Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det är helt fantastiskt att få hjälp till det här besväret som jag drabbats av i hela min ungdomstid. Det får mig att må så mycket bättre när jag har tårra händer.(inte svettiga) Den ända nackdelen är... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har brukt denne på føttene i 40 minutter hver kveld i 16 dager og har ikke fått det resultatet jeg hadde håpa på. Merker litt forbedring, men jeg må fortsatt vaske føttene og bytte sokker iløpet av da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Olen erittäin tyytyväinen Hidroxaan, sillä se poisti hikoilun jaloista ja käsistäni täysin. Laite ei aluksi toiminut minulla, vaikka olin tehnyt hoidon jo 20 kertaa. Pyysin apua Hidroxan asiakaspalv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Hidroxa är ett familjeföretag från Göteborg som specialiserar sig på jontoforesmaskiner. Vi svarar alltid på dina frågor inom 24 timmar.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

132 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Colis perdu?!

Malgré que mon colis soit perdu par DLH, Hidroxa m'a relivré très rapidement un nouveau colis par Fedex, en express.

Les échanges avec le service après-vente ont été agréable, et fort sympathiques.

Au départ j'ai cru que je m'étais fait arnaquer par une forme de drop-shipping, qui s'en fiche de leurs clients; je suis ravi que ce ne fût pas le cas.

Si un jour, je rencontrerais des personnes avec les mêmes soucis que mon amie ( c'est un cadeau pour ma part), je leur parlerais de vous!

Merci!

8 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billigare än botox och minst lika bra effekt

Är en kille på 17 år. Har tidigare fått botox i händerna men effekten har då bara suttit i drygt en månad på händerna. För mig funkar den här maskinen bättre än botox, eftersom effekten håller längre så länge man använder den regelbundet. Tar ett tag innan man börjar märka effekt men sen är effekten minst lika bra som med botox. Lite tidskrävande men för mig är det värt det. De gula elektrodfickorna luckras sönder efter ett tag och behöver bytas. Maskinen går att använda ensam, men då bör man inte dra upp händerna under behandling för det är inte så skönt...

28 de janeiro de 2021

Behandling av fotsvette

Jeg ble operert for håndsvette i ung alder, men da denne operasjonen ikke gjøres lenger ( i Norge) og jeg fortsatt er veldig plaget av fotsvette, bestemte jeg meg for å prøve Hidroxa. Allerede etter 6 behandlinger merket jeg stor forskjell, og nå er jeg helt tørr på undersiden av fotsålene, selv under trening!
Jeg skal prøve med litt salt i vannet og med sokker for behandling på oversiden av tær.
Jeg har alltid fått veldig raske svar når jeg har lurt på noe. Veldig fornøyd!

28 de janeiro de 2021

Funkar som annonserat

Var lite tveksam först men efter en månads användning så måste jag säga det faktiskt gjort skillnad. Hittills har jag bara använt till händerna, men har mycket mindre svettningar och mestadels torra händer. Känns jättebra.

Det tog ett par veckor innan det började ge resultat, vilket jag tror beror på att det tar lite tid för händerna att vänja sig och kunna gå upp på högre spänningsnivåer. Det handlar helt enkelt om att ha tålamod och inte vara rädd för att dra upp styrkan.

Helnöjd.

25 de janeiro de 2021

Veldig fornøyd

Har kun brukt Hidroxa i litt over en uke, men merker allerede stor forskjell.
Jeg er kjempe fornøyd, gleder meg fortsettelsen.

17 de janeiro de 2021

Väldigt nöjd med resultatet

Efter 8-9 behandlingar/dagar blev jag helt torr om händerna. Jag började använda Hidroxa för knappt en månad sedan. Nu gör jag behandlingar var tredje dag och är fortfarande helt svettfri.

Behandlingarna är väldigt enkla att genomföras och smärtfria.

Hittills har jag behandlat bara händer men jag har märkt att även mina fötter svettas mycket minder än förut. Vet inte riktigt varför men det kan bero på att min handsvett triggade fotsvett. Det är en väldigt önskvärd biverkning.

Jag skulle absolut rekommendera Hidroxa och är helt nöjd med köpet. It's a game changer!

30 de dezembro de 2020

Goodbye awkward handshakes

I bought this product because my excessive hand sweating was in certain ways limiting my social life, and disturbing while doing sports. I did the treatments on my hands and feet every day for 12 days. I noticed small improvements already after 6 treatments, and significant results after 10 treatments. After the first 12 treatments I started to use it every other day. When writing this review I have completed 18 treatments, and I’m really happy with the result. The positive problem I have today is that my skin is very dry, and I need to moisturize frequently.

14 de dezembro de 2020

Bästa kundservicen

Bästa kundservicen! Väldigt hjälpsamma och flexibla. Maskinen hjälpte tyvärr inte mig då jag har jätte känslig hud. Men det var inga problem att skicka tillbaka den och få tillbaka pengarna. Ger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve used the Hidroxa for 15 months now

I’ve used this machine for 15 months now.
I used to get botoloxin injections for my sweaty hands, and now the Hidroxa kit takes care of that.
A Trustpilot review on this page made me buy a machine.
10 days and my hands were dry.
I run the machine att full effect and in pulse mode.
A 20 minute treatment every two days and i’m fine.

24 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har hatt plager med svette hender så lenge jeg har levd. På skolen husker jeg at blyanten glei i hånda, og at arket ble bølgete der den andre hånda lå. Nå i voksen alder har det fortsatt og plage/irritere meg. Når jeg tok småfly lappen og begynte å fly IR følte jeg en sikkerhetsrisiko med svette glatte hender. Dette er nå helt borte, har vært superfornøyd med Hidroxa.

6 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bästa köpet jag någonsin gjort

Det bästa köpet jag någonsin gjort, använde den i en vecka och blev helt torr om händerna. Jag har lidit av detta så länge jag kan minnas och var såklart lite skeptisk till en maskin för 5000:- men ansåg att det var värt att chansa, och med facit på hand så skulle jag kunna betala mångdubbelt om jag visste resultatet. Tyvärr var det ett fel på min maskin, den gjorde jobbet men strömmen bröts så jag fick en stöt var 10 sekund, men det var bara skicka in och få den lagad. Servicen har varit perfekt hela tiden

13 de agosto de 2020

Couldn’t be happier

Have been using the iontophoresis machine for about 3 weeks now and I couldn’t be happier. I purchased it to treat aquagenic wrinkling of the palms, and I had it so bad I had been showering with gloves on for 2 years. After about 3 sessions of iontophoresis I have been able to say goodbye to the gloves and my hands look almost normal after exposure to water. I had tried topical antiperspirants before and nothing worked; this machine has changed my life. My condition is related to sweating so I would have sweating on my hands now and then, and that is gone too.
Also have to say customer service is amazing! They always answer my emails on the same day and are extremely nice and helpful! Thank you !!

16 de maio de 2020

Un grand merci

Avec le confinement, j'ai eu tout le temps nécessaire pour essayer mon appareil Hidroxa acheté un peu plus tôt dans l'année. Je tiens à féliciter l'entreprise qui avait répondu à mes questions très rapidement et livré dans les temps indiqués.
Comme préconisé, j'utilise l'appareil 20min pour les mains puis 20min pour les pieds chaque soir depuis 1 semaine et...c'est juste magique ! Après 35 ans de galères, je ressens un réel changement et quel bonheur ! Je touche mes mains de plaisir pour constater qu'elles ne transpirent plus autant qu'avant ;-) Enfin, une vraie solution pour tous ceux pour qui l'hyperhydrose est bien plus qu'une gêne, c'est un véritable handicap qui pourrit la vie un peu chaque jour sur des petits détails mais tellement importants au final ! Surtout, diffusez le plus possible cet appareil et notamment aux plus jeunes, aux adolescents car cela peut leur redonner confiance, confiance en eux.
Un grand merci à toute l'équipe ! Merci d'avoir pris le temps de trouver une solution réellement efficace, peu contraignante, quasi indolore et peu coûteuse. Tack!

15 de maio de 2020

Höjd livskvalitet

Hidroxa har höjt min livskvalitet väldigt mycket. Jag använder deras jontoforesmaskin för händer och fötter sedan 10 månader tillbaka. Initialt tog det ungefär en månad innan jag började se resultat men det var värt väntan. Om effekten uteblir eller är svag kan man kontakta Svettmottagningen och be om att få pulver (Robinul/Glycopyrrolate) som kan blandas i vattnet. Snabb leverans och hög kvalitet på maskinen är också värt att nämna.

5 de maio de 2020

Bästa köpet någonsin!

Jag har lidit av handsvett sedan tonåren och köpte en jontoforesmaskin i våras. Efter nio behandlingstillfällen blev jag totalt svettfri och har sedan dess endast behövt underhålla med två behandlingar i veckan. Dessa gör jag två dagar efter varandra. Jag har fått mycket bättre självförtroende och det är helt fantastiskt att inte längre behöva oroa sig för tillfällen då jag behöver ta någon i hand. Jag är så nöjd! Bästa köpet någonsin!

1 de novembro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.