HEK&BAY Avaliações

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Top service

snelle service en kreeg zelfs iets extra’s bij wat ik nodig had maar niet apart kom kopen. Helemaal gratis

17 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

zou op tijd geleverd worden

zou op tijd geleverd worden. uiteindelijk niet. verkeerde depot en geen compensatie. dus nu afwachten tot maandag

11 de março de 2026
logotipo da HEK&BAY

Resposta da HEK&BAY

Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Ik begrijp dat dit frustrerend kan zijn, zeker wanneer het om een cadeau gaat dat u op een bepaald moment nodig heeft.

Voor de duidelijkheid: de verwerkingstijd van gegraveerde bestellingen is 5 werkdagen. Uw bestelling is al na 3-4 werkdagen verzonden, dus ruim binnen de aangegeven termijn. Mocht het pakket maandag geleverd worden, dan valt dit nog steeds binnen onze levertijden.

De vertraging die nu is ontstaan ligt bij de vervoerder (DPD). Volgens de tracking is er bij het depot een sorteerfout gemaakt. Helaas heb ik daar als verzender geen invloed op.

Omdat ik begrijp dat het om een cadeau gaat, heb ik uit coulance aangeboden om maandag een nieuw setje op te sturen als het pakket dan nog niet geleverd is. Dat is al een extra oplossing bovenop de normale procedure.

Het verzoek om daarnaast ook nog een extra product ter waarde van €15 te ontvangen op een bestelling van €35 is echter buiten proportie. Daar kan ik helaas niet in meegaan.

Ik hoop dat het pakket maandag alsnog bij u wordt geleverd. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorg ik uiteraard voor de oplossing zoals eerder voorgesteld.

Romy van HEK&BAY

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit van produkt is goed maar de 3…

Kwaliteit van produkt is goed maar de 3 delige bakjes zijn wel heel klein vooral de laatste 2 ik dacht wat zou je nou daar in kunnen doen is geld niet waard

25 de agosto de 2025
logotipo da HEK&BAY

Resposta da HEK&BAY

Hoi Souad,

Wat lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en je ervaring te delen, dankjewel daarvoor.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product.

De maten en ml-inhoud van de bakjes vind je terug op onze webshop, zodat je vooraf een goed beeld krijgt van de inhoud. Ook geven we daar tips voor gebruik: het kleinste bakje is bijvoorbeeld handig voor dipsausjes of smeerkaas, het middelste bakje voor nootjes en het grootste bakje voor fruit of kleine soepstengels die je weer kunt dippen in het sausbakje.

Ik hoop dat dit je helpt je om de set toch fijn in gebruik te nemen en er plezier van te hebben.

HEK&BAY

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en mooie personalisatie

Mijn bestelling bij Hek&Bay werd binnen twee dagen geleverd! Ik had een gepersonaliseerde lunchbox met bijpassende fles besteld en de personalisatie is tot in de puntjes verzorgd. Heel netjes gedaan.
Op het eerste gezicht ziet de set er stevig en van goede kwaliteit uit. Of het ook echt lang meegaat, moet natuurlijk nog blijken, maar tot nu toe ben ik heel tevreden! Tot de volgende keer!

17 de junho de 2025

Ben super blij!

Ik ben echt superblij dat ik hier besteld heb! Alles was netjes verpakt, de kwaliteit is gewoon goed en ik had mijn bestelling al binnen twee dagen in huis.

Ik had vooraf wel mijn twijfels, omdat de webshop nog vrij nieuw is en ik eigenlijk nergens echt reviews of posts kon vinden. Maar ik besloot het toch te proberen, en daar heb ik absoluut geen spijt van. Ook de klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen, wat me direct vertrouwen gaf.

Kortom: heel tevreden en ik houd de webshop zeker in de gaten!

12 de junho de 2025