Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt på helseservice.dk flere gange. De er troværdige og er super hurtige med levering og der er hver gang lidt overraskelser med. Kan kun anbefale dem ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Jeg valgte click and collect og kunne hente varerne allerede den samme aften. Alt var ok. Synes godt om at der er grøn pris så intet går til s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig hurtig levering! Har handlet der flere gange nu og der er så mange lækre produkter til en overkommelig pris. Jens og Jane er samtidig rigtig rare at snakke med hvis man har spørgsmål til prod... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Saudáveis
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Centro de Saúde e Beleza
  4. Loja de Ervas
  5. Loja de Medicamentos Fitoterápicos
  6. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

Helseservice.dk: Din kilde til naturligt velvære Hos Helseservice.dk er vi passionerede omkring at hjælpe dig med at opnå et naturligt velvære. Vi tror på, at naturen selv har svaret på mange af de udfordringer, vi møder i livet, både når det kommer til mentale og fysiske symptomer. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af helseprodukter, der er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og effektivitet. I vores sortiment finder du alt fra kosttilskud og homøopatiske lægemidler til naturlægemidler, CBD, urter, te, hudplejemidler, krydderier og salte. Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter fra anerkendte producenter med et godt ry. Alle vores produkter er nøje testet og dokumenterede, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Her er blot et par af de fordele, du kan opleve ved at handle hos Helseservice.dk: Bredt udvalg af helseprodukter: Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der dækker alle dine behov. Høj kvalitet: Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og effektivitet. Anerkendte producenter: Vi tilbyder kun produkter fra anerkendte producenter med et godt ry. Dokumenterede produkter: Alle vores produkter er nøje testet og dokumenterede. Vores mission: At hjælpe mennesker med at opnå et naturligt velvære ved at tilbyde kvalitetsprodukter og god kundeservice. God kundeservice: Vi tilbyder en god kundeservice med hurtig levering og sikker betaling. Vores værdier: Kvalitet, effektivitet, ansvarlighed og god kundeservice. Besøg vores hjemmeside i dag og opdag, hvordan du kan opnå et naturligt velvære med Helseservice.dk!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super kundeservice

Super hurtig levering og rigtig god kundeservice.
Jeg modtog en forkert vare, og blev efterfølgende mødt af en helt fantastisk kunderservice, der løste problemet over al forventning. Kan klart anbefale at handle hos Helseservice.

16 de setembro de 2025

Kære Maria ,

Tusind, tusind tak for din utroligt positive og detaljerede anmeldelse! Vi er simpelthen så glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os usigeligt meget at høre, at du oplevede både hurtig levering og en god kundeservice, selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over, at der skete en pakkefejl i første omgang. Fejl kan desværre ske, men det er vores reaktion på dem, der definerer os.

At du føler, vi løste problemet "over al forventning", er den absolut største ros, vi kan få. For os er det altafgørende, at vores kunder føler sig trygge og værdsatte – især når noget ikke går som planlagt.

Vi er utrolig glade for din klare anbefaling og ser meget frem til at byde dig velkommen tilbage i butikken en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, fair priser og kvalitetsprodukter

Meget overskuelig hjemmeside.
Nemt at bestille.
Jeg valgte click and collect og kunne hente varerne allerede den samme aften.
Alt var ok.
Synes godt om at der er grøn pris så intet går til spilde. Vi skal jo værne om miljøet, så det er så godt.
Og selvom det er tæt på mindst holdbar dato, kan produkterne jo sagtens bruges.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Tak for god service, fair priser og kvalitetsprodukter🙏🏼

29 de julho de 2025

Resposta de Helseservice

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse, Susanne!

Det glæder os utrolig meget at høre, at din oplevelse med Click & Collect var så god, og at du kunne hente dine varer allerede samme aften. Vi er super glade for, at du sætter pris på vores "Grøn Pris"-koncept – det er præcis vores tanke med det, at undgå madspild og samtidig give jer kunder en god handel!

Vi er så taknemmelige for din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vedr. ordre nr. 00057151273259355802 – modtagelse af Sleep-pulver med snarlig udløbsdato

Jeg har modtaget 6 pakker af Sleep-pulver fra Helseservice, alle med udløbsdato inden for samme måned. Det er helt urealistisk at forvente, at én person kan bruge så meget på så kort tid – og der blev ikke informeret om den korte holdbarhed ved købet.

Produktet var blot placeret i tilbudskategorien – der stod intet om, at det havde kort holdbarhed. Ingen tydelig advarsel eller information var synlig ved bestilling.

Det føles som en bevidst måde at komme af med varer, der snart udløber, uden hensyn til kunden. Jeg synes, det er uansvarligt og uetisk. Vil ikke handle her igen og vil ikke anbefale det til andre.

31 de maio de 2025

Kære Fatemeh / Marjan

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at du er utilfreds, men vi er nødt til at kommentere på de oplysninger, du har delt.

Præcision i Ordredetaljer
Vi vil først præcisere, at det nummer du har oplyst, er et forsendelsesnummer (T&T) og ikke et ordrenummer. Ydermere ser vi, at du i denne anmeldelse ikke oplyser dit rigtige navn, som det fremgår af din ordre. Dette grænser op til at være en falsk anmeldelse, da vi kun kan forholde os til den identitet, der er registreret ved købet.

Køb af Dato-varer og "Grøn Pris"
Vi er uforstående over for din kritik, da den omtalte vare blev købt som en dato-vare til en pris af 40 kr. pr. pakke. Den vejledende salgspris for denne vare er 189,95 kr. Antallet af pakker er desuden et valg, du som kunde selv har truffet.

Varen var tydeligt placeret under vores "Grøn Pris" kategori i webshoppen. I denne kategori informerer vi specifikt om, at varerne enten er dato-varer, har fx beskadiget emballage, eller er varer, der udgår fra vores sortiment. Udover dette fremgik "Mindst holdbar til: 31-06-2025" klart på selve varen i webshoppen, markeret med en gul bjælke. Der burde derfor ikke have været tvivl om, at der var tale om en dato-vare.

Vi sendte dig også en kopi af din ordre, da du tidligere påstod at have betalt mere for varen, end du havde.

Fortrydelsesret og Ærlighed
Det er naturligvis din fulde ret at fortryde et køb. Ubrudte pakker kan sendes retur i overensstemmelse med vores handelsbetingelser.

Vi er rigtig kede af, at du ikke forholder dig til sandheden i din anmeldelse. Vi forstår godt, at det kan være svært at indrømme, at man har lavet en fejl, men vi finder det uheldigt at modtage negative anmeldelser, når fejlen ikke ligger hos os.

Vi vil opfordre dig til at være mere opmærksom på varetekster og betingelser, når du handler online – både hos os og hos andre forhandlere.

Mvh.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille online og hurtig…

Nemt at bestille online og hurtig levering. Desuden var de ønskede varer billigere end andre steder jeg havde søgt. Det har bare været en perfekt oplevelse.

3 de março de 2025

Resposta de Helseservice

Tak for den fine anmeldelse, Lone!

Det er så dejligt at høre, at du havde en perfekt oplevelse hos os! Vi lægger stor vægt på at gøre det nemt at bestille online og sikre hurtig levering, så det varmer, at du lægger mærke til det. Og at du fandt dine varer billigere hos os, gør os selvfølgelig ekstra glade! 😊

Vi håber at se dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering og gode…

Super hurtig levering og gode produkter! Bestilte lørdag aften og modtog dem i dag over middag. Kan varmt anbefale helseservice.dk 👍🏻

12 de agosto de 2024

Resposta de Helseservice

Tak for din super gode anmeldelse!

Det er så fantastisk at høre, at du oplevede vores levering som "super hurtig" – og at dine produkter var lige, som de skulle være! Vi gør os umage for at sende varer afsted hurtigt, så det er skønt, at du mærkede det.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af helseservice.dk! 👍🏻

Vi håber at se dig igen snart.

:-) hurtig levering

30 de maio de 2024

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores levering som hurtig. Det er noget, vi prioriterer højt!

Vi håber, du er glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fine priser 👍😁

Fine priser, finder en del billigere her end andre steder og hurtig levering, hvis nødvendigt 👍👍😁😁

11 de junho de 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi håber, du er glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, at det jeg bestilte kom hurtig frem

22 de maio de 2024

Resposta de Helseservice

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at du er meget tilfreds med, at din bestilling kom hurtigt frem. Vi gør vores bedste for at levere effektivt, så det er dejligt at få bekræftet, at det lykkes!

Vi håber, du vil handle hos os igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside.

Nem og forståelig hjemmeside.
Hurtig levering og super god service.

26 de abril de 2024

Resposta de Helseservice

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi håber, du vil handle hos os igen snart.

Helseserviice

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtig svar på spørgsmål.
Vi bestilte mere end de havde på lager, det fremgår tydeligt at det ikke er på lager. Så derfor kan ordren ikke gennemføres.
De vendte hurtigt tilbage med svar og sender straks varerne er på lager.

31 de março de 2024

Resposta de Helseservice

Tak for din super gode anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du oplevede rigtig god service og fik hurtigt svar på dine spørgsmål. Vi er så glade for, at du sætter pris på vores kommunikation og vores måde at håndtere ordrer på, selv når der opstår en uforudset situation som en restordre.

Vi ser frem til at sende dig dine varer, så snart de er tilbage på lager!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Billige gode produkter som ikke er på…

Billige gode produkter som ikke er på lager.
Brugt 1/2 time på en lang bestillingsliste,
men efter at have udfyldt navn, adresse, fødselsdato,
og bankinformationer og skal betale…..
Produkter IKKE PÅ LAGER.
Det er da ikke noget ved.

Jeg har nu fået mine bestillinger, og det ser fint ud.
Så Tak for det.

14 de março de 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse på vores hjemmeside.

Vi har undersøgt din ordre i vores system og kan se, at den ikke er blevet gennemført. Desværre ser det ud til, at der har været et problem med din betalingsmetode eller dit kort. Systemet har afvist dine betalingsoplysninger.

Hos Helseservice annoncerer vi kun med varer, som vi har på lager. Hvis du vælger at bestille mere end det, der er på lager, vil du se en besked på skærmen, der informerer dig om dette. Beskeden ser sådan ud:

"Det ønskede antal af produktet er ikke på lager (der er X antal på lager)."

Vi forstår, at det er frustrerende at bestille en vare og ikke modtage den, fordi den er i restordre.

Hvis du stadig er interesseret i din ordre, kan vi sende dig et betalingslink til din eksakte ordre. Du kan derefter betale med MobilePay eller et andet betalingskort.

Når du har betalt via betalingslinket, vil din ordre blive behandlet hurtigst muligt. Du kan typisk forvente at modtage dine varer inden for et par dage, afhængigt af fragtfirmaet.

Du er velkommen til at kontakte os på Kontakt@helseservice.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille din ordre igen.

Med venlig hilsen,

God og hurtig betjening.

22 de fevereiro de 2023

Hej Joanne,

Det er dejligt at læse dine ord, og det varmer at vores service falder i god jord.

Perfekt 👍

Perfekt 👍. Modtog varerne lynhurtigt.

23 de fevereiro de 2023

En god oplevelse.

4 de fevereiro de 2023

Hej Jan,

Helseservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais