Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er sådan en dejlig stemning ved Helse Guru. Ejeren Anja er virkelig flink og imødekommende. Det er er virkelig fint koncept at samle helsekost, sundhedsarrangementer, muligheden for at leje behan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergod service. Økologiske hudcremer af høj kvalitet. Lækre makeup produkter. Har endelig fundet en læbestift, som jeg kan bruge. Gurkemeje shot i køleren er et must, og her er så mange andre g... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har fået tilsendt den forkerte varer. Har ringet og skrevet mail flere gange, men har intet hørt. Lidt træls og mærkeligt, med de gode anmeldelser hun ellers får herinde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos helse Guru Butikken er velorganiseret og nem at finde rundt i, og der er et godt udvalg af forskellige produkter indenfor kosttilskud og naturlig skønhed.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Clínica de Dermatologia
  4. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

Træd ind i Helse Guru's univers af sundhed og velvære! Hos os finder du alt, hvad du behøver for at leve et sundt og balanceret liv. Vi brænder for at dele vores viden og skabe et fællesskab, hvor du kan finde inspiration og støtte. Vores sortiment: Kosttilskud i topkvalitet: Vi har nøje udvalgt Danmarks bedste kosttilskud, så du kan være sikker på at få det bedste. Specialkost til ethvert behov: Uanset om du er veganer, undgår sukker eller gluten, finder du et stort udvalg af økologiske og biodynamiske mad- og drikkevarer. Ren skønhed og pleje: Forkæl dig selv og din familie med vores økologiske og bl.a. parfume fri skønheds- og plejeprodukter, der er fri for skadelige stoffer. Hygge og velvære til hjemmet: Vi har et udvalg af interessante bøger, miljøvenlige rengøringsprodukter, tøj og smukke lotusstager i mange farver. Spirituel inspiration: Dyk ned i vores univers af krystaller, aromaterapi og orakelkort. Oplevelser og arrangementer: I vores butik i Horsens kan du deltage i spændende foredrag og workshops om alt fra homøopati til makeup. Vi afholder også hyggelige aftenarrangementer med fokus på velvære, såsom kakaoceremonier og klangbade. Mød vores leverandører til demodage og lær mere om deres fantastiske produkter. I butikken har vi også et behandlerrum, hvor du kan booke tid hos forskellige behandlere og terapeuter som f.eks. vores Heilpraktiker Flemming, Håndlæser Tahoma og healingmassør Svend. Nyd vores fiskespa, en sjov og behagelig oplevelse for alle aldre. Se skiftende udstillinger af lokale kunstnere i vores galleri. Vi er autoriserede biodynamisk forhandler og er udleveringsted for biodynamiske grøntsager og brød. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Helse Guru!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en super hyggelig butik at komme…

Det er en super hyggelig butik at komme ind i og betjeningen er altid professionel, og så er Anja bare altid smilende og får en til at føle sig som om man er den vigtigste kunde i verden.

4 de janeiro de 2024

Resposta da Helse Guru

Tusinde tak for de rosende ord, det varmer. Jeg elsker at hygge om mine kunder.

God service og vejledning

God service og vejledning. Stort udvalg af varer som man ikke kan få andre steder.

10 de janeiro de 2024

Resposta da Helse Guru

Tak for ros, vi sætter en ære i at udvælge det bedste til vores kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin og hyggelig butik

Virkelig fin og hyggelig butik, med de varer som jeg oftest bestiller på nettet, fordi de er alt for dyre i Matas og Helsam. Fremover vil jeg købe i Helse Guru. Super service. God info om produkter.

11 de janeiro de 2024

Resposta da Helse Guru

Tak for at vælge Helse Guru.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og produkter!

Denne butik er ikke mindre end fantastisk! Spændende, bæredygtige og brugbare produkter, hyggeligt atmosfære og virkelig rar og flink ejer af butikken!

23 de outubro de 2023

Resposta da Helse Guru

Tusinde tak for rosen, vi sætter en ære i den gode kunde oplevelse.

Varme anbefalinger herfra

Varme anbefalinger herfra. Jeg var i fiskespa og nød den fine butik. Der er mange gode produkter og god service. Webshoppen har et rigtig godt produktfilter så man kan kombinere sine søgninger

25 de setembro de 2023

Resposta da Helse Guru

Tak for de rosende ord om vores butik og webshop.

Den bedste helsekostbutik

Virkelig lækker butik med en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Faglig kompetence er i top!

20 de setembro de 2023

Resposta da Helse Guru

Tusinde tak, vi sætter en ære i at give den bedste rådgivning.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais