Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde besøg af vinduespudseren fra Hansen & Korsholm i denne uge. Der skulle pudses nogle vinduer indvendigt og alle vinduer udvendigt ovenpå det regnfulde efterår og den konde og våde vinte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk vinduespolering! Vores tidligere polerings-service sagde, at de ikke kunne nå vores udvendige trekantsvinduer – men det var ingen problemer for H&K! Marcus var meget grundig og tog godt var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen et godt besøg fra Hansen & Korsholm. Altid søde og dygtige vinduespudsere. Denne gang var det Marcus, som gav vores beskidte ruder en tiltrængt venlig hånd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nypudsede vinduer ude og inde - ja tak En fornøjelse at være i dialog og lave aftaler med Hansen & Korsholm ApS. En fornøjelse at møde en stolt og dedikeret Markus som klarede opgaven med vore... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de limpeza de janelas
  2. Serviço de lavagem a pressão

Escrito pela empresa

Renhed møder ansvarlighed hos Hansen & Korsholm. Genopfrisk dit hus, med vores hjælp. Vi har specialiseret os i miljøvenlig vinduespudsning, vinduesvask, fliserens, algebehandling og træterrasserens. Hansen & Korsholm vinduespolering blev stiftet af soldaterkammeraterne Asbjørn Hansen og Mikkel Korsholm ultimo 2022, med fokus på at garantere dig en god oplevelse, med god kommunikation, fair priser og et skinnende rent resultat – så du har tid til at fokusere på de ting der betyder mere for dig i hverdagen! Om vi pudser dine vinduer med håndkraft – hvor vi kun bruger kvalitets produkter, og tørrer grundigt af efter os, for at passe godt på dine vinduer. Eller, om vi vasker med vores rentvandsanlæg – hvor vi benytter vand renset for kalk og andre mineraler, så det ikke efterlader striber og pletter. Kvalitet, og din tilfredshed er vores fokus! På samme vis, kan vi også tilbyde solcellevask. Dette udføres med skånsomme produkter, der hverken ridser eller efterlader snavs og smuds på dine paneler - garanteret skinnende rent resultat, der sørger for at netop dine solceller yder optimalt igen! Derudover har vi hos Hansen & Korsholm også specialiseret os i fliserens. Dette udføres ved først en mekanisk rens og efterfølgende algebehandling, for at slå al algevækst ihjel. Dernæst imprægneres fliserne, for bedst muligt at beskytte mod fugtoptag, og mindske algevækst. Slutteligt tilbyder vi også levering og grovfejning af fugesand. På samme vis tilbydes også algebehandling af tag. Vi er bosat i Vanløse, men kører i hele Storkøbenhavn og store dele af Sjælland! Uanset om du laver en engangsaftale, eller en abonnementløsning med os, ved du altid hvornår vi ankommer! Skal du se godt ud igen? Så puds Hansen & Korsholm på dine ruder... og fliser... og solceller... og tag... Læs mere på www.hkvinduespolering.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vinduespudseren laver uheldigvis en…

Vinduespudseren laver uheldigvis en skade på vores væg i forbindelse med pudsning. Mindre en 48 timer efter havde der været en maler og fikset det hele. Alt ordnet gennem dem. God stil! Og glimrende pudsning i øvrigt.

7 de março de 2025

Hej Noah,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er selvfølgelig kede af, at der skete en skade – men det betyder meget for os at tage ansvar, når noget går galt, og få det løst hurtigt og ordentligt. Tak for jeres forståelse og de pæne ord om både pudsning og service – det sætter vi stor pris på! 😊

Rigtig god weekend!

Hej Jens,

Tak for de fem 🌟🌟🌟🌟🌟
Sætter vi meget pris på!

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med os :)

God weekend

Dbh Asbjørn,

Professionelle

Super fra første henvendelse til firmaet.
To friske og behagelige gutter mødte op til aftalt tid-meget tilfreds med resultatet.
Jeg vil gerne anbefale firmaet til andre. Sonja

5 de maio de 2025

Kære Sonja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Vi er rigtig glade for, at du har været tilfreds hele vejen igennem, og det betyder meget for os at få så positiv feedback.

Tak fordi du vil anbefale os til andre – det er den bedste anerkendelse, vi kan få!

Rigtig god dag.

Fin oplevelse

Fin oplevelse, fint arbejde, meget tilfreds

25 de abril de 2025

Hej Carl Aage,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med oplevelsen samt arbejdet fra vores side :-)

Det var en fornøjelse at rense dine fliser.

God weekend!

Hansen & Korsholm.

Meget grundige gutter

Meget grundige gutter både af udvendige og indvendige ruder. God kundeservice og behandling. Nemt at betale via mail/mobilpay. Priser som er til at betale. En klar anbefaling herfra. Vi har skiftet lidt udbyder til de sidste 4 år men Hansen og korsholm vil jeg nu benytte fast. Service og pris går hånd i hånd! Hurtige og effektivt

28 de abril de 2025

Hej Søs,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med oplevelsen, prisen og resultatet :)

Vi ser frem til et godt samarbejde fremover.

Dbh Asbjørn,

God oplevelse

Opdateret:

Asbjørn kom forbi og gav vinduerne en ekstra omgang så de nu står rigtig fint.

14 de abril de 2025

Hej Jonathan,

Tak for anmeldelsen :)

Det glæder mig at høre at du har været tilfreds med prisen - resultatet skulle dog gerne leve op til forventningerne også, og det skal absolut ikke være nødvendigt at pudse efter.

Vi kommer altid meget gerne ud og retter op på evt. fejl eller mangler u.b.. og er altid kun et opkald eller en mail væk.

Skriv meget gerne direkte på asbjoern@hkvinduespolering.dk, så finder vi en løsning.

God weekend ☀️

Opdateret:

Hej Jonathan,

Glad for, at vi kunne finde en løsning og, at du er tilfreds med resultatet :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service til fornuftig pris

Super flinke, effektive, og rigtig god service til fornuftig pris

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med servicen fra vores side :-)

Det var en fornøjelse at rense jeres terrasse, og vi glæder os til, at holde jeres vinduer rene fremadrettet.

Hansen & Korsholm.

Manden kom til tiden

Manden kom til tiden, grundigt arbejde. Meget flink og høflig mand.
Hilsen J. Jørgensen

Hej Jørgen,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen. Det var en fornøjelse at rense dine fliser – og vi glæder os til at vedligeholde dem fremover med vores årlige serviceaftale, så de forbliver flotte i mange år.

Pænt arbejde og søde

Pænt arbejde og søde, rare og venlig betjening.

Hej Dorte,

Tusind tak for din fem-stjernede anmeldelse! Vi er super glade for, at du er tilfreds med betjeningen samt kvaliteten af vores arbejde.

Super service og oplevelse

Vi kontaktede H&K for et tilbud på vinduespudsning i Rødovre.
Vi oplevede et stort engagement og hurtig responstid fra starten.
I går kom Mikkel ud og sørgede for at udføre opgaven.
Opgaven blev udført perfekt til aftalt tid, og det var en meget behagelig oplevelse.
Kan klart anbefales til andre - ikke en finger at sætte på noget.
Vi benytter dem fast til opgaven fremover.

14 de abril de 2025

Hej Patrick,

Mange tak for anmeldelsen og de fem ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet - helt fra kontakt til udført vinduespudsning.

Vi ser frem til at holde dine vinduer rene fremover :)

God påske

Super service!

Super tilfreds men min terrasse som blev renset og imprægneret.
Aftalerne blev overholdt til punkt og prikke!
Største anbefaling herfra.

Hej Conny,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med både resultatet og forløbet. Vi sætter stor pris på din anbefaling – og står selvfølgelig klar, hvis du skulle få brug for hjælp igen i fremtiden.

Rigtig god påske! :-)

Flotte fliser

Flot resultat- vores fliser er som nye.
Overholder alle aftaler til punkt og prikke.

11 de março de 2025

Hej Jette,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner :)

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet og dine nyrensende fliser.

Rigtig god weekend, og god påske.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super arbejde på vores gamle…

Super arbejde på vores gamle sprossevinduer.

25 de março de 2025

Hej Christian,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med arbejdet - vi ser frem til at pudse dine vinduer igen :)

God aften
Asbjørn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er gode og pålidelige.

De er gode og pålidelige.
Jeg er en tilfreds kunde.

12 de março de 2025

Hej Sofie,

Mange tak for anmeldelsen og de rosende ord!

Vi sætter en ære i, at gøre som vi siger og sige som vi gør, så det glæder mig at høre, at du er tilfreds :)

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget grundige og ærekær omkring deres arbejde.

Er meget tilfreds med mit faste abonnement på indvendig og udvendig vask!

25 de fevereiro de 2025

Hej Karina,

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med aftalen :)

Tak for samarbejdet - vi ser frem til at holde jeres vinduer rene fremover.

God aften

Vinduespudsning

Har haft vindues pudsning i ca 40 år. Det her firma er det bedste jeg har benyttet mig af

20 de fevereiro de 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er glad for os, og samarbejdet - det er gensidigt :)

Rigtig god weekend

Spejlblank service :-)

Aldrig har verden udenfor stået så knivskarpt, set gennem vores vinduer. De varmeste anbefalinger herfra :-)

17 de fevereiro de 2025

Hej Danny,

Mange tak for den fine anmeldelse og anbefalingen! Dejligt at høre, at du er tilfreds med dagens arbejde.

Rigtig god aften

Hansen & Korsholm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais