Detalhes da empresa

2. Loja de Camas
  3. Loja de Roupas de Cama
  4. Loja de Móveis
  5. Loja de colchões

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hilding Anders is the leading bed manufacturer in Europe & Asia. With our collection of brands, we bring a good night’s sleep to people in over 40 countries.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

5 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SUPER service

Skrev til dem ang. en lille clips, der var faldet af min seng under flytning. Sengen er rigtig gammel, så det var ikke sikkert der overhovedet fandtes reservedel.
Hilding Anders valgt alligevel at sende mig den "muligvis" clips kvit og frit, ikke engang portoen udbad de sig. DET kalder jeg superservice. Tak

5 de fevereiro de 2026

KØB IKKE HUMA BOXMADRAS

Advarsel til andre! Køb IKKE HUMA Boxmadras . Man tænker med en 10 årig garanti at man er dækket ind. Især når ens egen seng fra anden møbelforhandler har holdt i 18 år.
Men sengen vi købte til vores søn på dengang 11 år, ja den skal åbenbart ikke kunne holde, idet selve sengerammen nu er knækket efter 6 år. Hvis bare han havde hoppet i den, og smadret nogle fjedre, ja så havde den åbenbart dækket. Men almindelig brug skal den ikke holde til.

Så den nye seng han skal have, ja det bliver IKKE dette mærke. For der findes da heldigvis producenter som garanterer både sengeramme og fjedre i helt op til 15 år.

20 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service op premium product

Draaien zich in alle bochten om maar geen garantie te hoeven verlenen. Twee terechte klachten afgedaan onder de algemene voorwaarden. Bed van €7500 met nauwelijks garantie. Service echt zeer ondermaats en niet passend bij premium merk.

11 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Illaluktande säng och oförmåga att avhjälpa

Vi köpte en säng som var helt ny, från ett av Hilding Anders märken som påstås vara ett kvalitetsmärke. När sängen kom, luktade den fränt av vad som kan beskrivas som en blandning av otorkad målarfärg och tobaksaska, något som kändes långt utanför rummet där den stod, så vi reklamerade. Tillverkarens råd om vädring, vändning, vikning och dammsugning hjälpte inte det minsta. Efter några veckors tjat från återförsäljaren å våra vägnar, lovade tillverkaren Hilding Anders att ersätta delar av sängen med nya delar. Sedan gick det flera månader utan att något hände. När jag ringde direkt till Hilding Anders, blev de arga, skällde ut mig och lade på luren och när jag försökte ringa igen svarade de inte. När återförsäljaren å mina vägnar började tjata igen, kom de äntligen ihåg att de hade lovat att ersätta delarna, men det hände fortfarande ingenting. Utlovat leveransdatum kom och gick utan någon leverans. Det hade gått nästan ett halvår när jag till slut bad dem att ta tillbaka sängen och betala tillbaka pengarna till mig eftersom de uppenbarligen saknade förmåga att leverera. Efter visst knot fick jag trots allt tillbaka pengarna och sängen hämtades, men någon form av kompensation för mina besvär fick jag aldrig, varken från tillverkaren eller från återförsäljaren. Usel kvalitet på varan och usel service.

2 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hilding Anders sängkvalitet via JYSK!!??

Köpte för lite mer än 5 år sedan 2 sängar på JYSK. Under en längre tid noterade vi att det låg torra vita sjok på golvet under sängarna. Det visade sig att hela spänndukarna under sängarna hade lösts upp och bara föll i sär och ner under sängarna.
Reklamerade hos JYSK som tog det vidare till producenten vilken förvånande nog för mig var Hilding Anders. Hilding Anders svarade snabbt via JYSK att det förvånande nog var en INTE godkänd reklamation! Efter lite diskussion med JYSK erbjöd Hilding Anders två nya spänndukar, som vi själva skulle fästa på sängarna undertill.
Tvingades mycket motvilligt acceptera denna lösning efter förgäves bett att Hilding Anders skulle skicka ut kompetent personal och fästa dukarna!
Slutade som sagt med att vi själva får göra
det!
Så var det med den kvaliteten och det reklamationbemötandet från Hilding Anders!
Ingen skugga på JYSK i Trelleborg som gjorde vad dom kunde för att hjälpa oss!

15 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.