KOOP HIER NIET!!!!! HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN. NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 16/11 ondergoed besteld. Na ontvangen track en tracé had ik al mijn twijfels of dit wel correct ging lopen. Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binne... Ver mais
Doet zich voor als een kei sjieke Nederlandse website terwijl je goedkope Chinese rommel toegestuurd krijgt. Er zit zelfs geen retourbon in de verpakking. Pakje was zo'n 40 dagen onderweg. Ik ben... Ver mais
Jas gekocht 28nov en direct na paar min geannuleerd, (ik had helaas pas naar de levertermijn gekeken, nadat ik aankoop / betaling had voltooid). Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontv... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Opgelicht
Opgelicht! 50 euro betaald, artikel nooit geleverd. Valse track and trace. Niet ingeschreven bij Kamer van Koophandel. Bestel hier NIET!!!!
Waardeloos,betaald en nooit meer iets…
Waardeloos,betaald en nooit meer iets van gehoord of gezien.
opgelicht!!
Niets ontvangen.
Niets ontvangen.
Aangemeld bij nietbezorgd.nl en hopelijk vangen wij nog wat terug.
Malafide website!!
Malafide website!!! Besteld maar nadien geen antwoord op mijn mail. Kreeg mail van verzending met ongeldige track en trace! Heb contact opgenomen met Nietbezord.nl.
Trap niet in deze website!!
Wij hebben op 28 oktober een trui en broek besteld en uiteraard betaald. Nog steeds niets ontvangen. Heb wel via mail contact kunnen krijgen, maar wordt aan lijntje gehouden. Daarom bij Nietbezorgd.nl een verzoek ingediend om ons geld terug te krijgen. Ga ook aangifte doen van oplichting.
I am reporting to the police
I am reporting to the police, scammers. 3 weeks and they have not processed the order and they dont want to return the money.
Niets bestellen bij Heer & Meer
Ik heb een bestelling gedaan bij Heerenmeer.nl, nadat de bestelling bevestigd is niets meer van ze gehoord. Dit doorgegeven aan nietbezorgd.nl. Misschien dat zei iets kunnen doen
Niets ontvangen
Niets ontvangen na dik een maand ..nu Niet bezorgd.nl ingeschakeld en hopen dat het helpt. geld retour of alsnog mijn artikelen. Ik wacht af.....pure dropshipping vanaf Ali express en ik ben er ingetuind....dom dom!!!!
Na 5 weken nog geen bestelling…
Na 5 weken nog geen bestelling ontvangen..... gezien de reviews hier en mijn eigen ervaring... je bent je geld kwijt zonder iets te ontvangen. Je bent gewaarschuwd ;).
Toch een melding gemaakt bij nietbezorgd.nl.
Bedankt allen voor jullie review en…
Bedankt allen voor jullie review en fijn dat trustpilot dit mogelijk maakt. Ik ben er dankzij niet ingetrapt en zal hier dan ook niks bestellen, stelletje idiote oplichters!
Thought i lost my money…. I did not!
I got my order in after a long wait, but with the travel distance from China and being that it’s the end of the year with all sorts of festivities, i don’t mind the delay. I got exactly what i ordered and the quality was much higher than previously expected. Considering what i paid, I would call this an excellent win. I will be ordering here again and waiting patiently for the amazing products they have on offer.
If you order from this store, please communicate with them directly via their email. It can take a while to receive the order and tracking isn’t always available or regularly updated so have patience.
Oplichters!
Oplichters!! Je ontvang niks ben je geld kwijt en ze reageren niet op de mail, echt wat een gemene mensen zijn er toch!!
Website ziet er top uit; maar pas op, je bestelling zal nooit aankomen
2 truien en een jas besteld, inmiddels zijn we bijna 3 weken verder; nog steeds niets ontvangen. Verkijk je niet op de fraaie website want deze ziet er zeer geloofwaardig uit. Ze reageren niet op mailtjes, je bent gewoon je geld kwijt.
LET OP OPLICHTERS !!!
LET OP OPLICHTERS !!!
Het ziet er allemaal heel mooi uit maar zodra u betaald ontvangt u niks.
Jammer dat deze webshop nog niet is verwijderd van Google !!
小心騙子!
一切看起來都很美好,但一旦你付了錢,你就什麼都得不到。
太糟糕了,這個網上商店尚未從 Google 中刪除!
Xiǎoxīn piànzǐ!
Yīqiè kàn qǐlái dōu hěn měihǎo, dàn yīdàn nǐ fùle qián, nǐ jiù shénme dōu dé bù dào.
Tài zāogāole, zhège wǎng shàng shāngdiàn shàngwèi cóng Google zhōng shānchú!
Niks ontvangen
Niks ontvangen, reageren niet. Dag geld.. Niet bestellen hier.
Massaal aangifte doen tegen deze…
Massaal aangifte doen tegen deze oplichters!
Bedankt alle reviewers
Bedankt alle reviewers, U heeft mij een hoop ellende bespaard. Ik las gelukkig de reviews en heb mijn bestelling net op tijd afgebroken!
Problemen bij de levering (zeer laat)
Aanvankelijk dacht ik dat het oplichting was. De eerste dagen niets gekregen, maar wel een reactie op mijn mail. Uiteindelijk is de bestelling na een paar weken dan toch aangekomen.