Jeg har brugt Hevi Sugaring i flere år og er meget glad for deres produkter. Det er super nemt at påføre, det fjerner hårene uden for store smerter og spilder jeg noget voks tørres det let af med en... Ver mais
A empresa respondeu
Gør ikke mine ben silkebløde og heller ikke hårfri i mere end en uge. Jeg har ikke exceptionelt hurtigtvoksende hår, de er mørke, men jeg har meget mellemrum mellem hårene, fordi jeg har epileret i så... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har efterhånden brugt produkter fra Hevi Sugaring i en del år, og jeg har været fuldt tilfreds fra start. Altid hurtig levering og så er deres voks bare helt fantastisk - det er nemt og smertefrit... Ver mais
Lækre, helt naturlige og effektive produkter. Jeg har bruget Hevi's produkter til hårfjerning et års tid, og er super glad for det resultat jeg får. Som mørkhåret har jeg altid kæmpet med røde kn... Ver mais
HEVI Sugaring er en serie af økologiske og allergivenlige hårfjernings produkter og før- og efterbehandlings produkter. HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, men i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets groretning og IKKE modsat, hvilket gør behandlingen mindre smertefuldt og slut resultatet, bedre og flottere.
Mads Clausens Vej 1, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering, gode produkter og god service.

Resposta da HEVI Sugaring
Dejligt nemt produkt. Er glad for at jeg nu selv kan vokse ben, og få et perfekt resultat. Man skal lige øve sig. Men så går det som smurt.
Priser er billige.
Kan kun varmt anbefale Hevi.

Resposta da HEVI Sugaring
Desværre virker det ikke på mig 😢
1 ud af 30 hår bliver måske rykket af ...
Er ikke første gang det opleves, har nærmest prøvet alle former for voks, så tænkte hevi må kunne gøre det ....desværre heller ikke dette hjælper ....
Ellers et lækkert produkt ....en skam man ikke kan reklamerer når det ikke virker....

Resposta da HEVI Sugaring
Har købt en Roll on sæt, som ikk lever op til det jeg havde forventet. Holder ikke varmen på sukkeret, kan godt smøre det første strøg eller to, men derefter er det lige som om sukkeret klumper og det gør ondt at smører på.
Har fået nogle store blodansamlinger på benene.

Resposta da HEVI Sugaring
Lever slet ikke op til mine forventninger, og desuden vil varmeren ikke varme ordentlig allerede efter første gang!

Resposta da HEVI Sugaring
Hurtig levering. Relevant info på e-mail. God og let forståelig instruktionsvideo. Nemt at bruge roller sugarwax og nemt at skylle/vaske af huden. Jeg er tilfreds med resultatet og ingen efterfølgende knopper i huden.

Mega god service - vejledning , og forsendelse 👏🏻
Produktet tager lidt tid at lærer , men lige som alt andet , så finder man metoden efter få gange ….. er helt sikkert blevet en fast kunde hos HEVI sugaring 🤩

Resposta da HEVI Sugaring
Købte et fuldt sæt Hevi sugaring fra Matas, da jeg er træt af brug af skraber. Nu har jeg set diverse videoer fra Hevi sugaring samt prøvet over 3 gange at anvende produktet. Jeg får måske et par hår med, men det meste af produktet sidder bare tilbage på mit ben eller armhule. Ikke et produkt for mig. Rigtig dårlig oplevelse desværre og spild af penge.

Resposta da HEVI Sugaring
Nemt at anvende, gode instruktioner og et godt produkt. Jeg bliver nok fast kunde her :-)

Resposta da HEVI Sugaring
Selv som total nybegynder er HEVI Sugaring virkeligt nem at bruge, og det gør slet ikke ondt🤩🤩. Det tog to forsøg at få alle hår med 🙈 men har aldrig haft så glatte og bløde ben før 🥰
Så det får virkelig den varmeste anbefaling herfra 🤩🤩🤩
Jeg vil helt sikkert kun bruge dette produkt fremover 🤩😊

Resposta da HEVI Sugaring
Selv som nybegynder er HEVI Sugaring nem at bruge, og det gør slet ikke ondt.
Den varmeste anbefaling herfra!
Jeg bruger helt sikkert dette produkt fremover 😊

Resposta da HEVI Sugaring
Utrolig hurtig levering, nem og god vejledning og produkterne er fantastiske og lige præcis som de bliver beskrevet på So-me 😍 kan kun anbefales!

Resposta da HEVI Sugaring
Lækre produkter. Tager dog ikke alle hår i første omgang. Kræver lidt tålmodighed at lære at bruge

De bedste produkter og verdens bedste service <3

Resposta da HEVI Sugaring
Hurtig levering. God hjemmeside med guides til brug af produktet. Det kræver dog lidt øvelse at bruge, hvis man vil være helt hårfri på benene. Men kan klart anbefales og det er ikke sidste gang, at jeg ordner ben med sugering.

Resposta da HEVI Sugaring
Mega hurtig forsendelse. Komplet introduktion i brugen af produkterne. Det hele kom i krukker/ bøtter jeg sagtens kan have stående fremme og jeg glæder mig til, at prøve det hele.

Resposta da HEVI Sugaring
Dejligt nemt at arbejde med.
Dejligt effektivt

Resposta da HEVI Sugaring
Positivt overrasket. Det er SÅ nemt at have med at gøre og fjerner hårene effektivt, hurtigt og skånsomt.
Jeg er vild med det.

Resposta da HEVI Sugaring
Er virkelig glad for produktet og det resultat jeg har opnået med det. Kan varmt anbefale det.

Resposta da HEVI Sugaring
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.