Niet representatief De module geeft een goed overzicht van welk soort testen er bestaan, maar de kwaliteit van de testen (waar je naar mijn mening voor betaalt) is ondermaats. Het vormde geen goed... Ver mais
Een assessment voor je droombaan? Dat zorgt vaak voor onnodige stress. Wij weten het, want we hebben het zelf meegemaakt. Vanuit die ervaring is Hellotest geboren, met één missie: iedereen een eerlijke en betaalbare kans geven op succes. Hellotest biedt de meest uitgebreide online assessment trainingen voor alle grote assessmentbureaus. Onze oefenpakketten zijn ontwikkeld door psychologen en vakexperts. Ze bevatten duizenden oefenvragen, heldere uitleg en scores die je vooruitgang laten zien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Bereid je optimaal voor met Hellotest en zet die belangrijke stap in je carrière. Jouw voorbereiding, jouw succes, jouw toekomst.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Behalve dat Hellotest zeer goede oefeningen hebben met een duidelijke uitleg en genoeg uitdaging is de klantvriendelijkheid helemaal fantastisch. Een absolute aanrader om alle toetsen te leren en de kans van slagen is een stuk groter!
Heel veel succes 😀

Resposta de Hellotest
Een beetje prijzig, maar het 'Noa MCT-H' pakket had een voldoende hoeveelheid oefeningen per onderdeel. De oefenopdrachten waren ook erg representatief voor de capaciteitentest voor de geneeskunde selectie in Leiden.

Resposta de Hellotest
Uitstekende ervaringen met de oefenpakketten. Ik ging hierdoor zelfverzekerd mijn assessment in van Berenschot. Door de filmpjes word je goed meegenomen in het denkproces. De testen zijn ook uitgebreid. Het assessment was maar op 1 punt anders. Dat was dat je per vraag 45 secondes kreeg. In plaats van een totaaltijd. Groet Ferry

Resposta de Hellotest
De testen waren uitgebreid en er was veel om te kunnen oefenen! Ik heb mijn toets inmiddels gehaald en ben er super goed doorheengekomen! Met een keer ruime voldoende ben ik aangenomen en mag ik aan de opleiding beginnen!

Resposta de Hellotest
Het heeft mij enorm geholpen om de testen te oefenen. Zonder deze oefeningen, had ik niet geweten wat ik doen moest.

Resposta de Hellotest
Overzichtelijk, duidelijk en goed om te oefenen.

Resposta de Hellotest
Om de Connector Ability test GITP voor te bereiden is Hello Test van harte aan te bevelen.

Resposta de Hellotest
Goede training, maar niet volledig afgestemd op de officiële CCT van de Politie.
Voor mijn voorbereiding op de CCT (Cognitieve Capaciteiten Test) van de Politie heb ik deze specifieke training aangeschaft. Vooral op het gebied van rekenvaardigheid heeft het me zeker geholpen om mijn kennis op te frissen en te versterken.
Wat mij wel opviel, is dat de vraagstelling in deze training afwijkt van die in de officiële test.
Een belangrijk verschil is dat de CCT van de Politie geen meerkeuzevragen bevat; je moet de antwoorden zelf invoeren. Dat vraagt om een andere aanpak en nauwkeurigheid.
Als extra tip raad ik aan om de officiële video van de Politie te bekijken. Daarin wordt helder uitgelegd welke strategieën je kunt gebruiken om tot de juiste oplossing te komen, een waardevolle aanvulling op je voorbereiding.

Resposta de Hellotest
31 euro voor maar 1 maand oefenen.
YouTube filmpjes uitleg slecht hoorbaar.
Mijn eigen domme fout dat ik niet heb gelezen dat het maar 1 maand is, maar dit vind ik absurd veel geld.
Andere sites betere voorwaarden.

Resposta de Hellotest
Goede begeleidende videos met uitleg en zeer goede oefentesten. Echte test dan ook ruim gehaald :)

Resposta de Hellotest
De perfecte voorbereiding! Duidelijke uitleg een veel oefeningen!

Resposta de Hellotest
Het heeft mij geholpen om de 21+ toets te halen van NCOI opleidingen. Top uitleg en snel reactie als ik vragen had over het gekozen traject.

Resposta de Hellotest
Met drie verschillende vragen mega slecht geholpen door Rinke van de klantenservice.
Het oefenmateriaal is wel erg goed, alleen jammer dat de klantenservice dat niet is.

Resposta de Hellotest
De perfecte voorbereiding! Ik heb via Hellotest erg veel kunnen oefenen. Met de slimme handigheidjes heb ik de test goed kunnen maken. Aanrader!

Niet representatief
De module geeft een goed overzicht van welk soort testen er bestaan, maar de kwaliteit van de testen (waar je naar mijn mening voor betaalt) is ondermaats. Het vormde geen goede voorbereiding (op zen minst niet voor iemand hoogopgeleid).

Resposta de Hellotest
Risolti i problemi di recapito, inoltre sono stata rimborsata per l’accaduto.
Le ricette sono sfiziose e buone ma si devono ancora perfezionare nella gestione degli ordini.

Resposta de Hellotest
Meer dan twee uur lang met een test en aan het eind kreeg ik geen resultaat.

Resposta de Hellotest
Eindelijk! De vacature voor mijn sollicitatie bij KLM als cabin attendant ging weer open... Twee jaar geleden heb ik ook gesolliciteerd maar helaas heb ik toen de test niet gehaald.
Dit jaar heb ik mij voorbereid met Hellotest en in één keer geslaagd! Met duidelijke uitleg, video's en veel oefenvragen met antwoorden heb ik mij goed kunnen voorbereiden. Had ik dit twee jaar geleden maar gehad!

Resposta de Hellotest
Voor een toets een pakket voor 70(!) euro aangeschaft. Blijkt dat de lessen gewoon op youtube staan en dat in de oefentoetsen meermaals fouten staan. Daarbovenop komt dat de oefentoetsen niet aansluiten op de daadwerkelijk te maken toets. Dit betreft de LTP toets. Zodoende is het niet de goede oefening om te maken. Geen aanrader dus

Resposta de Hellotest
Een website om aan te raden als je de Q1000 test voor de Vlieger Capaciteiten Test wilt leren. Duidelijke uitleg met goed oefenmateriaal.

Resposta de Hellotest
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.