Hesselink Koffie Voor Thuis Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel mijn bestelling geleverd. Mooi kunstzinnige kopjes ontworpen door jongelui met een verstandelijke beperking. Fijne koppen waar de koffie lekker lang warm blijft.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We dronken al regelmatig Hesselink koffie als we in Winterswijk waren bij Hesselink's koffie/thee specialiteiten als we in Winterswijk op vakantie waren. Nu we thuis zijn missen we deze koffie en hebb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café

Schenk thuis heerlijke Hesselink Koffie! Bij Hesselink Koffie Voor Thuis hebben we het complete assortiment Hesselink Koffie, thee, servies en meer! Of je nu kiest voor onze topselectie koffiebonen, een filtermaling, de milieubewuste cups of een andere koffievariatie: al onze producten zijn met de grootste aandacht voor smaak, kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd. Voor het heerlijkste én eerlijkste koffiemoment, elke dag weer.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

45 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Cups werden niet geperforeerd door een…

Cups werden niet geperforeerd door een L’or apparaat. Contact gehad, maar er zou op de site aangegeven zijn dat het Nesprosso cups zijn. L’or is ook een Nespresso apparaat. Er staat niet specifiek bij dat het een apparaat van Nespresso zelf moet zijn en dat het bij andere apparaten niet werkt. 2 dozen weggegooid. 10% korting gekregen op mn volgende bestelling cups die het niet gaan doen.

5 de abril de 2026

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie. Voor het eerst gedronken in een hotel op Texel. Van het pak een foto gemaakt en sindsdien genieten we volop!! Groet, Wim en Coby van Garderen

24 de outubro de 2025

Koffiebonen probeer verpakking

Na dat we headline koffie gedronken hebben in een restaurant, waren we beide verkocht! Direct een probeer verpakking besteld om te bepalen welke bonen wij het lekkerste vinden! Snel geleverd, met heerlijke koekjes! We stappen bijna over op de 2e probeer verpakking! Ook een super mogelijkheid dat er probeer verpakkingen besteld kunnen worden!

20 de outubro de 2025

Leuke cadeau ideeën

Per toeval hoorde ik over Hesselink en ben gelijk op hun site gaan kijken.
Heerlijke koffie en ook lekkere thee!
Snelle service en erg leuk om cadeau te geven.

22 de agosto de 2025

Super koffie

Super koffie. Gekocht om cadeau te geven. Zelf willen we er nog niet aan wennen om het altijd te drinken. Vanwege de prijs. We drinken hiervoor te veel koffie. De speciaal uitgevoerde kopjes zijn ook leuk als cadeau samen met de bonen. Het zou mooi zijn als de witte kopjes met de merknaam in het zwart of bruin ipv rood te koop zouden komen wat ons betreft.

12 de abril de 2025

Goede koffie

Jaren geleden reed ik speciaal naar Winterswijk voor de koffie van Hesselink. Vorige week dacht ik “hebben ze ook cups”. En na een blik op de site, meteen de “RAINFOREST WOODCUP EL TIGRE” besteld. En geen moment spijt. Wat een lekkere koffie. Kreeg bij de bestelling gratis koekjes van Hesselink, ook lekker 😋

22 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De stroopkoekjes zijn zalig…

De stroopkoekjes (Punselies) zijn heerlijk en ik ben heel blij met nog een laatste batch voor ze allemaal op zijn voor altijd (Punselie fabriek is dicht per eind augustus) Helaas ging het met de verzending niet helemaal goed. Het werd naar het factuur adres gezonden ipv naar het bezorgadres.

19 de novembro de 2024

Tevreden klant

De espresso kopjes zien er exact zo uit als weergeven op de website. Helaas kwam een van de kopjes gebroken aan, maar na contact met de service desk is het keurig opgelost door gelijk een nieuwe te sturen. Eveneens werd er gehoor gegeven aan het feit, dat de verpakking wat te wensen overliet en dat dat de oorzaak is geweest van het breken van een van de kopjes. Bij de tweede zending was dit keurig in orde en kwam het kopje heel aan! Al met al een zeer prettige ervaring.

9 de agosto de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hadden een verkeerde bestelling…

We hadden een verkeerde bestelling gekregen.
Maar een vriendelijke dame heeft dit goed opgelost na telefonisch contact.
De juiste bestelling was de andere dag al in huis met een extra pak bonen erbij om te proberen.
De verkeerde bestelling terug gestuurd naar hesselink.
Perfecte oplossing

2 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.