KOOP HIER NIET!!!!! HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN. NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 16/11 ondergoed besteld. Na ontvangen track en tracé had ik al mijn twijfels of dit wel correct ging lopen. Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binne... Ver mais
Doet zich voor als een kei sjieke Nederlandse website terwijl je goedkope Chinese rommel toegestuurd krijgt. Er zit zelfs geen retourbon in de verpakking. Pakje was zo'n 40 dagen onderweg. Ik ben... Ver mais
Jas gekocht 28nov en direct na paar min geannuleerd, (ik had helaas pas naar de levertermijn gekeken, nadat ik aankoop / betaling had voltooid). Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontv... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
bestelling gedaan en niets geleverd
bestelling gedaan, betaald, niets geleverd en het bedrijf heeft alle info eruit gegooid. Duidelijk dat ik niets krijg en mijn geld kwijt ben. Wees gewaarschuwd voor de handelwijze van deze mensen en wees erop voorbereid dat ze waarschijnlijk onder een andere naam verder gaan.
Ce sont des escrocs .J'ai commandé un…
Ce sont des escrocs .J'ai commandé un pull pour mon mari . Depuis le 5 décembre 2024 j'attends et rien. J'ai envoyer plusieurs mails et pas de réponse, ne commandé pas parce que rien est livrer mais j'ai bien payer 35.00 euros. Encore des escros
Oplichters
Ja, zelfde hier als de andere recente meldingen.
28 nov '24 een vest besteld. Helaas niets ontvangen. Site bestaat niet meer. Link naar bestelling en leveringsgegevens werken niet meer.
Zaak gemeld bij nietbezorgd.nl.
Zij melden nog even te wachten met aktie tot na afloop van de levertermijn, overmorgen.
Met alle recensies hier en het verdwijnen van kontaktmogelijkheden heb ik er alvast geen vertrouwen meer in.
Niets kopen bij hun
Niets kopen bij hun! Fake site, leveren niets, wel betalen!
Opgelicht ! Besteld en niets ontvangen
Opgelicht: Op een goed uitziende website van HeerenMeer 2 overhemden voor mijn vader besteld op 1e Kerstdag. Normaalgesproken check ik altijd eerst de reviews, helaas dit keer niet. Concreet: gewoon opgelicht! Betaald en niets ontvangen. Wel nog wat berichten dat het onderweg is, schandalig. Gelukkig via de reviews gewezen op NietBezorgd.nl en daar is ook mijn claim in behandeling.
Zeer onbetrouwbare site !!
Site lijkt er netjes en betrouwbaar uit te zien. In oktober al wat besteld, nooit wat ontvangen. Reageren heel slecht op mails, houden je aan het lijntje door te zeggen dat de levering vertraging heeft. Na 3 maanden nog niets ontvangen. Zeer onbetrouwbare site. 😠
levering bestelling gebeurt niet
bestelling eind november, nog steeds geen levering. Ook de link om de bestelling te volgen niet meer actief.
Op mail van ongeveer 3 weken, geleden geen enkele reactie. Heden gemeld aan nietbezorgd.nl
Bestelling niets ontvangen 3x gemaild…
Bestelling niets ontvangen 3x gemaild geen antwoord site uit de lucht oplichters
website verdwenen, begonnen onder nieuwe naam
Pullover besteld, na weken een trackinglink gekregen die niet updatete. Nu is de website en de trackinglink weg. Niks ontvangen. Nu krijg ik dezelfde reclame voor de zelfde pullover op facebook van een nieuwe webshop "venevos" bestaat sinds 15 december met een hele hoop valse reviews op de website. Ongeloofelijk...
2 overhemden besteld, nooit iets gekregen!!
Eind november 2 overhemden besteld.. dacht ik!! Niets gehad, track en trace die niks meer laat zien.. Genaaid dus en geld kwijt. Oplichters!!!
Das pech geld weg
2 maal een paar handschoenen gekocht zowel 29 November als 7 December zag er heel netjes en betrouwbaar uit en het duurde weken voordat ik überhaupt een bericht van verzending kreeg met een sketchy link voor de track en trace tot de dag van vandaag niets ontvangen geen antwoord op mail en zowel de tracking als de website offline
Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel; bedrijf komt levering niet na; na ruim 1 maand nog steeds niets ontvangen en wel betaald. Inmiddels lees ik alleen maar slechte recensies en is hun website 'uit de luvht'; WAARSHUWING: Niet in zee gaan met dit bedrijf; je bent je geld kwijt !!
Op 30 November schoenen besteld die nog…
Op 30 November schoenen besteld die nog niet zijn aangekomen. De trackingsite is niet meer bereikbaar en op mail contact word niet gereageerd.
Kortom een onbetrouwbare webwinkel.
Ik heb’niet bezorgd.nl’ ingeschakeld in de hoop dat zij nog iets van m’n geld terugkrijgen.
Na melding niet-bezorgd.nl toch levering
Op 16/11 ondergoed besteld.
Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binnen gekregen. Kwalitatief zeker niet wat ik verwachtte gezien de prijs.
Of mijn melding en de levering iets met elkaar te maken hebben… geen idee
Don't buy!
Don't buy, bought something for Christmas at the beginning of the month, it never arrived! Very sad because I bought something as a present for someone who I know would have really liked it! :(
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, een bestelling geplaatst op 01/11, na een track en trace niks meer vernomen en contact op geen enkele manier mogelijk!
6dec een blouse besteld
6dec een blouse besteld. Ik ging ervanuit dat dit een nl site was, nou niet dus. Geen reacties op mijn mail en ineens is de site uit de lucht. Me aangemeld bij nietbezorgd.nl
Niets bestellen niets kopen
Na 6 weken wachten, is de bestelling binnen gekomen. Wat een lachertje, had veiligheidsschoenen besteld , ik kreeg wat er op lijkt , maar veiligheidsschoenen zonder stalen zool , sorry dat kan niet in de bouw .
Al met al gewoon genept .
Heb het wel gemeld aan niet bezorgt. nl
Frauduleuze webshop
Op 24-11 een jas besteld via de website, maar tot op heden niks ontvangen (afgezien van een mail met track&trace die naderhand geen enkel moment meer een update heeft). Op mails geen reactie gekregen. Website van Heerenmeer is inmiddels offline.
Gemeld bij nietbezorgd.nl en hopelijk lukt het hun om voor mij en de rest van de gedupeerden geld terug te krijgen.