Super god service jeg købte en cpap maske efter anbefaling fra deres support. Den maske jeg købte passede så ikke helt, jeg kontaktede dem igen. Den super rare service medarbejder, fandt en mindre dem... Ver mais
A empresa respondeu
God og underholdende undervisning, på trods af alvoren bag det. Det ikke mange der kan holde gang i et hold i så mange timer, så stor ros og tusind tak for jeres engagement🙏
A empresa respondeu
Super godt kursus som Instruktør Frederik Yde Jensen stod for. Let forståeligt, gode tips, fine svar på alle vores spørgsmål. Vil gerne genopfriske Kurset på et senere tidspunkt.
A empresa respondeu
Bestilte en del undervisnings materiale og fik det leveret i 4 pakker så både postvæsenet og jeg selv let kunne bære hver enkelt kasse. Jeg har før handlet hos hjertevagt og hver gang ankommer min b... Ver mais
A empresa respondeu
Hjertevagt er Danmarks førende leverandør af hjertestartere og tilbyder løsninger, som gør det muligt at redde flere liv blandt de, der hvert år rammes af pludseligt og uventet hjertestop. Vi er specialister i førstehjælp og hjertestartere. Faktisk laver vi ikke andet, og vi sætter en stor ære i at levere den bedste service på markedet. Med mere end 20 års erfaring er vi Danmarks førende leverandør af hjertestartere og førstehjælpskurser. Vi har opsat mere end 20.000 hjertestartere, som har reddet flere end 160 liv. Vi lægger stor vægt på fagkundskab, og i vores shop finder du udelukkende gennemtestede kvalitetsprodukter. Vi fokuserer på produkter, der kan være med til at redde liv blandt de danskere, der hvert år får hjertestop uden for hospital. Alle vores instruktører er certificerede og har stor praktisk erfaring i håndtering af akut syge og tilskadekomne personer. De har alle gennemgået vores interne uddannelsesprogram, således at vi sikrer os, at du får den bedste undervisning og rådgivning. Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen. Vi er autoriseret forhandler af ZOLL hjertestartere og medlem af Brancheforeningen for hjertestartere.
Skodsborgvej 311, 2850, Nærum, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de hjertevagt.dk
God og kompetent undervisning med en god del humor og overskud, uden at det på noget tidspunkt blev useriøst - super god oplevelse ✔️✔️

Resposta de hjertevagt.dk
Jeg var lidt skeptisk inden kursus start, men det faldt helt til jorden. Mads er en virkelig god underviser.
Det var fedt at man kunne se en udvikling fra man prøvede øvelserne første gang og så til slut.
Stor ros herfra!

Resposta de hjertevagt.dk
Hurtig levering, fik desværre ikke det ophæng til hjertestarteren som jeg havde bestilt men jeg skrev til dem og fik dagen efter ophænget, virkelig god og hurtig service, samt et opkald om hjælp til at komme i gang med hjertestarteren ! Virkelig søde og hjælpsomme !

Resposta de hjertevagt.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.