Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at åbne pakken med de meget fint indpakkede silketørklæder. At tørklæderne er fremstillet af kvinder i Nepal og Indien , som lever i økonomisk vanskelige kår, forstærker oplevelsen af at være... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt en god oplevelse. Jeg fik varerne over 1 uge senere end jeg havde bestilt dem, men dette skyldes leverandøren, som tilsyneladende havde problemer med at leverer pakken til tiden. Jeg kan... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de Acessórios de Moda
  3. Loja de Souvenirs

Escrito pela empresa

Velkommen til Himmerli 🌿 Himmerli er en lille, kurateret webshop skabt med kærlighed til design, kvalitet og historier, der gør en forskel. Hos Himmerli finder du et nøje udvalgt sortiment af interiør, accessories og livsstilsprodukter, som alle er valgt for deres håndværk, design og de mennesker, der står bag. Himmerli er skabt med ønsket om at samle produkter, der både gør hverdagen smukkere og samtidig støtter ordentlige værdier. En stor del af sortimentet består af håndlavede produkter fra Nepal – blandt andet upcyclede sari-tørklæder, pouches, tekstiler og kurve. De fremstilles i samarbejde med lokale kvinder, sociale organisationer og små producenter, der arbejder for fair vilkår, uddannelse og økonomisk selvstændighed. Hver eneste vare bærer derfor både et personligt præg og en meningsfuld historie. På webshoppen finder du også et udvalg af skandinaviske og internationale designmærker inden for velvære, borddækning, duft & aromaterapi, boligtilbehør og smykker. Fælles for alt er, at det er produkter, der er skabt med omtanke – enten gennem bæredygtige materialer, kunsthåndværk, kvalitet eller lang levetid. Som lille dansk virksomhed betyder personlig service og nærvær alt. Jeg gør mig umage med at pakke hver ordre smukt, guide efter behov og skabe en rolig, inspirerende og tryg oplevelse fra start til slut. Mange kunder beskriver deres oplevelse som varm, ærlig og imødekommende – og det er præcis den følelse, jeg ønsker at skabe, hver gang nogen vælger Himmerli. Når du handler hos Himmerli, støtter du både små producenter, fair trade-projekter, kvindeledede initiativer og håndværkere, der brænder for deres fag. Samtidig støtter du en lille dansk virksomhed, hvor hver ordre gør en reel forskel. Tak fordi du kigger forbi – og tak fordi du vælger produkter, der både har æstetik, kvalitet og et godt aftryk på verden. Jane Mejse, Himmerli founder

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig hurtig levering og fantastisk…

Dejlig hurtig levering og fantastisk sjov lækre ting og sager - et besøg værd

8 de abril de 2024
logotipo da Himmerli

Resposta de Himmerli

Hej Brita
Vi takker også for at du lagde vejen forbi vores onlinebutik og tak for din anmeldelse 🩵

Vi er glade for du er tilfreds med både dit seneste køb og med butikkens udvalg af særligt udvalgte livsstils produkter, sjove gaveideer og ting til hjemmet der er håndlavet med kærlighed.

God service & hurtig levering

Jeg købte en julegave online der var hurtig levering og god service. Himmerli kan anbefales!

11 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada
logotipo da Himmerli

Resposta de Himmerli

Tak for at skrive og altid en fornøjelse at hjælpe med at finde de helt rigtige gaver.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais