Veja o que dizem as avaliações
Reactie op de wijziging die u heeft doorgevoerd i.v.m. mijn opmerkingen over "de benoeming van luxe" betreffende de vakantie woning DG011 te Zorgvlied. U heeft dit erg snel geregeld, chapeau hiervo... Ver mais
Wir wurden sehr freundlich und zuvorkommend empfangen. Alle Informationen sofort bekommen. Der sehr gepflegte Zustand des ganzen Areals in diesem Park und auch das Restaurant sind aus unsrerer Sicht m... Ver mais
Detalhes da empresa
Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt u er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.
Informações de contato
Ruxveenseweg 4, 8331 TR, Steenwijk, Holanda
- 0521-587300
- info@heerlijkehuisjes.nl
- heerlijkehuisjes.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 81% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed huisje voor een prima prijs.
Ontbrekend meubulair/misleidende afbeelding
De advertentie van ons huisje toont op de hoofdafbeelding een huisje met een terras en daarop een luxe loungeset met kussens. In werkelijkheid blijkt het te gaan om eenvoudige plastic stoelen zonder kussens. Dat is misleiding, niet omdat het afwijkt qua kleur of vorm, maar omdat het een totaal ander niveau van comfort betreft.
Ik heb contact gehad met heerlijke huisjes; had ik maar moeten bellen en vragen wat er werkelijk bij het huisje staat zeggen ze. Blijkbaar moet men de afbeeldingen puur ter illustratie zien en niet als informatie waarnemen voor hoe het er uit zou kunnen zien.
Correcte afwikkeling en goede…
Correcte afwikkeling en goede informatie over boeking.
Gedateerde woning, weinig comfort
Gedateerde woning, die niet heel schoon was, het servies incompleet, het koffiezetapparaat het niet goed deed en geen senseo was zoals in de inventarislijst stond aangegeven. Lucht van muizen uitwerpselen. Douchen in het bad zonder doucheglijstang of -haak en geen douchegordijn. Verder is de woning echt gedateerd. Verder zijn er tal van (bijna) verborgen kosten, die nog een substantiëel onderdeel van de verrekening met de borg vormen. Dat je je afval 10 km verderop moet afleveren vind ik wel het toppunt van niet klantgerichtheid. Extra kosten voor de afvoer van het afval bedragen €10,--

Resposta da Heerlijke Huisjes
Ik vind jullie een heel fijn bedrijf…
Ik vind jullie een heel fijn bedrijf met goede service. Een echte aanrader. Dat doe ik ook regelmatig.
Absolut empfehlenswert
Wir haben zum ersten Mal bei Heerlijke Huisjes gebucht und waren begeistert! Die Webseite ist übersichtlich gestaltet, die Buchung war unkompliziert und schnell erledigt. Besonders gefallen hat uns die nette Betreuung vor Ort. Es hat alles reibungslos funktioniert. Absolut empfehlenswert – wir werden definitiv wieder buchen.
onterecht verhoogd bedrag en aangepaste data
Onlangs boekte ik op Booking.com een vakantiehuis in Domburg welke duidelijk op de site van Booking.com werd geafficheerd met de prijs 146,88 euro voor de periode van 14 mei 2026 tot en met 16 mei 2026.
Bij het betalen van het bedrag, merkte ik dat het niet meteen van mijn bankrekening ging, en wachtte een dag af.
Op een gegeven moment merk ik dat diezelfde boeking plots een bedrag van 137,20 euro vermeldde, wat ik verdacht vond.
Toen op een gegeven moment het bedrag plots werd aangepast door booking.com naar 597,71 euro en eveneens de geboekte periode werd aangepast van 13 mei naar 16 mei, vermoedde ik dat mijn account op booking.com misschien werd gehackt en dit bedrag zomaar van mijn rekening zou gaan.
Naar aanleiding van deze plotse wijziging zonder enige uitleg (geen mail, geen sms, geen uitleg op de app), belde ik rechtstreeks naar heerlijkehuisjes.nl om uitleg te verkrijgen hierover, zonder Booking.com eerst te contacteren, gezien ik vermoedde dat er iets mis was met mijn Booking account.
Initieel had ik iemand van de klantendienst aan de lijn die mij zeer vriendelijk antwoordde dat ze mij zou doorschakelen naar haar collega die de vakantiehuisjes in Zeeland (waaronder Domburg) behandelde.
Het gesprek met de dame die de klantendienst Zeeland vertegenwoordigde op dat ogenblik, is mij heel erg misvallen. Ik werd op een zeer onterechte manier aangesproken en werd mij meegedeeld dat ‘ik dit toch wel zou moeten weten dat deze prijs helemaal niet realistisch is (147 euro), want met de toeristentaks, verblijftaks, .. zou het verblijf haast neerkomen op een 0,85 cent per verblijf per persoon en dat dat toch helemaal niet kan’. Ik heb toen weerlegd dat ik vaak verblijven heb geboekt voor zeer interessante prijzen, en dat dit niet zo uitzonderlijk is (als klant hoef je helemaal geen rekening te houden met hoe de interne verrekening gebeurt in een bedrijf).
Wat mij vooral stoorde, was de manier waarop ik werd aangesproken die allesbehalve klantgericht en helemaal niet klantvriendelijk. Zelf heb ik jarenlang gewerkt in een klantendienst en aan een officieel aanspreekpunt voor burgers, en zou ik dit nooit kunnen inbeelden dat ik iemand op deze manier zou aanspreken.
Deze dame meldde mij eveneens dat er een fout was opgemerkt door hen bij Booking.com en dat deze meteen werd meegedeeld aan Booking.com, waarop deze laatste had afgesproken met Heerlijkehuisjes.nl dat zij dit zouden rechtzetten en mij (klant) zouden informeren van de fout en de rechtzetting.
Deze uitleg en rechtzetting heb ik immers nooit gekregen van Booking.com, laat staan van Heerlijkehuisjes.nl. Ik heb enkel een ‘bevestiging’ verkregen van Booking.com en dat het bedrag van 597,71 euro moet betaald worden.
Aan de telefoon kreeg ik eveneens te horen dat ze ‘zouden tegemoetkomen aan mij als klant door een kosteloze annulering van de boeking’.
Gezien ik meteen realiseerde dat dit effectief van mijn rekening zou gaan, heb ik nadien teruggebeld om te annuleren, teneinde geen risico te lopen om een onterecht bedrag van mijn rekening te laten nemen.
Wat mij hier vooral opviel, was dat het hele zaakje juridisch NIET correct is verlopen:
De oorspronkelijke prijs werd op Booking.com verkeerd geafficheerd, en wanneer de klant dit bevestigt als boeking, is dit juridisch een overeenkomst.
Ik heb ook meteen mijn gegevens (zoals die werden gevraagd via een bericht op Booking.com) meegedeeld, dit is dus wel correct verlopen van mijn zijde.
Wanneer een bedrag én daarbij ook nog eens de periode wijzigt, zonder dat de klant hierbij toestemming geeft, is dit een grove fout vanuit de verhuurder (zowel Booking.com als Heerlijkehuisjes.nl).
Wat mij het meest heeft gestoord, is de wijze en de toon waarop ik werd aangesproken en er geen enkele tegemoetkoming kwam van de verhuurder, enkel de ‘kosteloze annulering’. Er werd trouwens op dat ogenblik ook meegedeeld dat er misschien wat extra kleinere kosten zouden kunnen aangerekend worden.
Intussen een standaardmail ontvangen van heerlijkehuisjes.nl, waaruit je uiteindelijk gewoon kan afleiden 'dat het niet hun schuld is en dat ze het hebben rechtgezet door een kosteloze annulering toe te staan' ... Nou, dat zou er nog aan tekort zijn geweest dat ik zou moeten betalen voor hun miscommunicatie.
Nooit meer.

Resposta da Heerlijke Huisjes
Onze ervaring met Heerlijke Huisjes is…
Onze ervaring met Heerlijke Huisjes is altijd plezierig.
Mooie, gezellige huisjes en prima service.
Wij zijn weer tevreden.
Wij al meer geboekt bij heerlijke…
Wij al meer geboekt bij heerlijke huisje, en bevalt mij prima alles is duidelijk.
Het was gewoon super.
Familie weekend
Wij hebben dit huisje voor een weekend gehuurd voor 14 personen en hadden hier veel meer van verwacht. Bij aankomst bleek al snel dat er van alles mis was. De trampoline was kapot, de jacuzzi werkte niet en de openhaard, waar hout voor zou zijn, wat er niet was. Daarnaast was er geen warm water, wat voor een groep van 14 personen echt onacceptabel is.
Ook liet het onderhoud veel te wensen over. Het huisje maakte een verwaarloosde indruk en er was zelfs sprake van lekkage. Voor de prijs die je betaalt en de verwachtingen die worden gewekt, is dit erg teleurstellend.
Wij hebben hierdoor niet het ontspannen weekend gehad waarop we hadden gehoopt. Helaas kunnen wij deze accommodatie niet aanbevelen totdat de eigenaar de gebreken serieus aanpakt en alles op orde brengt.
Reserveren is gemakkelijk en snel…
Reserveren is gemakkelijk en snel geregeld.
Ik heb nog nooit meegemaakt dat er op de aanreis -en vertrekdag, even gebeld wordt, met de vraag of alles goed verlopen is. Ook is het fijn dat er een noodnummer bekend is, waar je evt naar toe kan bellen.
Pas maar goed op met het reserveren van…
Pas maar goed op met het reserveren van een weekend weg! Het overkwam ons, we reserveerden per ongeluk tot zondag ochtend ipv tot maandag ochtend om lekker de zondag nog door te brengen samen! Via de site scheelt die extra nacht ongeveer 30 euro in November waar het zeer rustig seizoen is! We maakten een herstel aanvraag tot maandag, rekening 304 euro extra!!
De lol is meteen over als je een poot uitgedraaid wordt! Dus annuleren!!! Moeten we 15 % betalen zoals in voorwaarden gesteld! Dit bedrag gaat ook over niet gebruikt linnengoed voor de bedden ! Daarbij boekingskosten van 32 euro om dit ongedaan te maken! Dus voor dit alles 131,90 euro in de zak van de administrateur van deze huisjes!
Ik zal niet meer gebruik maken van deze site! Totaal gast onvriendelijk .
Jammer dat de klant geen koning is! Een uitleg van het verkeerd gemelde bedrag en een annulering kost nu eenmaal geld! Dat snap ik over een huisje! Maarom over 75 euro beddengoed wat nog in de kasten ligt voor november annulering kosten te berekenen gaat mij echt te ver!!

Resposta da Heerlijke Huisjes
We hebben een hele goeie ervaring…
We hebben een hele goeie ervaring ermee.
Alles was vlekkeloos voor elkaar.
Strandhütte LDR-R3 Oostkapelle
Wir hatten die Strandhütte LDR-R3 in Oostkapelle über Heerlijke Huisjes füranderthalb Wochen gemietet.
Beim Bezug der Hütte stellten wir fest, dass an den Türen keine Sturmhaken (mehr) vorhanden waren, mit denen die geöffneten Türen (im 90° Winkel) gegen Schlagen im Wind festgestellt werden können.
Unser Anruf bei Heerlijke Huisjes mit der Bitte um Abhilfe verlief sehr unerfreulich. Die Hütte sei standardgemäß eingerichtet, Sturmhaken gehörten nicht (!) dazu.
Die Hütte werde für einen privaten Eigentümer vermittelt. Unsere Bitte, diesen dann doch zu kontaktieren, damit er seine Hütte vervollständigen könne, stieß auf taube Ohren: Der Standard sei eingehalten.
Auch der Hinweis auf eine (diese) schlechte Bewertung fruchtete nicht.
Für eine Stradkabine muss es aus unserer Sicht selbstverständlich sein, dass die Türen fixiert werden können, zumal die Hütten so dicht nebeneinander stehen, dass auch deren Türen bei gleichzeitiger Nutzung nur zu 90° geöffnet werden können.
Nicht gut fanden wir auch, dass der Schlüssel am letzten gemieteten Tag schn um 8.30 Uhr wieder abzugeben war. Auf die Frage nach einem späteren Abgabezeitpunkt wurde uns, dass die Hütte bereits um 12.00 Uhr wieder vermietet sei. Neben der Unannehmlichkeit für uns, dass wir den Schlüssel nicht auf der Rückfahrt in Grijpskerke (!) vorbeibringen konnten, bedeutet diese Handhabung, dass für die Hütte am selben Tag offenbar zweimal kassiert wird.
Diese Erfahrung gemacht zu haben, finden wir sehr schade, weil wir in vielen Jahren mit dem Service von VVV und danach von Heerlijke Huisjes immer zufrieden gewesen waren.

NOOIT MEER WAT EEN SLECHTE SERVICE
We hadden een strandcabine gehuurd, nu blijkt daar totaal geen 4 G te zijn in de hele buurt niet, wat NIET vermeld staat in de advertentie. We kwamen erachter toen we er waren op voorhand gelukkig want wij moeten wanneer wij het gehuurd hebben bereikbaar zijn voor onze kinderen. Langs gegaan bij het kantoor van heerlijke huisjes omdat we een paar dagen geleden pas geboekt hadden en we het wilden annuleren omdat er NIET vermeld is dat je er totaal geen bereik hebt, ze staan nergens voor open en je kunt zelf voor de kosten opdraaien! ZEER SLECHTE SERVICE. Geen aanrader en voor ons NOOIT geen heerlijke huisjes meer. Wat een slechte ervaring 😭 het draait ze alleen maar om het geld

Super huisje met bootje!
Super huisje met bootje!
Schoon en van alle gemakken voorzien 👍🏼
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.