Jouw partner voor operational-, financial- en equipment lease onder één dak. Dat is Hiltermann Lease. Van een groot wagenpark opzetten tot een heftruck leasen: samen vinden we de oplossing die bij jou past. Bij Hiltermann Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Beheer je een wagenpark van 25 auto's, of wil je juist enkele bedrijfswagens of een heftruck leasen? Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.
Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het is dat het minimum 1 ster moet zijn, maar wat mij betreft is het een 0 op alle gebieden. Het is een louche lease maatschappij, die ook onterecht een louche incasso bureau op je afsturen, terwijl er geen achterstanden zijn en die je vervolgens met leugens naar een rechter sturen. Ik heb geluk dat ik alle bewijzen zwart op wit heb staan, maar doe geen zaken met dit bedrijf. Zoals eerder al in een review aangegeven door iemand anders, ze leggen overal de schuld, maar totaal niet bij zichzelf en staan niet open voor verbetering. Als ik dit had geweten had ik hier nooit een lease contract afgesloten. Ook zoals eerder aangegeven: een lease contract overzetten gaat niet makkelijk, ik ben hier al vanaf september 2025 mee bezig. Het contract is door alle partijen ondertekend, maar ik krijg nog steeds alles op de naam waar het contract als eerst opstond

Resposta de Hiltermann Lease
Elke keer zelfde probleem, gaan ze contract doorzetten terwijl ik netjes iedere maand overmaak en moet ik hun administratie lopen doen geen advies als mijn contract klaar is begin ik er niet meer aan

Resposta de Hiltermann Lease
Aflevering, Kenteken etc. van de auto allemaal prima en op tijd geregeld. Minpuntje was / is dat laadpaal al twee maanden geleden was geplaatst en nog niet gekoppeld was/is, terwijl dit toch al tijdje bekend was bij Hilterman, waardoor thuis laden nog steeds niet mogelijk is.

Resposta de Hiltermann Lease
Eerst alles afbetalen nog 3 maanden dan lease afbetaald met onnodige kosten komen en na deur waarder nou kan je zeggen de grootste oplichters ooit en wou 2 auto’s daar nog leasen voorbij en me vrouw nou nooit meer grootste oplichters geldwolven 🤮🤮

Resposta de Hiltermann Lease
Snelle levering, auto op voorraad. Goed geïnformeerd over de voortgang van aflevering.

Resposta de Hiltermann Lease
goed geholpen en auto was eerder afgeleverd dan verwacht!

Resposta de Hiltermann Lease
Oprecht, als je een lease maatschappij zoekt die met je meedenkt, maximaal klantvriendelijk is en echte service biedt, dan zit je bij Hiltermann helemaal goed 👍

Resposta de Hiltermann Lease
Ik wil Kimaura (als ik het goed spel) even in het zonnetje zetten. Deze 4 sterren zijn ook dankzij haar. Alle medewerkers hebben de moeite niet genomen om mij verder te helpen met een spoed vraag. Kimaura heeft ons echt zo goed geholpen. Dat ook nog eens voor net sluitingstijd, bij deze medewerkster dachten wij: we worden eindelijk serieus genomen. Nogmaals bedankt voor je hulp! En de rest van de medewerkers; neem een voorbeeld hieraan.

Resposta de Hiltermann Lease
Er wordt ten onrechte een betalingsachterstand geclaimd, ondanks dat ik 35 betalingen aantoonbaar heb verricht en deze ook heb overgelegd. Zonder inhoudelijke reactie op mijn herhaalde contactpogingen (telefonisch en per e-mail) is direct een deurwaarder (Jansen & Jansen) ingeschakeld.
Vervolgens blijft men, zonder deugdelijke onderbouwing, vasthouden aan een vermeende achterstand die eenvoudig te verifiëren is. Ondertussen is het voertuig reeds verkocht en worden alsnog deurwaarderskosten in rekening gebracht, die naar mijn mening ongegrond zijn.
Op meerdere sommaties wordt niet gereageerd. De communicatie is gebrekkig en de handelswijze acht ik onzorgvuldig en juridisch betwistbaar. Inmiddels worden, op basis van het opgebouwde dossier, verdere (juridische) stappen ondernomen.

Resposta de Hiltermann Lease
Auto netjes conform planning afgeleverd.
Benodigde documenten als groene pas, kentekenbewijs en brandstofpas allemaal keurig optijdt geleverd

Resposta de Hiltermann Lease
Ik ben ontzettend goed geholpen door Thijmen van Hiltermann Lease. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de auto verliep alles soepel en professioneel. Thijmen dacht echt met me mee, gaf duidelijk advies en was altijd goed bereikbaar voor vragen.
Het hele proces rondom de private lease werd helder uitgelegd, waardoor ik met een gerust gevoel mijn keuze kon maken. De service was top en alles werd snel en netjes geregeld.
Kortom: uitstekende ervaring en zeker een aanrader. Bedankt Thijmen voor de fijne hulp!

Resposta de Hiltermann Lease
Prima en vlot geregeld allemaal, ik was ziek geworden maar collega's en Hiltermann hebben dit goed opgepakt waardoor ik na mijn ziekte direct goed kon rijden weer in de nieuwe auto. :-)

Resposta de Hiltermann Lease
I honestly do not recommend this company, I tried to contact them 3 times about extending the cooperation and was sent back with nothing also having problems with delivering the code for the car and I had a planned trip and pick up a new car

Resposta de Hiltermann Lease
Fijne communicatie, snel, duidelijk, klantvriendelijk en denkt mee voor de juiste oplossing/mogelijkheid.

Resposta de Hiltermann Lease
Tot mijn grote verbazing zag ik bij het BKR dat er een zakelijke lease op mijn naam stond bij dit bedrijf, terwijl ik geen bedrijf heb en nooit een auto heb geleased. Het adres en zelfs de ID-gegevens klopten niet. Door deze fout kreeg ik geen krediet voor een auto. Ondanks meerdere telefoontjes en de belofte dat ik teruggebeld zou worden, heb ik nooit uitleg of excuses ontvangen. De registratie is uiteindelijk wel verwijderd, maar de schade was al gedaan. Zeer teleurstellend.

Resposta de Hiltermann Lease
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.