Hillestrøm VVS Avaliações 36

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse med Hillestrøm VVS (Ølstykke afdelingen) hvor Jonas fik os passet ind sidst på dagen, da vi ringede samme dag om morgenen. Vi havde problemer med utæthed i en tilslutn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador

Escrito pela empresa

Hillestrøm VVS er familieejet og drives i dag af Michael og Jonas Hillestrøm. Vi varetager alt indenfor blikkenslager, fjernvarme og nye badeværelser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig service

Vvs kom samme dag der blev ringet. Løste hurtigt opgaven og til en fair pris. Kan varmt anbefale Hillestrøm vvs.

14 de janeiro de 2026

God og ærlig hjælp

Kontaktede Hillestrøm da jeg ikke havde gulvvarme på det ene værelse. Jonas fra firmaet var hurtig til at finde fejlen og forklarede mig hvordan jeg skulle løse problemet over telefonen, da der var fejl på installationen. Hurtigt, effektivt og ærlig rådgivning. Kommer helt sikkert til at bruge dem næste gang!

20 de novembro de 2025

Udskiftning af cirkulations pumpe

Hillestrøm mødte op til tiden og gik hurtigt i gang med opgaven. Michael forstod hurtigt vores VVS system og gik i gang med at skifte til ny cirkulations pumpen (som vi selv havde anskaffet). Efter installationen, lavede pumpen sære lyde. Michael registered hurtigt at der var noget galt, afmonterede pumpen igen, skildte den ad, satte en pakning på plads som var løs og monterede igen. Så virkede pumpen. Alt sammen indenfor 30 minutter.

Overslaget/regning var forresten 50% billigere end andre VVS udbydere i området. Kan anbefales.

25 de julho de 2025

Forberedt og god service

Mistede 8 liter vand i timen. Anden Vvs’er havde givet op. Hillestrøm Vvs mødte op, havde gennemtænkt situationen inden og lokaliserede problemet på 15 min. (Defekt overløbsventil) Effektiv og venlig service.

12 de junho de 2025

Rigtig fin kundeservice

Rigtig fin kundeservice.
Vi havde et problem med vores varmepumpe 7 år efter installation og de var meget behjælpelige.
Tak til Jonas og NK Elservice.

Mvh Christine

4 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For ca 6 år siden blev jeg overtalt af…

For ca 6 år siden blev jeg overtalt af sælgeren fra Hillestrøm VVS til at de skulle installere en luft-vand varmepumpe hos mig, men de glemte bare lige at sikre at den ville være effektiv. Nu her 6 år senere har varmepumpen brugt i gennemsnit 6800 kWh om året, haft 180000 start/stop på kompressoren ud af kun 20000 driftstimer. Og COP værdien er på 1,4, hvilket må siges at være langt fra de forventede 4-5.

Jeg har sendt en klage til dem på mail, som de ignorerer fuldstændig. Brug et andet firma hvis du vil have en effektiv luft-vand varmepumpe installation.

18 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mikael Hillestrøm vendte aldrig tilbage…

Vores wc-bræt skulle skiftes, og jeg kontaktede M. Hillestrøm for at få installeret et nyt.
Da det første bræt ikke passede helt, ville M. Hillestrøm
vende tilbage med et andet wc-bræt senere.
Det første blev dog installeret midler-tidigt.
Trods at fakturaen blev betalt, vendte
Mikael Hillestrøm aldrig tilbage med et nyt/korrekt WC-bræt, trods flere telefonrykker!!

11 de abril de 2024

Når nøden er størst!!

Hillestrøm - Hørsholm
Når nøden er størst - ja så ringer vi til Michael Hillestrøm.
I seneste tilfælde strejkede to radiatorer. Vi oplevede atter en hurtig udrykning, en hurtig fejlfinding og en korrekt eksekvering. Bedre kan det vel ikke gøres.
Vi oplever altid en særdeles serviceminded indstilling kombineret med en yderst kompetent indsats.

15 de setembro de 2022

Luft/vand varmepumpe

Vi skulle have en ny luft/vand varmepumpe installeret og det blev Hillestrøm VVS, som skulle stå for opgaven.
De ankom fredag morgen kl. 8 som aftalt med en kølemand, en elektriker og VVS manden Jonas som tovholder samt et par ekstra mand.
Vi havde på forhånd fået at vide at installationen ville vare en dag og det kom sandelig til at holde, selvom andre havde fortalt os, at det ikke var muligt.
Allerede ved 2-tiden blev arbejdet meldt færdigt og efter en omfattende instruktion var anlægget klar til at blive taget i brug. Alt virkede til vores fulde tilfredshed.
Som selvstændig er jeg vant til at have med mange håndværkere at gøre men sjældent har jeg oplevet et team, som i den grad arbejdede koordineret, effektivt og med højt humør.

9 de setembro de 2021

Dårlig service

Dårlig service

Vi havde købt et toilet som vi gerne ville have installeret og kontaktede derfor Hillestrøm vvs.
Over telefon fik vi en sur bemærkning over at vi havde valgt at købe toilet hos andet firma og at de håbede vi havde forsikring.
Dagen efter kom der en mand ud og var ærgerlig over at det var væghængt toilet og at han slet ikke havde fået af vide hvad vi skulle have lavet.
Det tog ham i alt to dage (5,5 mande timer) at afmontere og montere nyt toilet.
Undervejs i hele forløbet fik vi kommentarer som: "........ toilet, sikke noget bras, jeg gider sku ikke det her ....... toilet mere, måske i bare skal få en anden ud og kigge på det. Den der dims gider jeg ikke sætte på, det kan i godt selv klare."
Han tog intet affald, ud over toilet, med sig på trods af han sagde han ville.
Derudover fik alt andet i vores hus lige sviner med på vejen. Samt en masse private historier om dårlig opførsel, som vi godt kunne have været foruden.

22 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligst VVS arbejde ifbm. varmepumpe!

Jeg kan kun skrive om en mand fra der udførte VVS arbejde for det firma jeg købte panasonic varmepumpe hos.

Det virker som om han var ligeglade med hans arbejde. Alle rør blev skåret over, samt ledning. Vandrørene blev monteret skæve og samlingerne er utætte. Tømte vores 300L varmtvandsbeholder lige udenfor vores hus sokkel, det resulterede i at vores flise fundamentet er sunket 5-10 cm.
Varmepumpe blev placeret uhensigtmæssigt (selvom jeg har sagt at man skal spørge, inden han skal placere den).
Da arbejdet var færdig. Fik vi at vide at vi ikke kan bruge varmtvand, fordi han fik bestilt forkert 3 vejsventil (det var en fredag) Og kommer først mandag. Dvs. vi gik i bad i koldtvand i tre dag.
Og jeg spurgte hvad så med indregulering af varmepumpen??? Det kan han gøre på mandag. Men blev det gjort mandag, nej, så varmepumpe tændte og slukkede konstant og brugte 1,5KWh uden at lave noget varme.
For at konkludere forløbet, så har manden ødelagt mere end da han startede.
Og så spørger jeg, hvor er mandens faglige stolthed henne???
Så NEJ jeg kan ikke anbefale dette firma nogensinde!

(Firmaet som jeg købte, kom efter min klage, de sendte deres egen VVS, og det endte med at han fjernede alt det tidligere arbejde og lavede alt om, og jeg er forbavset over hvor stor en forskel der er på den positiv måde)

11 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdens dårligeste VVS firma.

Verdens dårligeste VVS firma.. De skulle komme 3, ja du læste rigtigt 3 gange for at rep et toilet som løb, som iøvrigt var et nyt toilet de selv havde monteret. De lavede skader på de nye badeværelsesmøbler de satte op, de tjekkede ikke at den nye bruser de havde monteret kunne lave varmt vand. osv osv.. længe om at vende retur og ekstremt ubehøvelede og fjendtlige når de blev konfronteret med deres fejl.

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA.

2 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anders Møller som står som medejer…

Anders Møller som står som medejer af dette firma er et meget dårligt bekendtskab i hvert fald for vores vedkommende, manden solgte os et luft til vand varmepumpe anlæg som efterfølgende havde en fejl og manden afsluttede sagen (vel og mærket uden udfordringen var løst) med den bemærkning at vi måtte klare os selv. Meget usympatisk fyr.

24 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er ligeglad med nye kunder

Jeg har bedt om et tilbud på at få lavet en ny kvist. Der er gået 14 dage og hver gang jeg har haft kontakt med ejeren, siger han, han kommer samme dag. Han er ikke kommet endnu. En opgave til 25.000 vi nu har valgt en anden til at udføre.
Virkelig dårlig service. Han bliver aldrig anbefalet herfra, hvis du ønsker en der overholder sine aftaler og ikke spilder din tid.

6 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umulige at komme i kontakt med!

Vi fik installeret en luft til vand for ca. halvandet år siden. Alt var godt! Da de var kørt opdagede vi, at fronten på den indendørs del var smadret, hvorfor vi bad dem om at skifte den. Månederne gik og intet skete. Vi rykkede flere gange uden at få en tilbagemelding. Pludselig efter lang tid kom der en af lærlingene og skulle skifte fronten. Da han pakkede den ud, var den dog endnu mere smadret, hvorfor den ikke blev sat på. Vi kommer tilbage, sagde lærlingen. Og så skete der ikke mere! Vi har ringet, skrevet sms og mails og der bliver ikke svaret tilbage. Og vi har endnu ikke set en ny front. Virkelig ringe service...!!!!

13 de junho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais