Hippe MensjesAvaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kocht meerdere malen bij hippe mensjes, altijd alles na tevredenheid ontvangen, maar kocht wel altijd precies wat ik wist wat ik wilde hebben (merk en maat enzo) ivm de slechte reviews over de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De producten(kinderkleding) die geleverd waren kwamen niet overheen met de afbeelding op de webshop. Retour ging erg moeizaam. Lang wachten voordat je een retourlabel krijgt. Onvriendelijk. Vervolg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een mooi truitje gekocht wat na één keer voorzichtig wassen helemaal lelijk is geworden. Twee keer het klachtenformulier ingevuld, gebeld, voicemail ingesproken. Tot nu toe geen reactie. Niet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas para Bebês

Met de ruime collectie baby- en kinderkleding vanaf maat 44 t/m 176 in deze webshop wordt shoppen voor je kind een waar feest. Voorbij zijn de tijden waarin vooral roze en blauw de dienst uitmaakten, want kinderkleding is tegenwoordig hip en modieus, en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Al vanaf de allerkleinste maatjes kun je bovendien je eigen stijl laten zien, zodat je kind er vanaf het eerste begin trendy bij loopt. Of dat nu in een lieve outfit is, een stoere look, of liever stijlvol of sportief. Met de veelzijdige collecties van verschillende bekende kinderkleding merken vind je bij ons alles op één plek. Zo wordt shoppen voor je kind wel heel makkelijk én leuk. Bovendien verzenden wij je bestelling gratis vanaf 49,95 en kunt u met onze zegels voordelig retourneren.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

120 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 15% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bestelling geretourneerd

Bestelling geretourneerd, maar nog steeds geen geld terug.
Krijg ook geen contact. Patty Klomp zou het uitzoeken, maar reageert niet meer op de mails.

1 de fevereiro de 2025

NIETS KOPEN DAAR.

Spullen retour gestuurd en na 2 mndn nog steeds het geld niet teruggestort.
Reageren niet op mail of telefoon.
NIETS KOPEN DAAR!

23 de abril de 2025

Koop hier niet

Koop hier niet! Een broek besteld. Helaas is de kwaliteit ervan slecht. 4 keer op verschillende manieren een bericht met foto's verzonden. 3 weken later nog steeds geen reactie ontvangen. Zeer slecht.

30 de março de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Retourverwerking duurt te lang

Geen contact te krijgen met dit bedrijf, alles geprobeerd en geen gehoor. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg...

Uiteindelijk zonder communicatie mijn geld terug gekregen begin februari. Retour in december verstuurd. Dus het is een gok om hier te bestellen. Ik durf het iig niet meer aan.

29 de janeiro de 2025

Zeer teleurstellend

Bestelling werd snel geleverd, 2 dingen helaas moeten retourneren want paste niet en ik krijg nu gewoon geen contact met de klantenservice. Volgens PostNL is het pakket al ruim 2 weken geleden afgeleverd, maar ik krijg maar geen bevestiging en terugbetaling. Erg jammer dat er niet eens gereageerd wordt. Niet via de mail of telefoonnummer. Ondertussen ontvang ik wel meerdere nieuwsbrieven per week.

14 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afhandeling van retouren verloopt heel slecht

Mijn bestelling was snel en goed geleverd. Ik heb daarna een aantal artikelen geretourneerd. Het verwerken van de geretourneerde artikelen heb ik na een maand nog steeds geen reactie op ontvangen. Ik heb al meerdere keren met de klantenservice contact gezocht en alle documenten aangeleverd. Echter daarna niks meer vernomen. Inmiddels al meerdere herinneringen gestuurd, maar er wordt niet op gereageerd.

21 de janeiro de 2025

Bestelling geplaatst nooit ontvangen

Bestelling geplaatst, sinds 10 december geen updates bij postNL enkel dat het te druk is voor te leveren... ik moest contact opnemen met de webshop, zij reageren niet, betalen ook niets terug... Geen enkele reactie, nergens... en dit was geen bestelling van €40 🙄. We zijn nu 19 december en ik weet letterlijk van niets. PostNL wacht op hun voor een intern onderzoek, blijkbaar als de mensen hun bestelde artikelen niet krijgen is het voor hippe mensjes maar een normaal iets.

9 de dezembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hippe Mensjes

Besteld maillotje kwam niet aan, zoals het zou moeten en was qua kleur echt anders dan afgebeeld op de site… na contact te hebben gehad, is het positief opgelost!

17 de outubro de 2024

Hele slechte klantenservice

Ik heb een bestelling gedaan van 152,95
Ik heb niks ontvangen
Reageren niet op een e-mail
Telefoonnummer klopt niet wat erbij staat ik zou hier nooit meer iets bestellen
Hele slechte klantenservice !!!!!

6 de setembro de 2024

Niets ontvangen

Een bestelling geplaatst en op vrijdag een email ontvangen dat mijn bestelling verzonden zou zijn. Ik wachtte even af tot maandag, toen ik toen opeens het aankoop bedrag terug gestort zag op mijn rekening... er was dus helemaal niets verzonden. Sterker nog, ik ben van mening dat ze de kleertjes die ze aanbieden, helemaal niet hebben. Oplichters of hun zaken heel slecht voor elkaar dit bedrijf! Maar sowieso dus niets bestellen!

19 de agosto de 2024

Heel slecht!

Ik had een bestelling gedaan en deze zou bezorgd worden op 3 augustus. De bestelling is nooit aangekomen. Ik heb zaterdag gemaild en kreeg een bericht terug dat het door drukte wel eens voorkomt dus ik moest wachten tot dinsdag. Alsnog niets aangekomen. Ik heb opnieuw gemaild en ik kreeg alleen maar een mail terug of mijn adres wel klopt en dat was gewoon goed en daarna hoor je niets meer! Ik heb een whatsapp gestuurd daar wordt niet op gereageerd, ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, het nummer is niet in gebruik. Op alle andere mails wordt niet geantwoord. Kortom mijn geld kwijt. Super slecht bedrijf en ik zou hier zeker nooit meer iets bestellen!

3 de agosto de 2024

Kleding maatvoering onjuist

Kleding besteld, maatvoering klopt totaal niet, en dat stond niet bij het kledingstuk vermeld, mijn kind past het dus niet. En de service is er niet. Het bedrijf geeft aan dat ene merk nou eenmaal groter of kleiner valt en dat ze daar niks aan kunnen doen. Ben ik het niet mee eens, want bij andere webshops staat er bijvoorbeeld valt "(zeer)groot/klein" dus dan weet je ervan. Maar nu is een shirt anderhalve maat anders dan dat mijn kind normaal draagt. Reactie van het bedrijf: wij kunnen hier niets aan doen, je mag het retourneren maar op eigen kosten. Ik heb dit nog bij geen enkele andere webshop zo meegemaakt. Ik zou hier niet iets kopen gezien de service als het niet goed is (zelfs buiten je eigen fout om) er niet is.

25 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.