Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man hører intet efter at have betalt fakturaen for et godt formål. Sælger har skrevet for 3 måneder siden at indenfor et par uger ville hjertestarten blive sat op af elektrikeren, men nu er vi i febru... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Hjertestartnu.dk, om opsætning af en hjertestarter ved Tagensbo Skole, København NV. Tak for muligheden for at være Topsponsor i forhold til denne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har i vores børnehus fået opsat en hjertestarter på ydervægen mod p-pladsen. Det har været nemt, og hjertestarter nu stod for alt det praktiske med at hente sponsorer, opsætning mm. Vi har fornyeli... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Formålet er godt, men det er en "virksomhed", der sælger sine hjertestartere ved at give sig ud for at værende et lokalt foreningsprojekt, der søger "sponsorer". De bryder tilmed markedsføringsloven v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Hospitalares

Escrito pela empresa

Hjertestartnu går forrest i kampen mod hjertestop. Ingen mennesker skal dø af hjertestop, hvis de kan reddes. Hjertestartere skal være tilgængelige over hele landet, ligefra store byer til små lokalsamfund. Gør en forskel, køb en hjertestarter eller bliv sponsor i dag.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Pressende sælgere

Vi fik et opkald i sidste uge om vi ville støtte en hjertestarter til en REMA 1000 butik og vi forklarede at vi ikke havde nogle penge i budgettet, men det kunne damen jeg snakkede med ikke forstå nu når det var så vigtigt at opsætte en hjertestarter der. Hun blev ved og ved selvom jeg flere gange måtte sige nej og til sidst blev jeg simpelthen nød til at smide røret på.

Mvh Lone

26 de junho de 2018
Avaliação não solicitada
logotipo da Hjertestartnu

Resposta da Hjertestartnu

Hej Lone
Vi er oprigtig kede af at høre om denne oplevelse. Derfor vil vi selvfølgelig også gerne undersøge det nærmere, så vi kan tage hånd om det internt. Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvilken by og Rema1000 butik,
det drejer sig om, da vi ikke er de eneste aktører på markedet og gerne vil sikre os, at du får en tilbagemelding efter at vi har drøftet dette internt.
Vi vil være dig meget taknemmelig for et feed back vedr. by og butik. Så vi sikrer os at vor fremgangsmåde foregår på en venlig og respektabel måde, der ikke støder nogen.
Du er også velkommen til at tage kontakt - skrive feed back til os på: kontor@hjertestartnu.dk
Bedste hilsner Mette Mondrup

Forening eller virksomhed

Blev kontaktet af en Dorthe der ville samle penge ind til en hjertestarter til byen. Vi fik den opfattelse at hun var fra en frivillig forening, men blev godt skuffet da vi fandt ud af det bare var et firma der havde en alternativ måde at sælge hjertestartere på.

20 de junho de 2018
Avaliação não solicitada
logotipo da Hjertestartnu

Resposta da Hjertestartnu

Hej Mark Hansen.
Vi beklager mange gange, at du har fået indtryk af, at vi er en frivillig forening.Vi er en virksomhed der sælger hjertestartere og førstehjælpskurser og derforuden søger sponsorater ind til at få flere "livredder " placeringer på hjertestarterkortet i mindre byer. Vi vil tage dit indlæg til efterretning og fremadrettet være opmærksomme på ikke at blive forvekslet med en forening. Derfor vil vi være rigtig glade for at få lidt mere information fra dig og vi vil rigtig gerne have oplyst, hvilken by mv. det er du henviser til. Du er velkommen til at kontakte os via mail: kontor@hjertestartnu.dk eller via kontakt på vores hjemmeside.

Vort mål er at være en gennemsigtig virksomhed, der opfylder lovens krav og kan stå inde for de tiltag, vi gør for at gøre en forskel. Du er velkommen til at gå ind på vores hjemmeside https://www.hjertestartnu.dk/ og få info om vores virksomhed og læse lidt om vore mål.

"Start et hjerte, red et liv"
Bedste hilsner Mette Mondrup

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais