Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan kun tilslutte mig deres…

Kan kun tilslutte mig deres bondefangeri efter 6 mdr. abonnement. Fik en regning på 1500 der skulle betales 2 dage efter. Det var DAO’s skyld, men gik ud over mig. Når jeg gik ind og stoppede abonnementet fik jeg tilbud om 1/2 pris. Det vil sige, så kan man pludselig få det meget billigere. Jeg ville føle mig snydt som abonnent. Kundeservice var i øvrigt uforskammet

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestil ikke et abonnement.

Jeg har et abonnement på Hjemmet.

Da jeg ikke modtog et blad som jeg plejer. Ringede jeg til kundeservice. Det blev aftalt at bladet ville blive efterleveret indenfor 2 dage.

Da jeg efter de 2 dage stadig ikke havde modtaget bladet. Ringede jeg IGEN til kundeservice. IGEN blev det aftalt at bladet ville blive efterleveret indenfor 2 dage.

Efter de 2 dage har jeg stadig ikke modtaget bladet.

Der er således trods flere henvendelser til kundeservice, ikke styr på levering af bladet.

Undlad derfor at bestille et abonnement på bladet.

29 de novembro de 2025

Kunne man give 0 stjerner

Kunne man give 0 stjerner - ville det være karakteren 🤬😡
Bestilte og betalte abonnement på “Hjemmet” dec.23 … De formåede at levere de 2 første gang - derefter utallige lovprisninger med levering og forlængelse af abonnementet uden held og kun til en masse frustrationer …
Boykot bladet !!!!

22 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb aldrig gaveabonnement eller lignende på Hjemmet

Har købt et gaveabonnement til min mor i et halvt år, og nu har hjemmet efter udløb, hævet betaling for et helt nyt års abonnement på 1.298,70. Slet ikke i orden og bedragerisk. Er ikke informeret om fornyelse af abonnement og min gamle mor er ikke på internettet. Ekstremt dårlig kundebehandling. Føj, skam jer.

20 de fevereiro de 2023

Dropper Knold og Tot efter 114 år

Dropper Knold og Tot efter 114 år med begrundelsen "Der skal ske noget nyt".
Hvad nyt ? Ingen logik, og ikke engang omtalt i bladet.
Det er åbenbart nye abonnenter, de ønsker.
P.S. Min famile har anbonneret på Hjemmet i mere end 100 år.

26 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt et halvt års abonnement

Jeg har købt et halvt års abonnement, og vil gerne afbestille med det samme, det kan man ikke!! Der er en ugyldig og ufleksibel undskyldning at man skal have modtaget 1. Blad.

Det er 100% kalkuleret fra Hjemmet at folk glemmer at opsige deres abonnement på denne måde. Så trækker de fuld pris (uden tilbud), og du har en masse bøvl. Tro mig.

Det var nok sidst gang jeg gider bøvle med jer. 100% stiv og dårlig service.

12 de janeiro de 2021

Ingen menneskelighed hos Hjemmet

Min gamle mor på 89, er pludselig blevet blind, fra den ene dag til den anden. Hendes abonnement udløber nu her, så vi har kontaktet Hjemmet om at hendes abonnement skal stoppe. Ingen menneskelighed hos Hjemmet, hun SKAL have bladet og betale for det med hendes lille pension den næste måned-jeg fik at vide hun kan jo bare give bladet til en anden, STOP DOG, mon Hjemmet tror at pensionister har oceaner af penge!!!!! Har skrevet frem og tilbage med kundeservice og bedt om at en højere oppe, ved bladet, kan kontakte mig, det kan ikke lade sig gøre, åbenbart!!!!! Ingen menneskelighed hos Hjemmet, de skal have indtægt for bladet fra en pludselig gammel dame som pludselig er blevet blind.... koste hvad det koste skal. Min blinde mor på 89, må så betale i dyre domme for et blad som hun ikke kan læse!!!! Pengegriskhed og ingen menneskelighed kalder jeg det. Hjemmet får de dårligste anmelderser fra Vores familie og den her historie fortælles vidt og bredt.

24 de junho de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hjemmets indhold

Syntes, at hjemmet er blevet meget " mindre " hen over årene, hvilket gør det lidt kedeligt. Romaner og noveller er heller ikke så spændende, som tidligere.

7 de fevereiro de 2017

Føj...For...Heeeelved...

Søndag aften plejer hos os, at være familiens hyggeaften på Østerbro - denne aften uden undtagelse. Vi blev enige om at prøve noget nyt, og benyttede muligheden for at koge hjemmets pastaret med kylling og citron.
Efter 1 time fyldt med kulinariske overlevelser i køkkenet, satte vi os til bords, og begyndte på vidunderet; Føj...For...Heeeelved... - aldrig har vi smagt sådan en omgang fæces, og er dybt chokeret over at sådan en modbydelig ret ligger på nettet. Ikke blot smagen, men også udseendet skræmmer enhver sjæl, min eget barn var endda lige ved at blive kvalt i rosmarinnåle.
At udsætte et normalt menneske for sådan en omgang mundtortur, vil jeg ikke engang udsætte min værste fjende for, endnu engang FØJ.

9 de outubro de 2016

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais