KOOP HIER NIET!!!!! HET KOMT UIT CHINA! IK HEB NA BIJNA EEN HALF JAAR MIJN SPULLEN BINNENGEKREGEN. NIETBEZORGD WAS INGESCHAKELD EN DAARDOOR UITEINDELIJK HET BINNENGEKREGEN, BESPAAR JEZELF EEN HOOP... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 16/11 ondergoed besteld. Na ontvangen track en tracé had ik al mijn twijfels of dit wel correct ging lopen. Uiteindelijk gemeld aan nietbezorgd.nl en enkele dagen erna (24/12) de broekjes binne... Ver mais
Doet zich voor als een kei sjieke Nederlandse website terwijl je goedkope Chinese rommel toegestuurd krijgt. Er zit zelfs geen retourbon in de verpakking. Pakje was zo'n 40 dagen onderweg. Ik ben... Ver mais
Jas gekocht 28nov en direct na paar min geannuleerd, (ik had helaas pas naar de levertermijn gekeken, nadat ik aankoop / betaling had voltooid). Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontv... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Une vraie arnaque
Une vraie arnaque, j'ai commandé des bottines hommes 67 euros et en réalité j'ai reçu des bottines de très mauvaise qualité, même pas dans une boîte à chaussures, je vous déconseille fortement d'acheter chez heerenmeer.
2 december een bestelling gedaan
2 december een bestelling gedaan. Ben nu al 3 weken verder. Pakket nooit gekregen. Gemaild maar ook geen antwoord gekregen.
Order niet geleverd
5 december een order geplaatst, 7 december bevestiging gekregen per mail dat order onderweg is. Geen reactie op mail met navraag waar het mis gaat. Na lezen reviews mogelijk blij dat ik de order niet heb ontvangen (kwaliteit schijnt slecht te zijn), echter zonde van het geld + cadeautje dat mijn partner misloopt.
Toevoeging 8-1-25:
Inmiddels contact gehad met nietbezorgd.nl
Afwachting tot na de levertermijn (16-1-25) of het pakketje alsnog bezorgd wordt. Zo niet, dan gaan ze hier achteraan.
Bestelling geplaatst van een jeans…
Bestelling geplaatst van een jeans broek. Nooit ontvangen. Mails worden niet beantwoord. En de site is “toevallig” onbereikbaar. Steletje oplichters. Nooit meer bestellen hier.
Zoals in andere reviews hierover al…
Zoals in andere reviews hierover al werd geschreven is dit bedrijf oplichterij. Op 30 nov een jas besteld en betaald en sinds 6 dec nog altijd dezelfde status : in transit. De winkel is ook niet bereikbaar. Niks kopen daar !!
Oplichters
Oplichters, bedriegers. De mensen achter heer en meer horen achter slot en grendel te zitten. Als je al iets geleverd krijgt is het NIET het product wat je besteld heb.
Oh ja, 1 ster zijn er 2 teveel.
Zonde van je geld
Na heel veel keer mailen mijn bestelling ontvangen. (langer dan een maand gewacht) Wat op de website eruit ziet als mooie dikke herentrui is in het echt een dunne trui van zeer slechte kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding ligt mijlenver uit elkaar! Zal hier nooit meer bestellen.
Lijkt Nederlands, blijkt oplichting
Lijkt Nederlands, is nep. Jas gekocht, 125 euro in Chinese zakken verdwenen. Onbereikbaar per e-mail, telefoon. Pure oplichting, de jas is onderweg en zal dat ook altijd blijven. Fraude, van de echte soort
Bedrijf offline na bestelling
Afgelopen 29 november een vest van ca. € 45,- gekocht bij hen. Nog steeds niks binnen. Wel eerder een verzendbevestiging, maar nu werkt de link niet meer, is de site niet meer in de lucht en kan ik ze niet bereiken. Zeer bedrieglijk ook dat je denkt met een bedrijf in Nederland te maken te hebben, maar het zit in HongKong. Graag informatie over dit bedrijf om te onderzoeken en melden zodat ze aangepakt kunnen worden
Kleding besteld een maand geleden nooit…
Kleding besteld een maand geleden nooit iets ontvangen.
Ik krijg geen contact.
Niets ontvangen en geen reactie
30 nov besteld met paar dagen levertijd. Nog steeds niet binnen. Mail gestuurd, met uiterste datum, maar geen reactie. Zelfde verhaal als zoveel te lezen, nu ook de website niet meer bereikbaar, geen goed teken…
Bedrijf beter dan de recensies
Eerdere kritieken op dit bedrijf moet ik terugnemen
Ik dacht opgelicht te zijn, maar dit is niet het geval
Echter, de 2 kasjmier truien zijn van kunststof en niet van de geit uit Tibet
Spullen dus keurig ontvangen, na heel lang gewacht te hebben
Kwaliteit is echter ver te zoeken
Nee, voor mij niet meer
Dikke pech geld weg.
Dikke pech geld weg.
Hopelijk krijgen de ontvangers van mijn centen de.........
Ik heb iets besteld maar niks ontvangen…
Ik heb iets besteld maar niks ontvangen
Ik denk dat 100€ kwijt. Is dat
Oplichters
Oplichters, koop hier niet. Kleding wel ontvangen, maar op mijn vraag hoe ik de spullen kan retourneren krijg ik geen antwoord. Na zeker 5 berichten heb ik de moed opgegeven en zal de kleding in een kledingcontainer gooien. Ik heb het bedrijf vandaag gemaild dat ik hem beschouw als louche.
Jas besteld en betaald
Jas besteld en betaald. Helaas nooit meer iets gekregen. Contact per email heeft geen enkele zin. Bedrieglijke website, oplichters zijn het.
Koop hier nooit wat
Koop hier nooit wat. Na ruim anderhalve maand de schoenen ontvangen. Het betroffen geen leren Wolverine schoenen, maar een zeer goedkoop Chinees aftreksel van rubber, plastic en andere goedkope materialen. En retour zenden is niet mogelijk.
Bestel hier niet
Bestel hier niet!
Als je wil retourneren krijg je geen reactie!
Het is je geld niet waard!
-OPLICHTERS!-
Bestelling geplaatst nooit meer wat gekregen. Tevens reageren ze niet op de mail. Wat overigens een Gmail adres is. Info@heerenmeer werkt niet meer en het contact formulier
Jas gekocht en direct geannuleerd
Nooit een reactie van Heerenmeer of geld terug ontvangen (behalve reclames om meer te bestellen??)
En nog steeds niets ontvangen van jas / bestelnummer, geld retour of ook maar reactie helaas.
Niet bezorgd.nl ingevuld, dat dit soort praktijken mogelijk zijn..