linje-/assistanssystem fungera och bilen visar systemfel. Problemet fanns inte innan de arbetade på bilen.
När jag tog tillbaka bilen sa de plötsligt att kameran är trasig och att jag själv måste betala mer pengar. Det känns som att de försöker undvika ansvar för ett problem som uppstod direkt efter deras reparation.
Jag rekommenderar att man är väldigt försiktig innan man lämnar sin bil här. Jag är mycket missnöjd med både arbetet och hur de hanterar problemet.

Dålig service otrevlig personal

Resposta de Hedin Automotive
Jag och min man lämnade tillbaka en leasad Subaru som vi haft i 3 år, och innan dess leasade vi en liknande Subaru, allt bra och fint och inga konstigheter, säljaren var hjälpsam och underlättade mycket problem vi haft med en annan Hedin verkstad.
Däremot när vi lämnade tillbaka Subarun utan att byta till en ny på leasing, jag valde att köpa en annan bil istället, kom säljaren under hela mötet med kommentarer som:
"Ni kommer ångra er."
"Kom tillbaka när ni vill ha en riktig bil."
"Vi hörs om ett år när ni ångrat er."
"Hade ni bytt in den hade ni fått en Outback, den bästa bilen."
Och eftersom jag var den som valt att köpa egen bil så tittade han på mig och sa rakt ut, "Jag har hört att det här är ditt fel," att vi inte leasar igen.
Ovanpå allt detta, när det i ett annat ämne kom fram att jag och min man valt att inte ha barn, sa säljaren, "Jag tror att man ångrar sig."
Så inte nog med att han indikerade att vi är idioter som inte ville fortsätta leasa en Subaru så tyckte han det var lämpligt att kommentera på hur vi väljer att leva vårt familjeliv.
Om jag någonsin ångrar mitt bilköp och vill gå tillbaka till Subaru kommer det aldrig vara via Hedin Bil

Resposta de Hedin Automotive
Mycket bra bemötande och en smidig affär hos Hedin Segeltorp MG. Bosko "Bosse" Junior levererade genom hela affären fram till avslut. )Sen att han höll på Liverpool gjorde upplevelsen till det bättre 😉 )

Resposta de Hedin Automotive
Katastrofalt bemötande av service och verkstad på Ford Hedin i Nacka. Aldrig blivit så illa bemött och förnedrad av servicepersonal någonsin. Lämnade in bilen på felsökning pga batteriet. När jag kommer tillbaka påstår de att det inte är något fel (vilket det är). Och att garantin inte skulle täcka. Jag påpekar att jag har bett om en felsökning på vad som är fel. Man gjorde endast en batterimätning. En av kvinnorna som jobbar där säger då ”det är alltid ett j*vla tjafs varje gång du kommer in.” Och i receptionen stod halva grabbgänget från verkstaden, glodde och käkade glass. Är det denna typ av personal ni har på Hedin kommer jag aldrig rekommendera någon att lämna in bilen hos er. För övrigt är felet inte avhjälpt och bilen varnar fortfarande för låg batterinivå.
Ni kanske ska lära er personal att det inte gör ont att vara trevlig och bemöta kunder med respekt.

Resposta de Hedin Automotive
Har en Kia ev 3 som varit leveransklar i Wallhamn sedan 16 februari. Trots detta verkar ingen transport vara bokad. Blir bollad mellan Hedin Bil och Kia Sverige där ingen tar ansvar för logistiken eller att garantitiden redan börjat ticka. Finns det fler som upplever att kommunikationen brister helt efter att avtalet är påskrivet? Hoppas på en snabb lösning så jag slipper ta detta vidare till ARN."

Resposta de Hedin Automotive
Autoon tehtiin remontti ilman että minulle kerrottiin asiasta, kuulemma hyvää hyvyyttä. Auto oli siis oston jälkeen pari kuukautta säilytyksessä liikkeessä jonka aikana se hajosi. Ei tarjottu mahdollisuutta kaupan purkuun Remontilla ei ole takuuta koska en kuulemma ole maksanut remontista?! Viestintä liikkeestä päällikön toimesta ala arvoista ja asiakasta halventavaa. Liikkeen sanoin: 10 vuotta vanha skoda on tiensä päässä muutenkin. Hienoa mainosta edustamalleen automerkille.

Resposta de Hedin Automotive
Först ringer jag till Hedin bil i kristianstad, För att kolla upp priset för en service av min Subaru. 7500kr skulle det kosta. Jag lämnar in bilen. Och får vänta länge innan jag får hämta den. När jag hämtar ska det kosta 8700kr. Och då har dom inte ens kollat bromsljus på bilen.Avgasröret är där hål i. Lurendrejeri verkstad. Och bättre blir det tyvärr inte.

Resposta de Hedin Automotive
Hedin bil skickar ut automatiska meddelanden till kunder som kan se ut som nedan helt utan kommunikationsförmåga. Vad är de man vill och hur tänkte man att man ska uppfatta detta??
Är man bilförsäljare kans man borde inse att kommunkation vore på sin plats åtminstone om mab haft bilen på deras verkstad i över 5 veckor utan ett enda SMS om vad som händer eller hur de tänkt lösa problemet. Garantin gäller förmodligen men det är inget man vill tala om tydligen...
Inklistrat meddelande från Hedin Automative Ford Kungsbacka
Vänligen bekräfta er tid imorgon för HER38H den 18 feb hos oss. Starta incheckning online här: service.hedinautomotive. se/s/A26208BPDC?s=s
Hedin Automotive Ford Kungsbacka

Resposta de Hedin Automotive
Min fru lämnade in sin Kia för plåt och lackreparation i Halmstad. Arbetet utfördes till stor belåtenhet, men när bilen hämtades var hela kupen full av slipdamm. Det borde nog ha åtgärdats innan bilen lämnades ut.

Resposta de Hedin Automotive
Bad dealer and slow stupid service, my car was towed there and they decided to keep my car for a month without looking at it when it's something can be looked at for few minutes and then we can wait for them to order parts if needed in the meanwhile, but no, bad time management and not everyone has that much time

Resposta de Hedin Automotive
Vi gjorde en snabb och enkel affär vilket jag uppskattade. En annan positiv sak var att de stod för kostnaden att byta 12V batteriet som visade sig vara defekt efter ett par månader. Det som drar ner betyget var att det inte förekom någon diskussion om vinterdäck. De låg i bilen vid upphämtning och fakturerades 5000kr utöver överenskomet pris. Det var heller ingen fråga om vilka däck jag hade behov för. Det visade sig sedan vara dubbfria, vilket fungerar dåligt längre norr ut där jag bor. Den körda sträckan diffade också ca 1000mil från vad som stod i annonsen.

Resposta de Hedin Automotive
Min upplevelse av Hedin Automotive Norrtälje är under all kritik. Det här är utan tvekan den mest oprofessionella bilaffär jag någonsin haft att göra med.
Jag kom överens med en säljare om att köpa en bil. Affären var i princip klar – det enda som återstod var att de skulle skicka över köpeavtalet för underskrift. Något som borde vara en självklar och snabb process.
Istället har vi nu väntat i nästan tre veckor. Under den tiden har vi ringt upprepade gånger och varje gång fått nya ursäkter. Men ingen återkoppling har skett. Ingen tar ansvar. Ingen verkar bry sig om att affären ska slutföras.
Nu är det snart en månad som gått – fortfarande utan köpeavtal och utan en rimlig förklaring. Det är respektlöst mot kunden och tyder på allvarliga brister i både organisation och kundbemötande.
Det mest anmärkningsvärda är att det normalt sett är säljaren som följer upp, återkopplar och gör allt för att slutföra en affär. Här har det varit tvärtom – det är vi som köpare som har fått jaga säljaren för att ens få köpa bilen. Det säger en hel del om engagemanget och servicenivån.
Om det här är servicen innan affären ens är genomförd, vill jag inte ens tänka på hur det skulle fungera om problem uppstår efter köpet.
Jag kan tyvärr inte rekommendera denna anläggning och uppmanar andra att vara försiktiga. Det finns många seriösa bilhandlare där ute – välj någon som värdesätter sin kunds tid och tar ansvar för sina affärer.

Resposta de Hedin Automotive
Jag har haft en fullständigt oacceptabel upplevelse vid köp av bil hos Hedin Bil i Trollhättan.
Inför köpet fick jag endast bilder på tre mindre stenskott. När bilen levererades visade det sig i stället att bilen – som är cirka 1,5 år gammal och kostade över 700 000 kr – hade flera grova repor i lacken samt skador på lädret i interiören. Detta framgick inte av underlaget jag fick inför köpet.
Vid det första leveranstillfället var bilen dessutom kraftigt smutsig både utvändigt och invändigt. Interiören var onormalt fettig och bilen upplevdes som mycket dåligt iordningställd.
Personalen på plats uppgav även att de som skulle leverera bilen inte ens kände till leveransen förrän cirka en timme innan jag anlände. Personen på anläggningen där bilen levererades var chockad och sa till mig att han aldrig varit med om en så dålig leverans.
På grund av skicket på bilen vägrade jag att ta emot den vid första leveranstillfället. Jag nekades att häva köpet då jag köpt den som företag via distans.
Efter detta fick jag skriftlig bekräftelse från Hedin Bil på att samtliga brister skulle åtgärdas efter att jag accepterat leveransen, eftersom jag först inte ville ta emot bilen i befintligt skick.
Trots detta har de utlovade åtgärderna inte genomförts.
De brister som skriftligen skulle åtgärdas var bland annat:
• åtgärd av lackrepor
• byte av pianolackad detalj på stötfångaren
• inlämning för lagning av skadat läder
Under en period på nio månader har jag ringt och mejlat över 14 gånger utan att Hedin Bil har fullföljt det som utlovats. Man skyller på sjukdom, bristande kommunikation etc.
Vid två separata tillfällen har jag dessutom blivit lovad att när bilen ändå lämnades in för garantiärenden, skulle även de tidigare påtalade bristerna åtgärdas samtidigt. När bilen väl lämnades in hade verkstaden ingen information om vad som skulle göras.
I stället har bilen vid ett tillfälle lämnats in för en enklare rekonditionering, vilket inte motsvarar de åtgärder som utlovats. Någon reparation av repor, byte av delar eller lagning av lädret har inte utförts.
Efter nio månader får jag nu ett mejl där Hedin Bil endast kan tänka sig att bekosta ytterligare en rekonditionering, trots att man tidigare skriftligen har lovat att åtgärda de faktiska skadorna – och trots att jag från början tydligt klargjorde att bilen inte accepterades i det skick den levererades.
Jag valde Hedin eftersom jag ville samla allt som rör våra företagsfordon hos en seriös och trygg aktör. I stället har detta blivit en utdragen, stressande och mycket frustrerande process.
Min upplevelse av Hedin Bil i Trollhättan har tyvärr varit allt annat än professionell.
Detta har varit en ren mardröm.

Resposta de Hedin Automotive
Att vara kund hos Hedins Bil var en mycket negativ upplevelse. Under tre år satt vi fast i ett leasingavtal där priserna höjdes godtyckligt under avtalsperioden, med hänvisning till otydliga och motstridiga avtalsvillkor. De hade t.o.m dubbla uppsättningar av avtalet med olika villkor. Kommunikation funkade dåligt; mejl besvarades inte och enligt telefonisten är det snarare regel än undantag hos dem.
Tjänsterna som ingick i avtalet var väldigt bristfälliga och svåra att använda, samtidigt som man var bunden till dem. Vid ett servicetillfälle hade dessutom datumet ändrats utan att vi informerats, och ansvaret lades på oss som kund att själva dubbelkolla eventuella ändringar.. som de själva gjort hos sig.
Jag kan därför inte rekommendera andra att ingå några som helst avtal med Hedins Bil. Vi är nu lättade över att avtalet är avslutat och har istället valt en mer seriös aktör.

Blev lurad.
Första gången blev jag av med min X1 i två månader för en vanos ”recall” där allt blev fel. En gång är ingen gång tänkte jag.
Nu senast bokade en service på bromsvätska och fordonskontroll eftersom att min i3s indikerade detta.
Väl på plats så blev jag informerad om att jag även måste betala för ”standardomfång” och mikrofilter för att servicelampan skulle släckas.
Det tror jag var en ren lögn.
Jag gick dit i tron om att det skulle kosta 2248:- enligt den bokningen jag gjorde. Jag gick därifrån med en betalning på 4169:-
En sån klassisk ”bilhandlare”.
Det finns mycket bättre verkstäder.
Undvik!

Resposta de Hedin Automotive
Ett kostnadsförslag som accepterats av mig saltades med en ytterligare kostnad för feldiagnos. BMW-bilarna har sedan länge utrustats med just ett diagnossystem och man bör då inte behöva betala 3500 kr i merkostnad, speciellt inte när det presenteras när bilen hämtas. Jag har en känsla av att alla reparationer, service o reservdelar saltas. Dessutom försvinner funktioner på bilen som sedan erbjuds till nya avgifter. FY Skäms HEDIN Bil.

Resposta de Hedin Automotive
Garantiåtagande av Renault som löstes men ej fungerande rutiner mellan verkstad och försäljning när bil skulle hämtas. Extremt otrevlig försäljare som inte fått besked om att jag kunde hämta ut bilen fram till kl 18. Vederbörande fick tag på verkstadskontakt och fick besked om att den gick att lämna ut. Otrevlig ton internt mot verkstaden och kund drabbas av interna ej fungerande rutiner . När jag fick ut nyckeln dunkades den i bordet. När jag kom ut var bilen inparkerad av en hyrbil och då blev det bara att gå tillbaka in och be att försäljaren kunde flytta bilen som gjordes på nåder. Kommer kontakta företaget separat.
Rekommenderar ej Hedin Stäket.

Resposta de Hedin Automotive
Kiitos nopeasta ja ystävällisestä palvelusta Kuopiossa 9.2.-26 kun autoni kuljettajan puoleisen sivuikkunan nostin hajosi. Ei olisi ollut kovin helppoa ajaa avonaisella ikkunalla Kuopiosta Iisalmeen. Ammattitaitoinen korjaaja joutui purkamaan oven "auki", että sai nostettua ikkunan ylös ja laitettua sen ensiavuksi teipillä kiinni, jotta päästiin jatkamaan matkaa. Sydämelliset kiitokset koko tiimille 🩷

Resposta de Hedin Automotive
Bokad service sedan 1 månad tillbaka på Hedin i Mölndal. Stressigt och oklart. Hyrbilen är inte på plats, dom ber mig gå till biluthyrare som inte ligger på samma gata. Här står redan 6!!!!! Personer i kö. Inget händer. Fyfan va dåligt.

Resposta de Hedin Automotive
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.